Argentina

Mendoza

Gå tilbage

Rejser til Mendoza

Mendoza ligger i en dal ikke langt fra grænsen til Chile og er kendt i hele Argentina som en af landets rigeste byer. En gang var her ørken, men i slutningen af 1800-tallet lykkedes det indbyggerne at omdanne den golde ørkenjord til frugtbar jord, perfekt egnet til dyrkning af vindruer. Siden da har det grønne nærmest været et varemærke for byen, og indbyggerne selv er meget stolte af denne smukke by!

Gå gennem byen og nyd stemningen og besøg Parque General San Martin, der er bygget til ære for San Martin (helten, der frigav både Argentina, Chile og Peru fra Spanien). Tag en slentretur rundt om søen og lyt til vindens susen i poppeltræerne. Her er i sagens natur mange gode vinbarer og heldigvis også restauranter. Prøv fx Trento, der er et rigtig dejligt sted med byens nok bedste “empanadas”. Til maden kan du drikke lokal vin fra området. De fleste tager nemlig til Mendoza for at opleve vinlandet.

Tag måske en overnatning eller to på en vingård omgivet af vinmarkerne - med røde klippebjerge og de sneklædte Andesbjerge som baggrundskulisse. Her kan du besøge forskellige vinproduktioner og opleve, hvilke metoder og processer der skal til for at lave vin. 

Billeder

1 ud af 7
Mendozas vinmarker
1 ud af 7
Vingård omkring Mendoza
1 ud af 7
River Atuel ved Mendoza
1 ud af 7
Rejser til Argentina - Vinmark i Mendoza
1 ud af 7
Mendoza by
1 ud af 7
Plaza Independencia i Mendoza
1 ud af 7
Rejser til Argentina - Vinmark i Mendoza

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Mendoza

Flere hoteller i Mendoza

Oplevelser