Argentina

Helikoptertur ved Iguazu

Gå tilbage

Helikoptertur ved Iguazu

Du flyver over de smukke vandfald i Iguazu - det er simpelthen et imponerende smukt syn!

Det er svært at sætte ord på hvor fantastisk en oplevelse det er at flyve i helikopter over Iguazu. Udsigten er simpelthen magisk og betagende. Fra luften kan du virkelig se, hvor stor og frodig nationalparken er. De mange vandfald ser lige så flotte ud oppefra, og her kan du rigtigt se, hvordan de er omgivet af tæt regnskov.

Fra helikopteren vil du rigtigt opleve den imponerende størrelse af Iguazu vandfaldene. De er nogle af de største vandfald i verden og strækker sig over både Brasilien og Argentina. Du vil kunne se de forskellige niveauer af faldende vand, og måske kan du høre dem helt op i helikopteren.

En af de mest ikoniske dele af turen er flyvningen over Garganta del Diablo, også kendt som Djævlens hals. Fra helikopteren vil det nærmest se ud som om, at du flyver direkte ud over vandfaldet. Det er en adrenalinpumpende oplevelse, som vil efterlade dig med et minde for livet.

Turen inkluderer transport til og fra vandfaldene, og selve flyveturen tager omkring 10-15 minutter, så det er om at nyde synet!

Billeder

1 ud af 2
Rejser til Brasilien
1 ud af 2
Rejser til Brasilien