Argentina

Rundrejse i Argentina og Brasilien

Favorit

Kombirejse

13 dages rejse fra
20.890,-

Pris per person ved 2 voksne

4 nætter Buenos Aires, 3 nætter Iguazu (Argentina) og 3 nætter Rio de Janeiro

#Natur
#Rundrejser
#Storby
#Favorit
#Kombirejse
#Kultur
#Storslået
#Familie
#Strand
#Par

Rejsen starter i Argentinas smukke hovedstad Buenos Aires – det perfekte sted at opleve den intense, argentinske tango. Buenos Aires er en sofistikeret by, der skal nydes i et roligt tempo. Tag på slentretur i de gamle, charmerende kvarterer, slå dig ned i en af byens flotte parker og oplev et af verdens største teatre, Teatro Colon.

Nu går turen videre til Iguazu-vandfaldene, der uden tvivl er et af naturens store mesterværker. Sejl forbi, under og igennem vandmasserne, inden rejsen går videre til den livlige og farverige by, Rio de Janeiro. Oplev alle de store seværdigheder: Copacabana, Sukkertoppen, Kristusfiguren og Maracana. Både det argentinske og brasilianske køkken er berømt verden over, og det er ikke uden grund! Husk at nyde godt af den sydamerikanske kogekunst og at skylle alle oplevelserne ned med et glas god vin eller friskpresset juice.

Rejsen i billeder

Fantastiske Iguazu
Berømte Cobacabana Beach
Den flotte Recoleta Kirkegård
Escadaria Selarón
Iguazu i Argentina
Rejser til Buenos Aires
Iguazu by
Kongressen i Buenos Aires
Favela

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Buenos Aires
 3. Buenos Aires
 4. Buenos Aires
 5. Buenos Aires
 6. Buenos Aires - Iguazu
 7. Iguazu
 8. Iguazu
 9. Iguazu - Rio de Janeiro
 10. Rio de Janeiro
 11. Rio de Janeiro
 12. Rio de Janeiro
 13. Ankomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
13 dages rejse fra
20.890,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark
Så starter din rejse mod tangoens smukke land. Argentina spænder lige fra iskolde gletsjere, imponerende bjerglandskaber, levende storbyer, frodig regnskov og brusende vandfald. Slap af, nyd turen, og brug måske flyveturen til at samle appetit, så du kan smage en af de gode, argentinske bøffer...

Dag 2

Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires – Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt “Sydamerikas Paris”, for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for primært at se store monumenter og seværdigheder – dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen, hvor der er mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, der betragtes som en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er dog den helt specielle stemning… Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Udsigt ud over Buenos Aires
Søde piger i Buenos Aires
Kunst på fortovet
Casa Rosada
Udsyn over Buenos Aires
Tango i gaden

Dag 3 - dag 5

Buenos Aires - nyd tangoens by

Se dig omkring i byen. Det er nemt nok at komme rundt med taxa!

Tangoen kan opleves overalt i Buenos Aries. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Seværdigheder i Buenos Aires

Du bør helt bestemt besøge Casa Rosada, nu du er her. Det er det smukke, lyserøde palæ, hvor Argentinas præsident arbejder. Det er ikke hver dag, man ser et lyserødt palæ! Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi lige i nærheden. Her kan du opleve ægte tangoglæde, superdygtige dansere og et fantastisk dinner-show.

En dag kan du besøge Teatro Colon, et af verdens allerstørste og flotteste teatre. Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård – måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav.

Buenos Aires’ mange madoplevelser

Krydr dit eventyr i Buenos Aires med en god kop kaffe eller chokolade? Så start med at gå hen til en af verdens mest kendte og flotteste caféer, selveste Café Tortoni. Bestil “chokolato denso og churros”, deres verdenskendte specialitet de sidste 100 år – en lækkerbisken ud over det sædvanlige. Her på caféen kommer de “rigtige” argentinere for at diskutere – glem ikke at Buenos Aires er en sofistikeret by, Sydamerikas fornemmeste by.

Forkæl også dig selv med en is hos en “italiener”. Argentina er et lille Italien, for mange her har familie i Italien eller er efterkommere af dem, der flygtede herned efter 2. verdenskrig.

Du bør også besøge den nye bydel – Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer. Prøv fx restaurant, Estilo Campo, som har virkelig gode kødretter, dejlige steaks og skøn, argentinsk vin! Men husk at bestille bord – for her kommer mange og spiser.

Er du fodbold-interesseret?

Tag måske en taxa til det kendte La Boca-område, hvor fodboldholdet ”Boca” hører til. Hele området emmer af en kombination af fodboldstemning med Messi-figurer overalt og farvestrålende huse og restauranter og barer alle vegne. Det er festligt at gå rundt i gaderne og mærke stemningen, og mon ikke du også oplever nogle, der danser tango på gaden? Du skal sørge for at tage fra La Boca-området ved 17-tiden, hvor det hele lukker ned, da området er usikkert når det bliver mørkt.

Oplevelser uden for Buenos Aires

Du kan også tage en tur ud til Tigre-deltaet. Den lille by Tigre ligger ved starten af det store og meget spændende delta-område, og det er her mange Argentinere holder til i deres friweekender. Du bliver mødt af synet af kanaler, øer og en masse villaer, bungalows og slotte, som de velhavende argentinere de sidste 50 år har bygget her. Gå rundt og kig og hvil så fødderne på en hyggelig kanalrundfart.

Recoletas kirkegård
Par i Buenos Aires
Farvestrålende huse på Caminito Street
Caminito Street
Kongressen
Trafik i gaderne

Dag 6

Velkommen til Iguazu

I dag når du til Iguazu – nogle af de mest fantastiske vandfald i verden.

Her er mellem 200-300 vandfald afhængig af årstid og vandmasserne, men uanset sæson er det utroligt store mængder vand, der vælter ned over klippekanterne. Lyden kan høres mange kilometer væk, og trykket er så stort, at de fleste besøgende har regnfrakker på for at ikke at blive drivvåde af de enorme sprøjt, som vandfaldene giver. Men det har nu også sin charme at mærke de kølige sprøjt på sine bare arme.

Legenden om Iguazu

Navnet ‘Iguazu’ betyder “store vande” på det lokale indianske sprog. Ifølge legenden blev de store vandfald skabt i et raserianfald af Iguazu-flodens gud, der boede i et vildt og voldsomt område kaldet Garganta do Diablo (Djævlens svælg). Det helte skyldtes kærligheden til en ung pige. Historien får du nok af guiden, når du skal ud og opleve dem.

Måske du trænger til at hvile ud resten af dagen? Læs bøger om Iguazu-vandfaldene og bare glæd dig til, at du skal opleve de vandfald, der fik Eleanor Roosevelt til at udbryde: “Poor Niagara” – for de ER bare mere imponerende end Niagara Falls!

Tag en tur med båd
Det fantastiske vandfald
Udsigtspunkt med vandsprøjt
Vandfald og Misiones Forest
Iguazu by

Dag 7 - dag 8

Oplevelser i fantastiske Iguazu

Iguazu-vandfaldene er og bliver fantastiske!

Du har to ture inkluderet ved Iguazu. Du skal på en halvdagstur til den brasilianske side af vandfaldene, og på en heldagstur på den argentinske side.

Den brasilianske side af Iguazu

Fra den brasilianske side har du den mest enestående udsigt ud over vandfaldene. Du har masser af tid til at udforske området fra alle vinkler og måske få knipset et par flotte billeder, som du kan vise dem derhjemme.

Den argentinske side af Iguazu

Fra den argentinske side kan du komme helt tæt på vandfaldene fra de mange junglegangbroer, hvor du næsten kan røre ved det brusende vand. Du skal også vandre til Devil’s Throat, hvor du har den flotteste udsigt. Her kan du nemlig beundre de smukke vandfald oppefra og mærke vandstøvet på din krop. Bruset fra de enorme vandmasser skaber så store skyer af damp, at der ofte dannes en fin regnbue.

Det er absolut det bedste sted at se dem fra. Foran dig kaster millioner af tons af vand sig ned i slugten. Nogle gange er virkeligheden bedre en fantasien, og det er bare så helt eventyrligt fantastisk!

Smukke Iguazu
Stå helt tæt på de brusende vandfald
Tag billeder fra båden
Lille båd, stort vand

Dag 9

Velkommen til Rio de Janeiro!

Så er det i dag, du kommer til Rio de Janeiro – den fantastiske by, der er elsket af mange.

Byen har en hel speciel charme og et liv, som ingen anden by i verden. Hele byen lever og ånder for de kilometerlange, brede og fantastiske strande, og såvel fattige som rige bader og lever på stranden hver dag det meste af året. Deres strande og deres Kristus, der passer på dem højt oppe fra bjergtoppen, er for rioanerne en del af livet.

Rio de Janeiros liv og stemning

Fantastisk er det at opleve, hvordan der hele dagen er en lind strøm af mennesker, som går til og fra stranden. Alle caféerne har stole på fortovet, hvor alle sidder og diskuterer alt.

Ikke kun lokalbefolkningen er glade for byen – her er også alle muligheder for turister. Du kan gå i dagevis og shoppe, spise dig igennem eventyrlige restauranter til ingen penge, lytte til musik af enhver slags om aftenen (men dog mest samba), sidde på skønne, små musikcaféer og danse natten lang på store, fantastiske diskoteker.

Udsigt ud over Rio de Janeiro
Cobacabana Beach
Promenaden langs stranden
Christ the Redeemer-statuen vogter over byen
Sukkertoppen
Drenge i Rio de Janeiro

Dag 10 - dag 11

Rundt i berømte Rio de Janeiro

Nu skal du opleve Rio de Janeiro!

Start selvfølgelig med at besøge Kristusfiguren med den fantastiske udsigt ud over hele byen! Du kan heller ikke besøge Rio uden at kigge forbi det smukke bjerg Sukkertoppen, som ligger for enden af Rio de Janeiro i Guanabara bugten og giver en fantastisk udsigt ud over Rio, strandene og bjergene.

Livet ved den berømte Copacabana-strand

Gå langs stranden – måske ad den berømte mosaikpromenade, der løber hele vejen langs Copacabana? Hele vejen langs stranden ligger små drinks-kiosker, hvor du kan få serveret en glas friskpresset juice eller måske en Caipirinha! Op ad de små gader fra stranden ligger masser af restauranter, juicebarer og forskellige og meget billige butikker – har du plads i kufferten, kan du jo fx købe et par nye sko med hjem?

Spis en aften på en af de mange små Churrascaria-restauranter lige ved Copacabana. Det er vidunderlig mad, og du kan vælge mellem to forskellige måder at gøre det på: Betal en kilopris for det, du spiser, eller betal en fast pris og spis alt det, du kan.

Hvis du ikke kan få nok af mosaik, så gå også en tur op ad Escadaria Selarón – en fin, farvestrålende mosaiktrappe lavet af en chilensk født kunstner ved navn Jorge Selarón.

Tag rundt til Rios mange hyggelige distrikter

Vil du gerne opleve byen på egen hånd, er metroen en nem måde at komme rundt på. Besøg fx det store fodboldstadion Maracana eller tag til Lapa distriktet – det hyggelige bohemekvarter med et væld af restauranter, barer og caféer. Når du går ture i byen, virker den travl og rig med masser af forretninger og uendeligt mange flotte barer, konditorier og caféer. Det siges, at Rios konditorier er de bedste i verden. Bedst af alt er alle de fantastiske juicebarer, hvor du kan få friskpresset juice i mange afskygninger. Trænger du til noget friskt, så bed om en Coco Espumante – frisk kokos blendet med is. Mums!

Escadaria Selarón
Favela kvarteret
Favela
Pige i Rio de Janeiro
En af Rios fine gader
Udsigtspunkt

Dag 12

Afrejse fra Brasilien
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 13

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Argentina. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Argentina!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Buenos Aires-Iguazu-Rio de Janeiro-Danmark.
 • Alle transporter på rejsen foregår med privat bil/minibus.

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-Buenos Aires-Iguazu-Rio de Janeiro-Danmark. 
 • Alle transporter på rejsen. 
 • 10 overnatninger med morgenmad. 
 • Halvdagsudflugt til den brasilianske side af Iguazu og heldagsudflugt på den argentinske side af Iguazu.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse. 
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Turistskat på hoteller i Buenos Aires (ca. 1,5 USD pr. person pr. nat).
 • Entré til parkerne i Iguazu.
 • 'Eco tax' på hotellet i Iguazu (ca. 3 USD pr. person).
 • Lufthavnsskat i Brasilien.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).