Peru

Cuzco (Inka Trail)

Gå tilbage

Rejser til Cuzco (Inka Trail)

Hvis du er glad for at vandre, så skal du helt sikkert ud og vandre ad inkatrailet på et tidspunkt i løbet af din Peru rejse. Inkatrail er den mest kendte vandretur i Peru, og en enestående mulighed for dig, der - bogstavelig talt - gerne vil gå i inkaernes fodspor.

Inkaerne havde et enormt netværk af veje, der krydsede store dele af Sydamerika både på langs og på tværs. Vejnetværket var på over 30.000 kilometer, og her gik lamakaravaner, soldater, bærere og ganske almindelige mennesker på vej fra det ene sted til det andet. Mange steder skulle man have tilladelse for at gå på vejen, og man skulle betale en afgift for at komme over de fleste broer. Det foregår næsten på samme måde i dag: Der skal både tilladelse og betaling til, før du får lov til at gå på denne berømte sti.

Den klassiske tur for turister er på 43 kilometer og tager 4 dage. På turen kommer du igennem fantastiske bjerglandskaber og frodige skyskove og forbi fascinerende inkaruiner. Du vil højst sandsynligt se græssende lamaer og alpakaer og masser af fugle som kolibrier og spurve. Efter flere dages hård, men oplevelsesrig, vandring sluttes turen af på smukkeste vis: Ved solopgang over den hellige inkaby Machu Picchu - en helt uforglemmelig oplevelse!

Læs om Inka-trail her!

Billeder

1 ud af 6
Inka Trail til Machu Picchu
1 ud af 6
En vandrer på Inka Trail
1 ud af 6
En vandrer på Inka Trail
1 ud af 6
En vandrer på Inka Trail
1 ud af 6
Udsigt til Machu Picchu
1 ud af 6
Machu Picchu

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Cuzco (Inka Trail)

Flere hoteller i Cuzco (Inka Trail)