Vietnam

Ninh Binh

Gå tilbage

Rejser til Ninh Binh

Ninh Binh er en dejlig rolig by og er kendt som Vietnams Halong Bay på land. Der sker ikke så meget i selve byen, men du kan opleve byens fantastiske natur. Her kan du sejle en flot og rolig tur i robåd gennem vådrismarkerne, som snor sig gennem det enestående landskab. Mens du sejler kan du opleve de særlige UNESCO-beskyttede Trang An-grotter, som nok er byens mest kendte seværdighed – så du kan godt glæde dig til sejlturen!

Byen byder også på kalkstensformationerne i Tam Coc, der troner op som flotte grønklædte bjerge i det flade grønne landskab. Du kan også se Vietnams mest berømte kirke Phat Diem Stone Cathedral, der kun ligger 40 minutters kørsel fra centrum. Kirken har en helt speciel arkitektur, og har taget 24 år at bygge.

Mens du er i Ninh Binh, kan du også besøge Vietnams ældste nationalpark Cuc Phuong National Park. Her er der smukke bjergrige landskaber og et spændende dyreliv. 

Det er oplagt at kombinere Ninh Binh med Pu Luongs smukke rismarker og bjerge. Til sammen byder de på nogle af Vietnams flotteste og hyggeligste naturoplevelser, og derfor er kombinationen perfekt på din rundrejse i Vietnam.

Billeder

De smukke Trang An-grotter
Rejser til Vietnam - Ninh Binh
Rejser til Vietnam - Ninh Binh
Flot natur
Rejser til Vietnam - Ninh Binh
Rejser til Vietnam - Ninh Binh

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Ninh Binh

Flere hoteller i Ninh Binh