C&C’s historie

C&C's historie

Der var engang en mand, der rejste fra Danmark til Filippinerne. Året var 1985, og manden hed Enrico.

Han skulle ud for at finde møbler til sin møbelbutik i Glostrup. På sin rejse til Filippinerne kom Enrico forbi et sted, der hed Puerto Galera på øen Mindoro. Her fandt han ikke bare møbler, men også en vidunderlig sandstrand omgivet af høje palmetræer og det smukkeste hav og koralrev… Stranden var til salg – og det kunne møbelindkøberen ikke stå for!

Fra strand til rejsebureau

Der var ikke mange danske turister i Filippinerne på det tidspunkt. Der var mest kun lokale busser og både mellem Manila og Mindoro, og der var naturligvis ingen faciliteter på den smukke, men temmelig afsidesliggende strand. Enrico gik i gang med at bygge et resort ved stranden, og han købte biler til at transportere folk til og fra lufthavnen.

I Danmark gik han i gang med at oprette et rejsebureau. Resortet skulle hedde Coco Beach og bygges ind i de skønne omgivelser med naturlige, lokale materialer – og personalet skulle ansættes fra de omkringliggende områder.

Det hele startede med Coco Beach

I 1988 åbnede C&C Travel med Coco Beach som eneste destination. Coco Beach havde skønne hytter, fire forskellige restauranter, to pools, spa, tennisbaner, vandsportfaciliteter og dykkercenter. Som noget helt unikt var der tilknyttet en værtsfamilie til hver hytte på Coco Beach. Værtsfamilien boede lige ved siden af og hjalp med alt fra at varme vand, vaske tøj eller passe gæsternes børn.

Vi vil have mere

Som tiden gik, opstod et nyt og uventet problem. Folk, der allerede havde besøgt Coco Beach, ville gerne tilbage til Filippinerne, men de ville se noget nyt. Enrico tog derfor af sted på den ene mission efter den anden for at finde andre hoteller og resorts at samarbejde med.

Inden længe var udbuddet i C&C Travel større. Dog må vi indrømme, at mange af de første rundrejser nok mest var for pionerer…

Rejser til hele verden med C&C Travel

Historien gentog sig gang på gang. C&Cs faste kundeskare blev mætte af Filippinerne, så Enrico måtte først arrangere rejser til Thailand og derefter resten af Asien, Syd-, Nord- og Mellemamerika.

I dag har vi hos C&C Travel et hav af rejseforslag på vores hjemmeside, og man kan sige, at næsten hele verden er blevet tilgængelig med C&C Travel!

Historien om CCTravel
Det hele startede med Coco Beach i Filippinerne
Giv en rejse i gave
Rejser med et menneskeligt ansigt
Nu sender vi vores gæster på eventyr i det meste af verden

Hvorfor rejse med os?