Rejser til Varadero

Varadero er Cubas mest berømte strand, og her får du masser af sol, en vandtemperatur på gennemsnitlig 26 grader og et blåt hav, der ligner noget fra en film. Stranden er bred, og sandet er hvidt og så fint, at det ikke knaser, men næsten støver!

En dejlig brise køler dig af, og havbunden skråner langsomt, så stranden er meget børnevenlig – simpelthen det perfekte sted, hvis du er en rigtig vandhund! Dette er paradis i manges øjne, og derfor er her også mange turister. Cirka 75 all inclusive-hoteller kæmper om gæsternes opmærksomhed, og der er derfor utallige muligheder for aktiviteter dag og nat, samt udflugter til lands og til vands.

Tag ud på havet og nyd bølgernes brusen og solens stråler. Tag også en turistbus i forskellige retninger, lej en bil eller en scooter og tag rundt og oplev området. Du kan også tage op og ned ad de 20 kilometer pragtfulde strande – oplev en ny strand hver dag!

Hold rigtig ferie, bad i havet, få lidt sol på kroppen og læs de bøger, du længe har villet læse. Vil du gerne kunne gå ned i byen om aftenen på gåben, så sørg for at bo på et hotel tæt på Varadero by - mange hoteller ligger nemlig langt ude ad tangen.

Billeder

Smukke Varadero
Slap i en liggestol på stranden i Varadero
Find skygge under en palmebladsparasol
Rejser til Cuba
Varaderos klare, blåt vand
Havneområde
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Varadero

Flere hoteller i Varadero

Oplevelser