Chile

San Pedro de Atacama

Gå tilbage

Rejser til San Pedro de Atacama

San Pedro de Atacama er en lille by i den nordlige del af Chile, der blev grundlagt af Atacameña-folket. Byen ligger 2,5 km over havets overflade, så tag den med ro når du vandre op og ned af den lille støvede hovedgade. Se også landsbykirken, Le Paige museet og håndværksmarkedet. Det smukke kurveflet og keramik-potterne et typiske varer for området, da det var noget Atacameña-folket mestrede til perfektion.

Den lille by er et rigtig godt udgangspunkt for spændende udflugter. 17 km fra San Pedro ligger Månedalen, der er et af de mest berømte steder i omegnen. Her vil du se de mest fantastiske sten- og sandformationer, der er flere tusinde år gamle. Dalen har fået sit navn fordi stedet minder om månens overflade, og solnedgangen her er et spektakulært syn med skiftende farver og konturer – et naturligt lysshow!

Vil du på en god dagsudflugt, så kan du måske besøge lagunerne Miscanti og Miñiques, der ligger 4.200 meter over havets overflade. Begge laguner får deres vand fra kilder og tiltrækker et stort udvalg af dyr, fx en masse flamingoer. Søerne og deres dyreliv står i skarp kontrast til de omgivende snebeklædte bjerge, der afspejler sig i søernes vand.

Fra San Pedro de Atacama kan du også tage hen til grænsen til Bolivia, hvor du kan køre på jeep-safari til den verdenskendte Salar de Uyuni saltslette. 

Billeder

1 ud af 5
Licancabur vulkanen
1 ud af 5
San Pedro de Atacama #454
1 ud af 5
Miscanti lagunen
1 ud af 5
Mand med kvægflok
1 ud af 5
Byens søde, lille kirke

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i San Pedro de Atacama

Flere hoteller i San Pedro de Atacama