Brasilien

Ilha Grande

Gå tilbage

Rejser til Ilha Grande

Ilha Grande er en af Brasiliens smukkeste øer, og det er stedet, hvor mange brasilianere selv holder ferie. Øen har en lang og spændende historie og har gennem tiden været hjem for både sørøvere, slaver og fanger.

Ilha grande betyder ”store ø”, men selvom øen er lidt under 200 kvadratkilometer stor, er her ingen biler. Her er ingen masseturisme, ingen store hoteller, ingen hurlumhej. Derimod er her små hyggelige pousadaer, skøn regnskov, flotte bjerge og lange, smukke strande - blandt andet en af verdens smukkeste sandstrande: Lopez Mendes Beach.

Vil du lidt rundt på øen, foregår det til fods eller på cykel - og det er en god idé at komme lidt rundt, for du bor som regel ikke ud til de flotteste af strandene. Gå langs havet, besøg de små, hyggelige fiskerlandsbyer og opdag de uberørte strande. Eller gå ind i regnskoven. Der er mange gode stier, måske vil du endda op til øens højeste top, Pedra D’Água, næsten en kilometer over havets overflade? Regnskoven er rig på dyre- og fugleliv, og er du heldig, kan du se dovendyr og farverige papegøjer på din vej.

Den største by på øen er Abraao. Her er der masser af natteliv i sommerhalvåret (dansk vinter). Resten af året er der mere roligt. På de mange barer kan du opleve levende musik og vugge i takt til de smittende sambarytmer. Skal det være romantisk, er der rig mulighed for at lytte til musik på stranden i skæret af et hyggeligt bål.

Billeder

1 ud af 6
Ilha Grande
1 ud af 6
Rejser til Brasilien
1 ud af 6
Lopez Mendes Beach
1 ud af 6
Udsigt fra toppen af øen
1 ud af 6
Byen Abraao
1 ud af 6
Rejser til Brasilien

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Ilha Grande

Flere hoteller i Ilha Grande

Oplevelser