Rundrejse i Sydamerika

Rundrejse i Sydamerika

Sydamerika er et kontinent fuld af spændende oplevelser for enhver smag. På vores rundrejser i Sydamerika kan du opleve alt fra sneklædte gletsjere og varm ørken, frodige regnskove og lange sandstrande, til kæmpemæssige storbyer og smukke nationalparker. Sydamerika har det hele, uanset om du ønsker at udforske regnskovens spændende dyreliv, komme helt tæt på den autentiske inkakultur eller gå på opdagelse i nogle af de mest spændende og unikke storbyer i verden.

Sydamerika byder bare på så mange oplevelser, at det er svært at vælge til og fra. Men det behøver faktisk slet ikke at være så svært endda. Vil du gerne have både i pose og sæk, så vælg en rejse, der kombinerer store oplevelser med for eksempelvis afslapning i skøn natur!

Rundrejser i Sydamerika – på kryds og tværs

Vi siger gerne, at Sydamerika skal opleves på tværs af landegrænser. Derfor spørger vi ofte om de oplevelser, du gerne vil have, frem for de lande du gerne vil til. Indenrigsflyvninger i Sydamerika har udviklet sig utrolig meget de sidste år, flyrutenettet er blevet bedre, og priserne er faldet. Vi vil rigtig gerne give dig noget inspiration til rundrejser, som kombinerer flere lande.

Rundrejse i Chile og Argentina

Området hen over det sydlige Chile og Argentina kaldes Patagonien, og det er et område, du ikke må snyde dig selv for at opleve. Denne kombi er helt perfekt for dig, der ønsker store naturoplevelser i storslået, råt bjerglandskab. Her oplever du kæmpemæssige gletsjere, tårnhøje bjerge, fantastiske vandreruter, vicunaer og lysende turkisblå søer i flotte Torres del Paine Nationalpark!

Du kan også rejse til den den nordlige del af begge lande og opleve frodig regnskov og drikke vin i verdensklasse. Her er Iguazu vandfaldenes buldrende vandmasser et must see, og derefter står den på vinmarker med en overnatning på en vingård og du får selvfølgelig mulighed for at smage  den gode vin – med saftige bøffer som tilbehør!

Du kan evt. også tage et smut til landenes hovedstæder og få kulturelle oplevelser for alle pengene med tango og gadekunst i Buenos Aires og Santiago de Chile, der ligger i smukke bjergomgivelser.

Rundrejse i Argentina og Brasilien

Hvis du ønsker store oplevelser, seværdigheder og natur med afslutning på en lækker strand, så kombinér Brasilien og Argentina. Her kan du fokusere lidt mere på byoplevelserne som fx de to hovedstæder Buenos Aires og Rio de Janeiro – og det er jo oplagt at besøge det fantastiske Iguazu vandfald fra både den argentinske og brasilianske side.

Argentina har ingen nævneværdige strande, så hvis du ønsker strandferie i Sydamerika, så skal du også et smut til Brasilien. Her finder du blandt andet lækre strande i den populære ferieby Buzios.

Med en rejse til Argentina og Brasilien får du altså en god blanding af samba og tango – god vin, lækre strande, Amazonas og herlige sydamerikanere, der altid står klar med åbne arme! Men faktisk kan du også opleve Amazonas fra både Colombia, Peru og Ecuador, så mulighederne er mange.

Rundrejser i Colombia og Ecuador

Vi kan også godt lide at kombinere Colombias utrolig flotte natur og smukke kolonitidsbyer med Ecuadors charme. Det er en oplagt mulighed for at få lidt caribiske strande koblet til dit Ecuador-eventyr! Måske vil du gøre rejsen endnu mere vild med et besøg til Galapagos?

Rundrejser i Peru med Colombia eller Galapagos

Den ultimative rundrejse i Sydamerika – hvis du altså spørger os – er en rejse til Peru og Ecuador, hvor du oplever både Machu Pícchu og Galapagos på én og samme rejse. To helt imponerende og samtidig meget forskellige naturfænomener som de færreste har oplevet. Det er uden tvivl vores mest imponerende rundrejse i Sydamerika, og du får de vildeste og flotteste oplevelser, du kunne drømme om. Peru kan i det hele taget let kombineres med Ecuador, Bolivia eller Ecuador.

Hvis du vil have flere farvestrålende markeder og inkakultur på din rejse rundt i Sydamerika, kan du også kombinere Colombia og Peru. På den måde får du både oplevet Tayrona-folket og Inka-folket, og så er det selvfølgelig altid oplagt med en tur til Machu Picchu!

Hos os køber du en pakkerejse

En pakkerejse er en rejse, der består af fly, hoteller, transporter og måske endda også udflugter.

Vi  sørge for at arrangere det hele for dig! Vi har ekspertviden, gode kontakter til flyselskaber, hoteller og agenter i Sydamerika – men drømmene, de er dine! Udgangspunktet for at skabe netop din drømmerejse bunder i en snak, hvor vi i fællesskab skræddersyr din rejse.

I Sydamerika betyder det rigtig meget, at du bor godt her er et stort udvalg af forskellige slags hoteller at vælge imellem, uanset om du vil bo i storbyen, i naturen, eller ved stranden. Vi guider dig til de bedste hoteller – og sørger vi finder noget der helt sikkert passer til dig! Morgenmad er altid inkluderet på dit hotel, så det er en del af din pakkerejse.

Vi booker gerne udflugter i Sydamerika til dig hjemmefra. Sydamerika er et kontinent, der gemmer på mange forskellige oplevelser! Du kan tage på udflugt til fantastiske vandfald, besøge levende markeder, oplev noget af den vildeste natur der findes på kloden, besøge historiske steder og en masse andet.

 

Hvorfor rejse med os?