Vi skræddersyr din rejse sammen med dig

Hvad betyder det at skræddersy en rejse? Det betyder, at det er din rejse, dine drømme og dine ønsker, det handler om. Vi hjælper dig blot med at gøre dem til virkelighed!

Fortæl os dine ønsker, så giver vi dig gode råd og deler ud af vores viden. Måske ved du allerede en hel masse om, hvad du vil, måske ved du bare, at du gerne vil have lidt sol på næsen. Vi har ekspertviden, gode kontakter til flyselskaber, hoteller og agenter i alle landene – men drømmene er dine! Vi hjælper dig med at få transporterne til at hænge sammen, med at vælge de rigtige hoteller for dig og med at finde de lidt skæve og sjove oplevelser på din vej, der er med til at gøre rejsen helt unik. Udgangspunktet for at skabe netop din drømmerejse bunder i en snak, og det er her, vi i fællesskab skræddersyr din rejse.

Herefter får du tilsendt et uforpligtende rejsetilbud, som du kan kigge på i ro og mag. Føles det helt rigtigt, kan du bare slå til. Har du derimod ændringer eller nye ønsker, tager du bare fat i os igen. Sammen tilpasser vi din rejse, så den bliver præcis som du vil have den.

Læn dig tilbage

Når først du har sagt ja tak til et rejsetilbud og betalt depositum, kan du bare læne dig tilbage. Planlægningen bliver lige så afslappende som din ferie, for vi arrangerer alt for dig. Vi sender dine rejsedokumenter til dig i god tid, så du rigtig kan glæde dig. Vi sørger for, at du har styr på alt, når det kommer til mødetidspunkter, tidsforskel og valuta, så du kan bare møde op.

Vi er med dig hele vejen

Så er det ud i den vide verden! Har du praktiske spørgsmål inden afrejse, er du velkommen til at tage fat i os. Vi og vores fantastiske samarbejdspartnere rundt omkring i verden står også klar med en hjælpende hånd under rejsen, så du kan få en god oplevelse og komme tilbage med et bredt smil.

Vi glæder os til at hjælpe dig ud at opleve alt det, verden har at byde på!

Mangler du inspiration?

Kig vores hjemmeside igennem for rejser, flotte hoteller, spændende steder og sjove udflugter. Ser du noget, du synes om, så marker det med et hjerte. Til slut kan du gå ind på Favoritter og sende det hele afsted til en af vores rejsekonsulenter. Så har I et udgangspunkt for snakken om din drømmerejse.

C&C Travel skræddersyr din rejse
C&C Travel skræddersyr din rejse
C&C Travel skræddersyr din rejse
C&C Travel skræddersyr din rejse

Hvorfor rejse med os?