Gå tilbage

Rejser til Lima

Perus hovedstad Lima ligger ved Stillehavskysten og er hjem for ca. en tredjedel af landets befolkning.

En by fyldt med en masse oplevelser

Lima er en stor by, men det er nemt og billigt at komme rundt med taxa.

Tag en spadseretur ved Plaza de Armas, hvor du finder regeringspaladset med gardehusarerne. Lima blev faktisk grundlagt på denne plads i 1535, og i katedralen på pladsen ligger grundlæggeren af byen, spanieren Francisco Pizarro, i en glaskiste i et lille kapel.

Ikke langt fra pladsen ligger Palacio Torre Tagle, som har nogle helt unikke træbalkoner med smukke udskæringer. Bygningen huser Perus udenrigsministerium, og den betragtes som værende det bedste eksisterende eksempel på kolonitidens arkitektur.

Udforsk byens historie

Banker dit hjerte for spændende museumsbesøg, skal du helt klart tage på byens bedste museum: Museo del Oro del Peru y Armas del Mundo, også kaldet Guldmuseet. Her finder du en enestående samling af inkaguld, sølv, keramik, vævearbejder og mumier samt en af verdens største våbensamlinger. Det er simpelthen en samling, du må og skal se, når du er i Lima!

Gå rundt i butikker og markeder

I Miraflores kan du slappe af på en god café og shoppe lidt i de mange butikker. Her er også et stort håndværkermarked, hvor varerne er billigere, end du kan købe dem i butikkerne. De primære varer du kan købe i Peru er sølv- og guldsmykker, tekstiler lavet af alpakauld, tæpper og udsmykninger af alle slags – så sørg for at have lidt ekstra plads i din kuffert.

Spis lækkert mad

En af dine aftener i Lima kan bruges på La Rosa Nautica. Restauranten er bygget på en mole, der går ud i havet ved stranden under Miraflores-bydelen, men husk at bestille bord, for stedet er meget populært.

Lima er verdens berømt for sin gode Ceviche(rå marineret fisk), det er et must, når du besøger Lima. Om eftermiddagen kan du eventuelt nyde en Pisco Sour, som er Peru´s national drink. Du kan eventuelt tilkøbe en Street food tur i Lima, med guide rundt i byen, hvilket er en super oplevelse.

Udforsk den autentiske Barranco-bydel

Et andet sted du bør besøge er Barranco-bydelen. Her ligger Puente de los Suspiros (sukkenes bro), hvor det siges, at alle dine ønsker vil gå i opfyldelse, hvis du kan holde vejret, mens du krydser broen. I dette afslappende kvarter finder du strande, parker og charmerende butikker. Stien fra broen fører til en klippe, hvor du har en vidunderlig udsigt ud over havet.

Området er også kendt for sin bohemeagtige stemning, og det er et samlingssted for forfattere, musikere og kunstnere. Det ligger cirka 15 kilometer syd for Limas centrum. Der er også mange strande i området, for eksempel Playa Barranco og Playa las Cascadas. 

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Lima - Rejser til Peru
1 ud af 7
Rejser til Lima - Rejser til Peru
1 ud af 7
Rejser til Lima - Rejser til Peru
1 ud af 7
Rejser til Peru - El Parque del Amor - kærlighedsparken i Lima
1 ud af 7
Den moderne bydel ved kysten
1 ud af 7
Rejser til Lima - Rejser til Peru
1 ud af 7
Kig ud over Lima

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Lima

Flere hoteller i Lima

Oplevelser