Peru

Puerto Maldonado

Gå tilbage

Rejser til Puerto Maldonado

Puerto Maldonado er den havn, du sejler fra, hvis du skal til Tambopata National Reserve. Tambopata National Reserve ligger i Amazonas og er et vildnis på 274.690 hektar fyldt med Amazonas’ top 5 rovdyr: Jaguarer, kæmpeoddere, sorte alligatorer, harpyørne og anakondaer.

Nationalparken er et af verdens rigeste naturområder, og den har verdensrekord i antal af fuglearter - mere end 550 er set på ét sted! Naturparken er også hjem for 1.100 sommerfuglearter.

I den lille havneby Puerto Maldonado bliver du hentet af det junglelodge, du vælger at bo på – fælles for dem er, at de ligger midt ude i junglens fugtige varme. Du vil være omgivet af fantastisk dyreliv, store træer, hundredevis af forskellige aber, tusinder af farverige og skrigende papegøjer, små skildpadder, legesyge kæmpeoddere og frygtelige alligatorer. Du vil vågne op til junglens fremmede lyde og være klar til en spændende dag fyldt med oplevelser.

Alt efter, hvor du vælger at bo, vil programmet se lidt forskelligt ud, men ligegyldigt hvad, vil dygtige naturguider kunne lære dig meget om skoven og dens fantastiske dyreliv. Du skal på vandreture mellem junglens træer, og padle ud på stille søer, mens du spejder efter det farverige og meget varierede dyreliv. Sørg for at have pakket alle dine sanser, for en tur til Tambopata National Reserve vil helt sikkert være en tur, du aldrig glemmer!

Billeder

Tag en sejltur på floden
Amazonas Regnskov
Frodig natur i Tambopata National Reserve
Kæmpeoddere i floden

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Puerto Maldonado

Flere hoteller i Puerto Maldonado