Peru

Perus højdepunkter med Inkatrail til Machu Picchu

16 dages rejse fra
23.190,-

2 nætter Lima, 3 nætter Cuzco, 3 nætter Cuzco (Inka Trail), 1 nat Aguas Calientes (Peru), 1 nat Cuzco, 4 nætter Arequipa

#Aktive rejser
#Kultur
#Natur
#Rundrejser
#Stemningsfulde byer
#Storbyoplevelser
#Vilde oplevelser

Rejsen tager sin begyndelse i Lima, hvor du kan nyde de flotte paladser, museer og pladser. Herfra skal du videre til Cuzco, hvor du kan kigge på ruiner og begynde at sætte dig ind i inkaernes verden. Dette er en smuk og afslappet by, som mange bliver forelsket i. Nyd dagene og lad batterierne op, inden du skal ud på den ultimative inka-oplevelse: En 4 dages vandring på den berømte inka-sti, Inkatrail. Vandreturen på 43 kilometer tager dig gennem fantastiske bjerglandskaber, tågeskov og mystiske arkæologiske steder. Turen kulminerer med solopgang over inka-komplekset Machu Picchu, og så har du lidt tid til at hvile benene i byen Aguas Calientes - måske i de varme kilder? Tilbage til Cuzco og så flyver du til Arequipa, der ligger smukt omkranset af tre store vulkaner, og som byder på smuk arkitektur og det enestående kloster Santa Catalina. Prøv de lokale retter på en af byens mange, gode restauranter – Arequipa er nemlig kendt for at være et af de bedste steder at spise i Peru.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Lima
 2. Lima
 3. Lima - Cuzco
 4. Cuzco
 5. Cuzco
 6. Cuzco - Inkatrail
 7. Inkatrail
 8. Inkatrail
 9. Inkatrail - Aguas Calientes
 10. Aguas Calientes - Cuzco
 11. Cuzco - Arequipa
 12. Arequipa
 13. Arequipa
 14. Arequipa
 15. Arequipa
 16. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan

Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til Lima!

I dag ankommer du til Lima - Perus dejlige hovedstad med gode seværdigheder og myldrende liv. Byen ligger ved Stillehavskysten og er hjem for ca. en tredjedel af landets befolkning. Det er nemt og billigt at komme rundt med taxa, og her venter dig bare så mange oplevelser, så det er bare med at komme af sted!
Udsigt ud over byen
Katedralen
Velkommen til Lima!
Kysten i udkanten af Lima
Kærlighedsparken - El Parque del Amor
Ældre kvinder i Lima

Dag 2

En dag i dejlige Lima

Lima er en spændende by at gå på opdagelse i. Vil du gerne have hjælp med at arrangere udflugter, kan du snakke med vores partner i Peru.

Tag rundt i byen med taxa, eller tag en spadseretur. Gågaden Jiron de la Union, der ligger i et lokalt område uden turistbutikker, leder op til Plaza de Armas, hvor Lima blev grundlagt i 1535. På pladsen finder du både regeringspaladset, rådhuset og den smukke katedral, hvor Limas grundlægger ligger i en lille glaskiste. Katedralen blev ødelagt af et jordskælv i 1746, men genopbygget allerede i 1755, og i dag findes her nogle fantastiske kunstskatte og malerier. Er du ikke færdig med at kigge på smukke bygninger, kan du gå videre til Palacio Torre Tagle (bygget 1735), som har nogle helt unikke træbalkoner. Bygningen huser Perus udenrigsministerium og den betragtes som værende det bedste eksisterende eksempel på kolonitidens arkitektur. Besøg Sankt Francisco-kirken (Iglesia San Francisco) og nonneklosteret fra cirka 1674. Kirken og klosteret, sidstnævnte er bygget i træ, er især kendt, fordi det er bygget ovenpå katakomberne, der er anvendt som begravelsesplads for mere en 70.000 mennesker. Du kan faktisk komme ned i katakomberne. Hvis du altså tør... Stedet er også kendt for sit enestående bibliotek, der huser tusindvis af antikke tekster.

Museer i verdensklasse byder Lima også på. Guldmuseet, Museo del Oro del Peru y Armas del Mundo, har en enestående samling af inkaguld, sølv, keramik, vævearbejde, mumier og endda en af verdens største våbensamlinger. Det er simpelthen en samling du må og skal se, når du er i Lima. Det privatejede, arkæologiske museum, Museo Larco, er også et besøg værd.

Miraflores er Limas turistcentrum med masser af små barer, caféer og butikker. Her er også et stort håndværkermarked, hvor varene er billigere, end du kan købe dem i butikkerne. Husk, at det alligevel kan betale sig at prutte om priserne. I Peru kan du især gøre nogle gode køb af sølv- og guldsmykker, tøj af alpakauld, tæpper og udsmykninger af alle slags. Det er en god ide altid at medbringe små USD-sedler, da det kan være svært at få byttepenge tilbage for de store sedler.

Du bør også besøge den fantastiske pyramide i centrum af Lima by. I det 5. århundrede begyndte indbyggerne i Lima at bygge denne pyramide, som de kaldte Huaca Pucllana. Denne pyramide blev bygget af præster af to grunde: For det første ville de vise, hvor stor og mægtig den religiøse kraft var. For det andet ville de kontrollere vandet, som kom fra Rimac-floden. Pyramiden blev lavet af små sten af ler, og den blev ombygget gennem de tre efterfølgende århundreder, hvor den ikke var i brug. For foden af pyramiden er der en meget flot og enestående restaurant med en god udsigt over pyramiden. Her har de den lækreste mad i hele Lima. Du kan også få slukket din tørst, og der er nok at vælge imellem ? Restaurant La Huacas bar påstår nemlig, at de er den bar i verden med flest forskellige flasker?

En aften anbefaler vi dig at spise på en af de mest fantastiske restauranter. På en mole ude i havet ligger La Rosa Nautica - og det er ikke kun beliggenheden, der er smuk. Interiøret er enestående, og deres Pisco Sours og maden er i verdensklasse. Priserne er selvfølgelig i den højere ende, men acceptable. Der er altid mange mennesker, så det er nødvendigt at bestille bord. Bed hotelreceptionen om hjælp.

Government Palace i Lima
Hestevogne i smukke Lima
Grøn oase i down town Lima
Sød pige i Lima
Marked i Lima
Flotte malerier til salg i Lima

Dag 3

Velkommen til Cuzco!

I dag ankommer du til fantastiske Cuzco.

Cuzco er en af de vigtigste inka-byer i hele verden, og det er en by, som intet menneske nogensinde ønsker at forlade igen. Alle forelsker sig i denne smukke og afslappede by med de små, gamle kirker, kolonitidsbygninger og dens beboere. Arkitekturen er helt unik, og overalt ser du tydeligt forskellen mellem spaniernes og inkaernes tidsperioder. Kig på bygningernes fundamenter, så kan du se, at på de nederste lag, som er bygget af inkaerne, er stenene lagt så tæt, at du ikke engang kan presse et stykke papir ind mellem to sten. Men oven på dette kan du se den nyere, spanske konstruktion, hvor stenene er stablet totalt planløst oven på hinanden.

Hvis du har lyst, kan du tage ting med til et børnehjem i Cuzco. Her bliver de rigtig glade for at modtage shampoo, sæbe, tandpasta, vaskepulver og brugte sko til børnene. Giv det til agenten, så sørger han for, at det kommer hen til børnehjemmet.

Et kig ud over byen
En af byens gader
Sød pige i Cuzco
Kvinder, børn og lam i Cuzco
Piger på farvestålende marked i Cuzco
Plaza de Armes

Dag 4 - dag 5

Nyd smukke Cuzco

Vi foreslår en dag med sightseeing i Cuzco. Husk, at du har muligheden for at arrangere det til en god pris gennem vores agent. Besøg fx den centrale plads, katedralen med dens religiøse kunstmuseum og kirken Santo Domingo.

Et besøg til de fire ruiner i nærheden er også umagen værd. Sacsayhuaman er et arkitektonisk mesterværk fra tiden før inkaerne med udsigt over Cuzco. Kenko er en hellig klippe, hvis hovedattraktion er et monolitisk alter, der forestiller en puma. Det røde fort Puca-Pucara og Tambomachay er også et besøg værd.

Hvis du stadig ønsker at se mere, så besøg kirken og klosteret La Merced, kunstnerkvarteret San Blas og San Blas-kirken med sin barokke prædikestol. Rundt omkring i Cuzco har inkaerne bygget et netværk af altre, der er viet til deres guder: vand, måne, luft og jord. Disse altre, selv om de måske er mindre berømte, var meget vigtige for folket. Du kan også besøge de naturlige huler, stenskulpturer og begravelsespladser i byen.

En af dagene foreslår vi et besøg til Museo de Arte Precolombino. Dette helt specielle og historiske Cuzco-monument huser det eneste museum i Peru, der er viet til at samle kunst fra gamle peruvianske kulturer.

Nyd dette museum som har til huse i en af inkaernes ceremonielle bygninger fra ca. 1450 e.Kr. I 1580 blev bygningen lavet til bolig for erobreren Alonso Diaz, og senere for jarlen af Cabrera. Efter en restaurering blev den i 2003 åbnet som Museo de Arte Precolombino. Samlingen på 450 mesterværker daterer sig fra 1250 f.Kr. til 1532 e.Kr. De er blevet udvalgt blandt 45.000 genstande, der opbevares på Larco Museet i Lima. Gallerierne er designet, så de lever op til den højeste standard inden for moderne museumsindretning, og da der er skiltet på både spansk, engelsk og fransk, har de besøgende de bedste muligheder for at beundre præ-colombiansk kunst.

Spis måske en dag på restauranten La Quinta Eulalia, som blev grundlagt i 1924. Her kan du prøve forskellige, lokale retter som grillet marsvin og lam tilberedt på forskellige måder.

Du kan også se lidt forskelligt uden for byen. Tag selv en taxa eller brug vores gode agent til at hjælpe dig med at organisere turen. Pikillacta er et citadel fra wari-kulturen fra det 7. århundrede - altså før inka-tiden. Det gemmer på gamle mysterier og en bizar arkitektur. Det ligger i Cuzco-dalen tæt ved Huacarpay-søens bredder. På den anden side af dalen finder du en lille by, der hedder Andahuaylillas. Byen er bygget af de spanske erobrere, og berømt for sin kirke fra 1700-tallet. Kirken er restaureret for nyligt og gemmer et indre af udsædvanlig skønhed bag sit noget mere beskedne ydre. Loftet er rigt udsmykket og væggene er dekoreret med mange smukke freskoer og malerier.

Rumikolka er et gammelt stenbrud, hvor inkaerne brød sten og transporterede dem til Cuzco, for at bygge deres paladser. Det er muligt at få fortalt om de seneste undersøgelser af de gamle værktøjer og teknikker, der blev anvendt i brydningsarbejdet, tilskæringen og tilpasningen af stenene. Brud, sten og værktøj forefindes som de var.

Også landsbyen Tipón er interessant. Bygget ved foden af Cerro Pachatusan er den et vigtigt punkt i horisonten hvor himmel og jord mødes. Under vintersolhverv står solen synligt bag og over dets top. Tipón blev bygget af inkaerne med en mesterlig, arkitektonisk præcision. Det var centrum for landbrugsforskning samt et sted, hvor man tilbad vandet. Det er stadig et mystisk sted, hvor åndemanere og spirituelle personer samles for at hylde jorden og tilbede vandet. Inkaerne udviklede afgrøder som majs og kartofler, og de gamle bønder havde deres templer med forskningscentre på de mange terrasser, som de byggede i Andesbjergene. Tipón er et unikt sted med tolv store stenterrasser og kanaler til vand, hvor landbrugsritualer, forskning og eksperimenter blev udført. Turen kan kombineres med et kort besøg til Kaira, forskningscenteret på Cuzcos Universitet i Andesbjergene. Her arbejder teknikere på at genskabe inkaernes landbrugsmetoder.

Cuzco by og bjerge i baggrunden
En kvinde med en lama
Søde børn i Cuzco
En lama i byens gader
En af byens gader

Dag 6

Tid til Inkatrail

Nu skal du på Perus mest kendte vandretur - en tur som tusindvis af inkaer tidligere har taget. Nu tages vandreturen af turister, der gerne vil gå i inkaernes fodspor. Den klassiske tur er på 43 kilometer og kombinerer besøg på mystiske arkæologiske steder, fantastiske bjerglandskaber og tågeskov. Turen ender i den hellige inkaby Machu Picchu ved solopgang på fjerdedagen.
Turene begynder hver mandag, onsdag, torsdag og lørdag.

Du bliver hentet på hotellet mellem kl. 04.00 og 04.30 om morgenen, og kører i bus op i 2.700 meters højde til Piskacuchu, som er en fælles bosættelse på den 82 km lange jernbanestrækning fra Cuzco til Machu Picchu.

Fra Piskacuchu starter turen til fods langs Urubamba-flodens venstre bred mod nordvest langs Valle Sagrado (Den hellige dal). Du følger stien over et fladt terræn, til du når Miskay i 2.800 meters højde. Herfra går det lidt nedad, til du står på et udsigtspunkt, hvorfra du kan se ud over det smukke Patallacta, som ligger 50 meter lavere. Vandreturen går videre gennem dalen, der omgiver Cusichaca-floden. Du fortsætter langsomt opad i ca. 5 timer, indtil du når til den første lejrplads i landsbyen Wayllabamba. På vejen op har du nogle spektakulære udsigter til Vilcanota bjergkammen, som ligger på den anden side af Urubamba-floden, og hvor bjergtoppen Veronica rejser sin tinde op i en højde af 5.832 meter over havets overflade. Her har du tid til at nyde den vilde natur og se dig omkring.

Urubumba floden
Af sted til fods

Dag 7

Tågeskov, dale og smuk natur på Inkatrailet

Du står tidligt op, og efter morgenmaden forlader du Wayllabamba og starter på den vanskeligste del af vandreturen. På denne strækning skifter landskabet fra bjergkæder til græsgange, krat, skov og vådområder. På vej til det første bjergpas Abra Warmihuañusca, den døde kvindes pas, ser du lamaer og alpakaer, der bliver holdt som husdyr. De går rundt og græsser Ichu - en græsart der vokser i den peruvianske del af andelsbjergene.

På dagens tur kommer du også gennem et skovområde, der kaldes tågeskovene, fordi skyerne ofte hænger så lavt, at de ligger tæt omkring træernes toppe. Der er et helt særligt, fugtigt klima på grund af de lavthængende skyer, og derfor er der også hele specielle planter og dyr. Her bor masser af fugle, blandt andet kolibrier, og med parkbetjentenes hjælp kan du være heldig at se andesbjørne - de sjove bjørne med brilleaftegninger omkring øjnene, der lever i Sydamerika. Efter bjergpasset begynder du at gå nedad til Pacaymayo dalen.

Vi anbefaler, at du specielt denne dag sørger for at have godt med snacks af forskellige slags, samt mørk chokolade, med i din bagage. Det hjælper dig med at holde dit blodsukker højt, hvilket hjælper på højdesyge. Umiddelbart efter passet begynder du at gå nedad i Pacaymayo-dalen, som ligger i 3.600 meters højde, hvor du efter ca. 6 timers vandring slår lejr for natten.

Dag 8

Bjerge og smukke ruiner på Inkatrailet

Denne dag er den længste, men den er til gengæld også meget interessant - du kommer nemlig til at besøge flere arkæologiske steder.

Fra Pacaymayo går det opad indtil det næste pas, Abra de runkurakay, der ligger i 3.970 meters højde. Halvvejs oppe besøger du det arkæologiske kompleks med samme navn. Ruinen består af nogle ovale strukturer, som menes at have fungeret som ly for rejsende, og som et sted, hvorfra en mindre gruppe kunne holde opsyn med stiens to højeste pas.

Efter at være kommet over passet forsætter du nedad mod Yanacochab (den sorte lagune) og ind i tågeskovene, for til sidst at nå frem til Sayamarca i 3.624 meters højde. Dette smukke kompleks består af en delvis cirkelformet konstruktion, med smalle gader, springvand, gårdhaver og vandingskanaler.

Du fortsætter på en let tur opad og ankommer til det tredje pas, Abra de phuyupatamarca, i 3.700 meters højde. Du passerer også gennem en gammel inkatunnel... Phuyupatamarca betyder "Byen over skyerne". Heroppefra kan du se ned på endnu et imponerende kompleks, bestående af vandfontæner med solide fundamenter. Der er også en meget imponerende udsigt over dalen, som Urubamba-floden løber igennem.

Du fortsætter nedad af inkaernes imponerende stentrapper frem til Wiñaywayna i 2.700 meters højde. På denne lejrplads er der en bygning med restaurant, bar og badeværelser, hvor der er brusebade med varmt vand (som mod betaling kan benyttes). Lejrpladsen har samme navn som komplekset, der ligger 5 minutters gang fra bygningen. Wiñaywayna er et imponerende kompleks bestående af et landbrugscenter med utallige terrasser, samt en religiøs og en bymæssig del.

Gå samme rute som Inkaerne
Smukke udsigter på Inkatrail

Dag 9

Legendariske Machu Picchu - og videre til Aguas Calientes
På den fjerde og sidste dag skal du stå op kl. 04.00 om morgenen. Du begiver dig af sted fra Wiñaywayna kl. 05.00 og vandrer til Intipunku ? ?solporten?. Vandreturen tager ca. 1 time ad en sti bestående af flade sten, beliggende på kanten af klipperne. På dette fantastiske sted vil du se solen stige op over det hellige citadel på Machu Picchu. Fra Intipunku bevæger du dig nedad til Machu Picchu, hvor du ankommer 40 minutter senere. Fra det højeste punkt går du til citadellet via ?Casa de los Guardes? (beskytterens hus).

Herfra forsætter du nedad til kontrolpunktet, hvor du registreres og efterlader din rygsæk. Du starter straks på en 2 timers rundvisning i inkakomplekset med guide. Herefter vil der blive tid til at gå rundt selv. Du kan besøge El templo de la Luna ? ?Månetemplet?.

Senere tager du med bussen de 8 kilometer til byen Aguas Calientes. 

Om eftermiddagen kan du velfortjent slappe af i de varme kilder, der ligger ca. 10 minutters gang fra byen. Læn dig tilbage og hvil dine ben, mens du nyder de dejlige omgivelser.
Første glimt af Machu Picchu
Legendariske Machu Picchu
Inkariget - Machu Picchu
Machu Picchus ruiner
Kravl op på nogle af ruinerne
Kirken i Aguas Calientes

Dag 10

Tilbage til Cuzco

I dag skal du tilbage til Cuzco igen, og du skal bo på samme hotel, som sidst du var her. Sørg for at få set alt det spændende, som du ikke nåede i første omgang.

Dag 11

Velkommen til Arequipa!

I dag skal du så videre mod Arequipa.

Arequipeños (dem der bor her) kalder stedet for Republikken Arequipa, da de er meget stolte af deres fortid og de mange opstande, der har været mod centralregeringen. Det første, du vil lægge mærke til, når du ankommer til Arequipa, er de tre majestætiske vulkaner, Chachani, Misti, og Pichu Pichu, der alle er mellem 5 og 6 kilometer høje! Det er ikke kun et imponerende syn, der ligger også imponerende kræfter bag - der er registeret ikke mindre end fem ødelæggende jordskælv i de seneste fire århundreder. Byen er også kendt som den hvide by, fordi den er bygget af hvide, vulkanske sten, fundet i de stenbrud, der ligger i udkanten af byen. Her er også et smukt, rødmalet kloster og et flot katedral med en hyggelig plads foran.

Kvinde med lama i Arequipa
Den hyggelige kolonitidsby
Smukke Arequipa
Byens smukke katedral

Dag 12 - dag 13

Udforsk dejlige Arequipa

Du kan starte din udforskning af Arequipa med en spadseretur i byens centrum. Arequipa blev grundlagt af spanierne tilbage i 1540, og optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv i år 2000. Området er berømt for dets forskelligartede kirker, klostre og kolonitidshuse fra det 17. og 18. århundrede.

Iglesia de la Compañía er et af de bedste eksempler på den såkaldte barocco andino (barokstil i Andesbjergene). Man begyndte at opføre kirken i 1605, og det tog 160 år, før den var færdig. Kirkens facade blev færdiggjort i 1765. Den blev udført af indfødte, der meget omhyggeligt formede den barokke facade, så den blev et af de mest komplette eksempler på kunst i hele Amerika.

Byen byder på flere andre kirker og klostre, men et som helt bestemt skal ses er klosteret Santa Catalina, der først åbnede dørene for offentligheden i 1970. I det øjeblik du går indenfor, bliver du bragt tilbage til en spansk by i det 16. århundrede. Dette storslåede kloster er udelukkende bygget af kvadersten, og der er smalle, brostensbelagte gader, pladser og smukke patioer såvel som små celler til nonnerne. Klosteret fungerede som klosterskole for de rigeste familiers døtre. En af disse piger, Sor Ana de los Ángeles Monteagudo, døde i 1686, og blev ophøjet til helgen af paven i 1985. Ved hendes gamle celle vil du se en vissen orange gren. Ifølge legenden vil grenen blomstre, hvis Arequipa forsvinder. Så hvis du ser små skud begynde at spire på grenen, så gør du nok klogt i at smutte videre med det samme...

Hvis du er interesseret i håndarbejde, kan du besøge Michell Group, hvor de arbejder med alpacauld, som de farver og væver på gamle tekstilmaskiner fra 1900-tallet. Du kan se hele processen og få forklaret præcis, hvad de gør, og så kan du se et billedgalleri om stedet.

La Mansión del Fundador (grundlæggerens palæ), er en gammel hacienda bygget af kvadersten. Når du mærker atmosfæren i dette gamle palæ, vil du føle dig henført til kolonitiden, og inde i palæets indre er der faktisk bygget en kirke.

Museet ?Museo Santuarios Andinos de la Universidad Católica Santa María? huser mumien af en 12?14 år gammel pige, som blev ofret til guderne for cirka 500 år siden. Det er nok en god ide at undersøge, om hun er ?hjemme? når du kommer forbi ? hun er ret rastløs og rejser meget rundt i verden.

Udover de utallige kulturelle oplevelser, er Arequipa faktisk også en by, der byder på mange gastronomiske oplevelser. Byen er kendt som et af de bedste steder at spise i Peru. God, lokal mad får du på de såkaldte ?picanterías?. Du MÅ prøve at bestille ?rocoto relleno? ? en meget stærk ret, der vil få dig til at græde, men den er absolut tårerne værd. Prøv også den lækre rejesuppe ?Chupe de camarones? eller ?Ocopa a la Arequipeña?, der, ifølge de lokale, får de døde til at stå op af deres grave.

I distriktet San Lazáro finder du det bedste brød i hele Arequipa. Det sælges fra en utiltalende butik bag en smuk kirke af kvadersten. Butikken har ikke noget navn, men spørg blot enhver efter butikken hvor det bedste ?pan de tres puntas? (trepunktsbrød) bages.

Inca's Garden og den aktive Misti vulkan
Yanahuara Plaza
Sød pige i Arequipa
Santa Catalina klosteret
Den flotte plads ved Santa Catalina klosteret

Dag 14

Arequipa - tag måske en udflugt til Colca Canyon?

Du bør vælge at tage en udflugt til enestående Colca Canyon!

Colca Canyon er en kæmpestor og 3.500 meter dyb kløft, der er et af de smukkeste steder i Peru. Her er alt fra snedækkede bjergtinder, store klippeformationer, floden, der bruser langt nede i kløften til opdyrkede terrasser, der i sæsonen får landskabet til at se ud som store grønne, røde og gyldne tæpper. Her har levet mennesker i over 1000 år, og udover at her er smukke, velbevarede kirker fra kolonitiden, har beboerne i området også bevaret mange af deres traditioner - blandt andet deres meget smukke påklædninger. Kør gennem naturen, hold øjnene vidt åbne og nyd synet af de fantastiske alpaka-flokke langs vejen. Et af de helt store højdepunkter i kløften finder du ved Cruz del Cóndor. Her svæver de kæmpestore kondorer, der har et vingefang på op til 3 meter, majestætisk i de varme luftstrømme fra dalen. Et andet højdepunkt er de varme kilder ved Yanque, hvor du kan nyde et dejligt bad i det naturlige vand.

Tag måske en dagsudflugt til Colca Canyon??
Colca Canyon
Bjerge ved Colca Canyon
Kondor over Colca Canyon

Dag 15

Afrejse fra Peru

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16

Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Peru. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn “Upgrade”-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer!

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Peru!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly

Fra København til Lima
Fra Lima til København
Fra Arequipa til Lima
Fra Cuzco til Arequipa
Fra Lima til Cuzco

Bil/Minibus

Fra Lima til Lima
Fra Lima til Lima
Fra Cuzco til Cuzco
Fra Poroy til Cuzco
Fra Cuzco til Cuzco
Fra Arequipa til Arequipa
Fra Arequipa til Arequipa

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Lima-Cuzco-Arequipa-Lima-Danmark.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 14 overnatninger: 11 på hotel med morgenmad og 3 overnatninger i telt på Inkatrail med fuld forplejning.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Sovepose, liggeunderlag og bærer til personlig bagage på Inkatrailet.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre