Argentina

Iguazu (Argentina)

Gå tilbage

Rejser til Iguazu (Argentina)

Det fantastiske Iguazu-vandfald ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Her er i alt 275 vandfald, og det er utroligt store mængder vand, der vælter ned over klippekanterne. Lyden kan høres mange kilometer væk, og trykket er så stort, at de fleste besøgende har regnfrakker på for at ikke at blive drivvåde af de enorme sprøjt fra vandfaldene.

Iguazu-vandfaldene er mest fantastiske i regnsæsonen i november, hvor trykket er størst, men du kan som regel godt regne med, at der er godt gang i vandmasserne hele året rundt. Navnet “Iguazu” betyder “store vande” på de oprindelige folkeslags sprog. Ifølge legenden blev de store vandfald skabt i et raserianfald af Iguazu-flodens gud, der boede i et vildt og voldsomt område kaldet Garganta do Diablo (Djævlens svælg).

Der er mange muligheder for at komme på udflugter og vandreture ved og omkring vandfaldene – både med og uden guide.  Du kan også komme på sejltur ind under vandmasserne. I en motorbåd farer du i vanvittig fart ind og ud under store vandfald. En ”vandfalds-dåb” er en uforglemmelig oplevelse, som du sikkert vil huske resten af livet.

Trænger du til en pause fra vandfaldene, kan du kigge på eksotiske fugle i fugleparken eller besøge den lille, argentinske by Iguazu, der ligger 22 kilometer væk. Køb en pose nybagte ”palmeritas” hos bageren. De koster næsten ingenting og smager himmelsk!

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Argentina
1 ud af 7
Fantastiske Iguazu
1 ud af 7
Fantastiske Iguazu
1 ud af 7
Fantastiske Iguazu
1 ud af 7
Fantastiske Iguazu
1 ud af 7
Fantastiske Iguazu
1 ud af 7
Rejser til Argentina

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Iguazu (Argentina)

Flere hoteller i Iguazu (Argentina)

Oplevelser