Argentina

Kultur- og vinrejse til Argentina og Chile

Gæstefavorit

Kulturrejse

16 dages rejse fra
25.290,-

Pris per person ved 2 voksne

3 nætter Santiago de Chile, 2 nætter Mendoza, 1 nat Mendoza Vindistrikt, 4 nætter Buenos Aires og 3 nætter Iguazu (Argentina)

#Kultur
#Rundrejser
#Natur
#Par
#Favorit
#Storslået
#Storby
#Kombirejse

Når du rejser til Argentina og Chile, kan du opleve både fantastisk natur og hyggelige byer. Dennne rejse starter i Chiles levende hovedstad, Santiago de Chile, der ligger smukt omgivet af bjerge og tæt på havet. De ældre bygninger blandet med moderne skyskrabere giver byen en helt særlig atmosfære.

Videre over grænsen til Mendoza, en grøn by med smukke pladser og gågader fyldt med fantastiske restauranter og vinbarer. Næste stop er en vidunderlig vingård, hvor der er mulighed for at fordybe sig i vinens oprindelse og tage på udflugter til de omkringliggende gårde og vinmarker.

Nu rejser du videre til Buenos Aires. Brug et par dage på at opleve de charmerende kvarterer, gadetango og et af verdens største teatre.

Rejsen slutter ved de imponerende Iguazu-vandfald, der er et af naturens helt store mesterværker. Nyd de tropiske omgivelser, og føl dig meget lille ved siden af de buldrende vandmasser. 

Denne rejse kan nemt kombineres med et ophold i levende Rio de Janeiro eller ved stranden i charmerende Buzios. Kontakt os for at høre mere!

Rejsen i billeder

Rejser til Chile
Rejser til Chile
Rejser til Chile
Rejser til Chile - Torres del Paine Nationalpark - guanaco i naturen
Rejser til Chile
Rejser til Chile

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Santiago de Chile
 3. Santiago de Chile
 4. Santiago de Chile
 5. Santiago de Chile - Mendoza
 6. Mendoza
 7. Mendoza - vingård
 8. Vingård - Buenos Aires
 9. Buenos Aires
 10. Buenos Aires
 11. Buenos Aires
 12. Buenos Aires-Iguazu
 13. Iguazu
 14. Iguazu
 15. Iguazu
 16. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
16 dages rejse fra
25.290,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark
Chile er uberørte landskaber, god vin, hyggelige byer - og mystik og spændende historier... Sæt dig til rette, slap af på flyveturen og glæd dig til de mange oplevelser, der venter dig.

Dag 2

Velkommen til Santiago de Chile!

I dag ankommer du til Santiago de Chile.

Santiagos beliggenhed er noget for sig. Omgivet af bjerge og tæt på havet, er det nemt at kombinere storbybesøget med både skiture og svømmeture i Stillehavet. En smuk omegn med små landsbyer og vingårde giver flere muligheder. Selve byen Santiago de Chile er en af de mere vestligt inspirerede i Sydamerika med fokus på det kommercielle, men den har stadig sin egen specielle atmosfære. Specielt i centrum af byen er der en skæg blanding af ældre bygninger i pariser-stil og moderne skyskrabere.

Der ligger bjerge og højderygge midt inde i byen, og det påvirker trafikken, som godt kan virke kaotisk ved første øjekast. Når du skal rundt, er det nemmest at tage metroen, den er både billig, moderne og velfungerende. Taxaer er også en god mulighed, og det er let at få en fast pris

Besøg Plaza de Armas midt i Santiago de Chile

Brug din første dag i byen på at se dig lidt omkring. Tag ind til byens centrum Plaza de Armas. På denne travle plads kan du kigge på de interessante, historiske bygninger, fx byens store flotte katedral, postkontoret, rådhuset og nationalmuseet. Det er også her, chilenerne slapper af i palmetræernes skygge. Slut dig til dem og se, hvordan man hygger sig i den pulserende storby. Når du går rundt på pladsen, så kig ned, for der ligger nedlagte skildringer af Santiagos historie.

En slentretur af Santiagos gågader

Gå videre af gågaderne Estado eller Ahumada, der går ud fra pladsen. Begge er shoppinggader, hvor der er alt lige fra små iskiosker til store varehuse. Vælger du at gå ned ad Estado, så ender du på Alamedaen – Santiagos hovedboulevard. Her ligger de fleste af byens store, finansielle bygninger. Læg især mærke til Casa de la Moneda, som tidligere var et berømt møntstøberier i Sydamerika. I dag er det præsidentpaladset.

Santiago de Chile ligger smukt
Flotte Plaza de Armas
Far og søn i Santiago de Chile
Castillo Hidalgo på Cerro Santa Lucia
Udsigt fra bakken inde i byen
Liv i byen

Dag 3 - dag 4

Nyd dejlige Santiago de Chile!

Santiago de Chile er en by fyldt med gode oplevelser, så det er bare at vælge, hvad du vil bruge dagen på.

Nyd udsigten fra Santiago de Chiles “top”

I den store park Parque Metropolitano kan du tage med svævebanen ‘Teleférico’ op til toppen af Cerro San Cristóbal. Turen foregår lige over trætopshøjde og giver en flot, flot udsigt over byen og de rige kvarterer lige nedenfor bakken. Fra toppen kan du dele udsigten over byen og de snedækkede Andesbjerge med en stor Madonna-figur. Det er bedst at tage af sted om morgenen, så er udsigten bedst. Vil du en alternativ vej ned igen, kan du købe billet til bjergbanen ‘Funicular’.

Du kan også tage en tur til Cerro Santa Lucia, en lille klippe på 70 m midt inde i byen. Her leder trapper og stier dig gennem det lokale folkeliv op til toppen, hvorfra der er en god udsigt over byen.

Butikker, caféer og markeder i Santiago de Chile

Du bør spadsere lidt rundt i Pio Nono, hvor du finder nogle herlige cafeer med mad og drikke til meget små priser. Her er også butikker med nogle meget flotte smykker – lokalt forarbejdet sølv med indfattede halv-ædelstene til meget fine priser. Tæt ved finder du også Santa Lucia-parken og et marked, hvor der er mange gode tilbud at hente i de 147 forskellige boder.

En travl gågade
Jomfru Maria på toppen af Cerro San Cristobal
Pæne, grønne boulevarder
Casa Moneda

Dag 5

Velkommen til Mendoza!

I dag skal du til højlandet, nærmere bestemt Mendoza.

Mendoza er kendt som en af Argentinas rigeste byer, men kan ved første øjekast godt virke lidt småkedelig. Det må du ikke lade dig narre af – når du har besøgt byens grønne åndehuller, gågaderne og et par af de berømte vinbarer, begynder du at kunne lide den. Og så er der masser af mulighed for smuk natur i nærheden!

Om aftenen kan vi anbefale, at du går ned til hovedgaden og spiser på en af de mange fantastiske restauranter.

Mendoza by
Stauten i Parque General San Martin
Plaza Espana
Plaza Independencia
Pige der høster vin
Grønne vinmarker

Dag 6

Nyd Mendozas højland

Mendoza er mest kendt for sine vingårde. I slutningen af 1800-tallet lykkedes det indbyggerne at omdanne gold ørkenjord til frugtbar jord, egnet til dyrkning af vindruer. Og derfor er der selvfølgelig masser af smuk natur og vinmarker omkring byen. Bjergene og floderne er ideelle til vandreture, rideture og riverrafting, og her er bare så smukt!

Mendoza: en grøn og moderne by!

Mendoza er en moderne by. Alt her er ret nyt, her var jo engang ørken, og denne “ørken” er i dag Sydamerikas største og bedste vinproducerende område. Indbyggerne er meget stolte af deres by – og det med god grund. Her er utrolig grønt og rent. Det grønne er nærmest et varemærke for byen. Vandet (som betragtes som “la vida” – livet selv) er rationeret, og meget går til de mange smukke træer, som flankerer alle veje i byen. Der er 500 km vandrender i området som åbnes efter bestemt rækkefølge, også til at vande provinsens mange vingårde. Luften er ren og tør, og du kan nyde vindens susen mellem poppeltræerne. Du er tæt på kondorernes territorium og langt væk fra Buenos Aires.

Smukke pladser og dejlige spisesteder i Mendoza

Der er flere meget smukke pladser i Mendoza, men Plaza Espana er en af de smukkeste. Her findes unikke mosaiksten og mosaikrelieffer – som vi kender dem fra Andalusien i Spanien. Plaza Italia og Plaza Independencia er andre oaser i byen, og San Francisco-kirkens ruiner fortæller om stærke jordskælv fra gamle tider.

Der er flere gode spisesteder i byen. Prøv fx at spise “empanadas” i Trento. Trento er et rigtigt lokalt sted, ikke særlig pænt, men ægte, og det siges, at de har de bedste “empanadas” i hele byen. Husk også at spørge efter “tomatican” (tomat, løg, æg), “humita” (lavet af majs) og “calabaza” – alle typiske, lækre retter fra dette område.

Kør en tur ud af Mendoza

Kør fx til den smukke Parque General San Martin, der fungerer som en fugtighed og termisk regulator. San Martin er et vigtigt navn, for han var helten, der frigav både Argentina, Chile og Peru af Spanien, og han krydsede Andesbjerge til hest!! Se søen og fortsæt mod Cerro de la Gloria.

Du kan også køre til Azafran, der er et fantastisk dejligt spisested med alle traditionerne fra gammel tid. Her bliver glassene pudset og poleret, inden tingene når frem til gæsterne bord. Her serveres de spanske “Tapas” – uhm – og meget andet godt. Vinen venter i “la cava”, et rum ved siden af, hvor den står i de rigtige temperatur- og lysforhold!

Vinmarker omkring Mendoza
Vingård
Vin, vin og atter vin!
River Atuel nær Mendoza
Petrerillos dæmningen - det er her, du kan riverrafte fra!
Naturen i bjergene

Dag 7

Overnatning på vingård
I dag skal du på ud på landet på vin-eventyr. Når du ankommer til gården, vil søstrene Marcela og Grisi informere dig om mulige udflugter, men du kan også bede dem om at finde en taxa til dig, hvis du hellere vil tage rundt på egen hånd. Du kan spise på gården eller andetsteds i forbindelse med udflugterne, det er op til dig selv. De laver dejlig mad på gården, og selvfølgelig dejlig vin. Smag på de gode sager - aftensmad og 1 flaske vin kan fås til en god pris. Start måske med en rundvisning på gården, smag på druerne og sid og nyd, at sådan nogle steder har overlevet så mange år og trængsler. Få personalet til at foreslå et program for resten af din tid her, med rundtur til nogle af de andre vingårde. Du kan se små, kostbare vinsteder, hvor man har de gamle værktøjer hængende, eller de helt moderne og store fabrikker, hvor du har behov for høreværn. Alle udflugter er for egen regning, men de kan fås til gode priser. I højsæsonen (oktober-marts) er der mange reservationer på Casa Baquero. Derfor bruger vi i denne tid nogle af de andre flotte vingårde i området.

Dag 8

Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires – Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt “Sydamerikas Paris”, for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for primært at se store monumenter og seværdigheder – dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen, hvor der er mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, der betragtes som en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er dog den helt specielle stemning… Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Udsigt ud over Buenos Aires
Søde piger i Buenos Aires
Kunst på fortovet
Casa Rosada
Udsyn over Buenos Aires
Tango i gaden

Dag 9 - dag 11

Nyd tangoens by

Se dig omkring i byen. Det er nemt nok at komme rundt med taxa!

Tangoen kan opleves overalt i Buenos Aries. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Seværdigheder i Buenos Aires

Du bør helt bestemt besøge Casa Rosada, nu du er her. Det er det smukke, lyserøde palæ, hvor Argentinas præsident arbejder. Det er ikke hver dag, man ser et lyserødt palæ! Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi lige i nærheden. Her kan du opleve ægte tangoglæde, superdygtige dansere og et fantastisk dinner-show.

En dag kan du besøge Teatro Colon, et af verdens allerstørste og flotteste teatre. Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård – måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav.

Buenos Aires’ mange madoplevelser

Krydr dit eventyr i Buenos Aires med en god kop kaffe eller chokolade? Så start med at gå hen til en af verdens mest kendte og flotteste caféer, selveste Café Tortoni. Bestil “chokolato denso og churros”, deres verdenskendte specialitet de sidste 100 år – en lækkerbisken ud over det sædvanlige. Her på caféen kommer de “rigtige” argentinere for at diskutere – glem ikke at Buenos Aires er en sofistikeret by, Sydamerikas fornemmeste by.

Forkæl også dig selv med en is hos en “italiener”. Argentina er et lille Italien, for mange her har familie i Italien eller er efterkommere af dem, der flygtede herned efter 2. verdenskrig.

Du bør også besøge den nye bydel – Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer. Prøv fx restaurant, Estilo Campo, som har virkelig gode kødretter, dejlige steaks og skøn, argentinsk vin! Men husk at bestille bord – for her kommer mange og spiser.

Er du fodbold-interesseret?

Tag måske en taxa til det kendte La Boca-område, hvor fodboldholdet ”Boca” hører til. Hele området emmer af en kombination af fodboldstemning med Messi-figurer overalt og farvestrålende huse og restauranter og barer alle vegne. Det er festligt at gå rundt i gaderne og mærke stemningen, og mon ikke du også oplever nogle, der danser tango på gaden? Du skal sørge for at tage fra La Boca-området ved 17-tiden, hvor det hele lukker ned, da området er usikkert når det bliver mørkt.

Oplevelser uden for Buenos Aires

Du kan også tage en tur ud til Tigre-deltaet. Den lille by Tigre ligger ved starten af det store og meget spændende delta-område, og det er her mange Argentinere holder til i deres friweekender. Du bliver mødt af synet af kanaler, øer og en masse villaer, bungalows og slotte, som de velhavende argentinere de sidste 50 år har bygget her. Gå rundt og kig og hvil så fødderne på en hyggelig kanalrundfart.

Recoletas kirkegård
Par i Buenos Aires
Farvestrålende huse på Caminito Street
Caminito Street
Kongressen
Trafik i gaderne

Dag 12

Velkommen til Iguazu!

I dag når du til Iguazu – nogle af de mest fantastiske vandfald i verden.

Her er mellem 200-300 vandfald afhængig af årstid og vandmasserne, men uanset sæson er det utroligt store mængder vand, der vælter ned over klippekanterne. Lyden kan høres mange kilometer væk, og trykket er så stort, at de fleste besøgende har regnfrakker på for at ikke at blive drivvåde af de enorme sprøjt, som vandfaldene giver. Men det har nu også sin charme at mærke de kølige sprøjt på sine bare arme.

Legenden om Iguazu

Navnet ‘Iguazu’ betyder “store vande” på det lokale indianske sprog. Ifølge legenden blev de store vandfald skabt i et raserianfald af Iguazu-flodens gud, der boede i et vildt og voldsomt område kaldet Garganta do Diablo (Djævlens svælg). Det helte skyldtes kærligheden til en ung pige. Historien får du nok af guiden, når du skal ud og opleve dem.

Måske du trænger til at hvile ud resten af dagen? Læs bøger om Iguazu-vandfaldene og bare glæd dig til, at du skal opleve de vandfald, der fik Eleanor Roosevelt til at udbryde: “Poor Niagara” – for de ER bare mere imponerende end Niagara Falls!

Tag en tur med båd
Det fantastiske vandfald
Udsigtspunkt med vandsprøjt
Vandfald og Misiones Forest
Iguazu by

Dag 13 - dag 14

Oplevelser ved fantastiske Iguazu

Iguazu-vandfaldene er og bliver fantastiske!

Du har to ture inkluderet ved Iguazu. Du skal på en halvdagstur til den brasilianske side af vandfaldene, og på en heldagstur på den argentinske side.

Den brasilianske side af Iguazu

Fra den brasilianske side har du den mest enestående udsigt ud over vandfaldene. Du har masser af tid til at udforske området fra alle vinkler og måske få knipset et par flotte billeder, som du kan vise dem derhjemme.

Den argentinske side af Iguazu

Fra den argentinske side kan du komme helt tæt på vandfaldene fra de mange junglegangbroer, hvor du næsten kan røre ved det brusende vand. Du skal også vandre til Devil’s Throat, hvor du har den flotteste udsigt. Her kan du nemlig beundre de smukke vandfald oppefra og mærke vandstøvet på din krop. Bruset fra de enorme vandmasser skaber så store skyer af damp, at der ofte dannes en fin regnbue.

Det er absolut det bedste sted at se dem fra. Foran dig kaster millioner af tons af vand sig ned i slugten. Nogle gange er virkeligheden bedre en fantasien, og det er bare så helt eventyrligt fantastisk!

Smukke Iguazu
Stå helt tæt på de brusende vandfald
Tag billeder fra båden
Lille båd, stort vand

Dag 15

Afrejse fra Argentina
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Argentina. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Argentina!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Santiago de Chile, Mendoza-Buenos Aires og Iguazu-Danmark.
 • Alle transporter mellem lufthavne, busstationer, hoteller og vingård foregår med privat bil/minibus.
 • Transporten fra Santiago de Chile til Mendoza foregår med offentlig bus.

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-Santiago de Chile, Mendoza-Buenos Aires og Iguazu-Danmark.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 13 overnatninger med morgenmad.
 • Halvdagsudflugt til den brasilianske side af Iguazu og heldagsudflugt på den argentinske side af Iguazu.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Turistskat på hoteller i Buenos Aires (ca. 1,5 USD pr. person pr. nat).
 • Entré til parkerne i Iguazu.
 • 'Eco tax' på hotellet i Iguazu (ca. 3 USD pr. person).
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring. ?
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).