Thailand

Badeferie i Hua Hin på luksushotel

Luksus

12 dages rejse fra
12.290,-

Pris per person ved 2 voksne

9 nætter Hua Hin

#Strand
#Familie
#Kultur
#Luksus

Du har masser tid i den populære ferieby Hua Hin, så du har ingen undskyldning for ikke at nyde den kilometerlange sandstrand med roligt vand. Og hvis du bliver træt af bare at ligge at dase, kan du måske ride en tur langs vandet, eller hoppe i en tuktuk og opleve byen, der er kendt for kongepaladset, stationsbygningen og havnen. Her er et væld af gode restauranter med friskfanget fisk og skaldyr, så sæt tænderne i lidt god mad og tag så en tur til det spændende natmarked.

En fantastisk oplevelse, der venter dig, er en tur til den afsindigt smukke Sam Roi Yot nationalpark, som ligger omkring 40 km fra Hua Hin. Her er der kalkstensklipper i den flotte natur, og stedet er kendt for Phraya Nakon grotten, hvor sollyset falder ind på en lille pavillon på allersmukkeste vis. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Hua Hin
 3. Hua Hin
 4. Hua Hin
 5. Hua Hin
 6. Hua Hin
 7. Hua Hin
 8. Hua Hin
 9. Hua Hin
 10. Hua Hin
 11. Hua Hin
 12. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
12 dages rejse fra
12.290,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand – og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande.

Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2

Velkommen til Hua Hin!

I dag ankommer du til den gamle kongeby, Hua Hin, hvor du både kan dase på stranden og komme ud at opleve en masse forskelligt.

Hua Hin ligger ca. 180 km fra det sydlige Bangkok, og her kan du rigtig slappe af eller udforske nogle af Thailands nationalparker. Her er rig mulighed for at besøge unikke templer eller bade i havet (pas på vandmændene mellem maj og oktober). Hua Hin blev opdaget i 1926, da Kong Rama VIIs arkitekt byggede Phra Ratchawang Klai Kangwon (langt-fra-bekymringer paladset). Det blev herefter et af de mest attraktive feriesteder for thaierne selv, og området har beholdt sin status som lokalt feriesteds, så her finder du en herlig blanding af alle slags mennesker.

Hua Hin Jernbanestation
Munke i Hua Hin
Afslapning i Hua Hin
Stranden i Hua Hin
Hua Hin

Dag 3 - dag 10

Nyd stranden, byen og naturen

Nu skal du opleve Hua Hin! Det er naturligvis op til dig, hvordan du vil bruge din tid, men vi har et par forslag:

Strandlivet
Hua Hins hovedstrand er ca. 2 km lang og strækker sig sydligt om byen. Nogle steder bryder kæmpe, glatte sten de store bølger og gør derfor Hua Hin til et skønt sted at bade, og du kan ligge i timevis i det bløde sand og bare nyde livet. Som noget specielt i Thailand kan du også prøve at ride en tur langs stranden, og der er selvfølgelig også mulighed for alle mulige forskellige former for aktiviteter på vandet.

Vandland
Har du børn med og lyst til at prøve noget andet end stranden, så tag dem med i vandland. Der ligger to forskellige indenfor nem rækkevidde, hvor såvel små som store kan boltre sig på rutsjebaner og forhindringsbaner.

Kulinariske oplevelser
Som et resultat af turismen er Hua Hin fyldt til bristepunktet med italienske, franske og spanske restauranter. Selvom du er i Thailand, kan du jo sagtens tage et smut indenom en af dem. Der findes selvfølgelig også mange restauranter med rigtig dejlig thailandsk mad på menuen. Prøv fx Moon Smile & Platoo, hvor du kan spise med udsigt til et temple eller Naresdamri Restaurant, hvor du kan få en menu med flere forskellige thai retter til en rigtig god pris. Fiskerestauranter finder du masser af ved molen ’Fishing Pier’, hvor du også kan gå ud og tage flotte billeder ind imod byen og stranden. Til den søde tand anbefales, Chocolate Factory, hvor du kan boltre dig i kager, chokolade og is i høj kvalitet.

Rundt med tuk-tuk
Tag med en tuk-tuk rundt i byen. Aftal med chaufføren, hvilke attraktioner du vil se. Han har som regel et kort, og med lidt tegnsprog og tålmodigt engelsk kan du nemt arrangere en formiddag, hvor du besøger de mest interessante attraktioner. Kong Rama VIIs storslåede sommerpalads, Klai Kangwon Palace, er bestemt et besøg værd.

Shopping
Hua Hin har en fantastisk hyggelig Night Bazaar med masser af gode tilbud. Og så er det billigere end i Bangkok! Gå på opdagelse i kopivarernes paradis, men husk nu på, at der er grænser for, hvor mange kilo bagage du må have med hjem.

I weekenden (fredag-lørdag-søndag) kan du også besøge Cicada markedet, som er et udendørs marked fyldt til randen med kunst, træhåndværk, tasker, smykker og mange flere spændende lokale varer i rigtig god kvalitet. Her er lidt mere ro på end på natmarkedet, live underholdning og god mad i små sammenhængende boder i centrum af markedet.

Du kan også tage til Venezia, som er en shopping landsby, der som navnet antyder har et italiensk islæt. Venezia ligger lidt udenfor byen, og her finder du et væld af gode butikker, restauranter og underholdning indenfor kort afstand af hinanden.

Nattelivet
At Hua Hin er fyldt med diskoteker og barer er ikke til at komme uden om. Dans, musik og drinks i lange baner - god fornøjelse med at undersøge alle de sjove steder.

Golf
Hua Hin er kendt som et godt golfsted, og hvis du er vild med det, så er det her en oplagt chance for at udnytte dine talenter.

Nationalparken Sam Roi Yot
Nationalparken ligger omkring 63 km syd for Hua Hin, men er absolut et smukt syn. Den dækker et areal på 98 kvadratkilometer, og er hjem for bjerge og strande såvel som moser. Her findes også Phraya Nakon grotten, hvor der ligger en smuk pavillon bygget af Kong Rama V som belyses af sollys fra et hul i grottehvælvingen. I samme område kan du sejle ud til Monkey Island, en lille ø hvor der er mange tja…aber. 

Grotter & vandfald.
Er du til grotter, besøg da også Khao Luang grotterne med sine 170 Buddha statuer, og gør stop på vejen i den hyggelige ikke turistede by Petchaburi. Et must er et besøg til verdens måske største munkestatue, Wat Huay Mongkhon, der siges at have overnaturlige kræfter. Indenfor rækkevidde er også Pa La U vandfaldet, hvor du kan bade omgivet af jungle.

Kui Buri nationalparken
Kui Buri er et af de få stedet i Thailand, hvor der stadig er vilde elefanter. Det er en lille park, og det tager halvanden time at komme derhen fra Hua Hin, men til gengæld er du næsten garanteret at se elefanterne i deres naturlige omgivelser. 

Wildlife Friends Foundation Thailands
En times kørsel fra Hua Hun ligger WFFTs dyrereservat, hvor der bor mange elefanter, aber, bjørne og andre dyr, der er blevet reddet fra grumme skæbner. Stedet er spredt ud over et kæmpe område, og på en dags-tur ser du, hvordan dyrene passes og plejes og hvis muligt forberedes til et liv i naturen.

Sam Roi Yot Nationalpark
Phraya Nakhon grotten i Sam Roi Yot Nationalpark
Tag en ridetur på stranden
Kalkstensbjerge i Sam Roi Yot Nationalpark
Marked i Hua Hin

Dag 11

Afrejse fra Thailand
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Thailand!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

 • Fly Danmark-Bangkok t/r.
 • Transport mellem lufthavn og hotel med privat bil/minibus.

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-Bangkok t/r.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 9 overnatninger med morgenmad.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).