Gå tilbage

Rejser til Lovina

Lovina Beach er et kystområde på den nordøstlige del af Bali, og det er kendt for sine brede, mørke sandstrande med vulkansk sand og rolige bølger. Ud fra Lovina er der et beskyttet koralrev, hvor små udriggerbåde sejler ud, og her er helt fantastisk at snorkle mellem farverige fisk, koraller og indimellem også delfiner! Du kan tage på skønne dykkerture i området, både på Menjangan men også Tulamben.

Stemningen i Lovina er meget fredelig, rolig og afslappet, og den bedste tid på døgnet må næsten være, når solen går ned over den lange, dejlige strand - udsigten bliver ikke flottere! Efter solnedgang kan der købes friske fisk - fanget samme dag - på en restaurant på stranden. Og imens du sidder på stranden og spiser, kan du se fiskerne tage ud i deres små både igen i nattens mørke og fiske med natlys. En anden meget smuk naturoplevelse er det høje vandfald Git Git. Det er en tur ned igennem junglen, og du føler dig som en sand eventyrer. Det 40 meter høje vandfald omringet af frodige omgivelser er en fantastisk oplevelse for både krop og sjæl. Hvis sjælen skal have endnu et løft, er det også muligt at besøge Brahma Vihara Arama klosteret i byen Dencarik. Det er Balis største buddhistiske kloster, og kombineret med smukke orange tage og adskillige guld Buddha figurer samt stupa (buddhistiske spir struktur) minder det mest af alt om noget taget ud af en film.

Der er mulighed for fordybelse og meditation sammen med munkene. I nærheden ligger de varme kilder i Banjar, og det er et fortryllende område med udskæringer og varmt, terapeutisk vand. Ansigter udhugget i sten sender det varme vand i en lind strøm ned over besøgende, og det høje svovlindhold og andre mineraler menes at være helende. Lovina er godt for krop og sjæl!

Billeder

1 ud af 9
Besakih Temple
1 ud af 9
Vandfaldet Git Git
1 ud af 9
Delfiner i dejlige Lovina
1 ud af 9
Strand i Lovina
1 ud af 9
Udriggerbåde i Lovina
1 ud af 9
Bhrama Vihara Arama Banjar templet
1 ud af 9
Rejser til Bali
1 ud af 9
Rejser til Bali
1 ud af 9
Rejser til Bali

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Lovina

Flere hoteller i Lovina

Oplevelser