Vietnam

Ninh Binh

Gå tilbage

Rejser til Ninh Binh

Ninh Binh er en dejlig rolig by og er kendt som Vietnams Halong Bay på land. Der sker ikke så meget i selve byen, og du tager hertil for at være tæt på områdets fantastiske natur.

Fra byen kommer du let til kalkstensformationer i Trang An, der troner op som flotte grønklædte bjerge i det flade grønne landskab. Hele området Trang An er faktisk på UNESCOs liste over verdenarv, og du kan godt glæde dig! Her kan du sejle en spektakulær tur i robåd og opleve de særlige Trang An-grotter, som nok er byens mest kendte seværdighed. Du kan også sejle gennem vådrismarkerne, som snor sig gennem det enestående landskab i Tam Coc, ikke langt fra byen.

Vietnams mest berømte kirke Phat Diem Stone Cathedral, ligger kun 40 minutters kørsel fra centrum. Kirken har en helt speciel arkitektur og har taget 24 år at bygge. Du kan også besøge det størtste buddhistiske templeområde i Sydøstasien Bai Dinh Pagoda eller tage til Hang Mua som er en bakketop med 500 trin til toppen. Her bliver du belønnet med en fantastisk panorama-udisgt over området. 

Mens du er i Ninh Binh, kan du også overveje at besøge Vietnams ældste nationalpark Cuc Phuong National Park. Den ligger cirka en times kørsel væk og har smukke bjergrige landskaber og et spændende dyreliv.

Det er oplagt at kombinere Ninh Binh med Pu Luongs smukke rismarker og bjerge. Til sammen byder de på nogle af Vietnams flotteste og hyggeligste naturoplevelser, og derfor er kombinationen perfekt på din rundrejse i Vietnam.

Billeder

1 ud af 6
De smukke Trang An-grotter
1 ud af 6
Rejser til Vietnam - Ninh Binh
1 ud af 6
Rejser til Vietnam - Ninh Binh
1 ud af 6
Flot natur
1 ud af 6
Rejser til Vietnam - Ninh Binh
1 ud af 6
Rejser til Vietnam - Ninh Binh

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Ninh Binh

Flere hoteller i Ninh Binh