Chile

Hotel Don Raul

Gå tilbage
#Anderledes
#Bambus og hulemalerier
#Bygget i ler
#Centralt
#Fuld af sjæl
#Natur
#Omgivet af ørken
#Par
#Rustikt og hyggeligt
#Skøn gårdhave
#Sødt personale

Hotel Don Raul

Hotel Don Raul er et rigtigt ørkenhotel! Det er simpelt men virkelig hyggeligt og rustikt med de rå lervægge, sjove trædetaljer og det stråtækte tag. Hotellet ligger centralt - midt på hovedgaden, så du er tæt på byens liv og med gode muligheder for oplevelser i ørkenen.

Det er en oplevelse at bo her! Værelserne er små, men de har charmerende detaljer som svungne træbjælker, bambusloft, store kaktusser og hulemalerier på væggene, og alt er holdt i varme jordfarver. Du skal kun forvente de allermest basale faciliteter her, men der er wifi i fællesområderne, og igen - hvornår har du nogensinde boet på et autentisk ørkenhotel?

Også fællesområderne er finurligt og stemningsfuldt indrettet med masser af træ, bambus, krogede træer, hulemalerier og fletværk, der giver dig fornemmelsen af at bo "lidt vildt". I gårdhaven finder du en lille naturlig pool med vandfald og stenvægge, hvor du kan tage dig en kølig dukkert. 

Personalet er venligt og hjælpsomt, og de gør deres bedste for at hjælpe dig så godt som muligt. Du spiser en ganske udmærket morgenmad, som kan give dig ekstra energi, når du skal rundt og opleve byen og ørkenen.

Lille hotel
Pool
Restaurant
Gratis Wifi
4.3/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

Rejser til Chile
Rejser til Chile
Rejser til Chile
Værelserne udefra
Hotel Don Raul
Tag en dukkert i den hyggelige pool
Restauranten
Nyd maden i fællesskab med andre i restauranten
Et af de gode værelser
Poolområdet
Start dagen ud med et godt måltid mad fra restauranten
Forny energien med mad fra restauranten
Hyggelige siddepladser
Rejser til Chile
Slap af i udendørsområdet