Peru

Sacred Valley

Gå tilbage

Rejse til Den hellige dal

Valle Sagrado - Den hellige dal - ansås i inkariget for at være hellig, og dengang blev folk specielt udvalgt til at bo i den frodige dal. Afgrøderne i dalen blev brugt til ceremonielle formål, men i dag er det ikke kun guderne, der får gavn af majsen, der dyrkes her – heldigvis da, for det er noget af det bedste i hele landet.

Urubamba er den største by i dalen, men faktisk er den ikke ret stor. Her er hyggeligt og beliggenheden lige ved floden er virkelig smuk.

Nyd naturen i den smukke dal, se ruinerne af de tidligere inkabyer, tag på vandreture og besøg saltminerne i Maras, der ligger tæt ved.

Du kan også besøge nogle af de andre byer i dalen, for eksempel Pisac, der har et flot og farvestrålende marked og majestætiske inkaterrasser og ruiner. Også byen Ollantaytambo er et besøg værd - det er den eneste inkaby, der fortsat er beboet. Over byen knejser ruinerne flot, og det er virkelig et imponerende og meget specielt syn.

Man kan med fordel vælge en overnatning i Sacred Valley for at opleve det lokale liv og overnatte omringet af smukke bjerge. Det er især en fordel, hvis du skal besøge Machu Picchu, da du er tæt ved togstationen.

Billeder

1 ud af 3
Dejlig natur og bjerge nær Urubamba
1 ud af 3
Selve byen Urubamba
1 ud af 3
Rejser til Peru

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Sacred Valley

Flere hoteller i Sacred Valley