Filippinerne

Ticao Island

Rejser til Ticao Island

Ticao Island er en af de tre større øer, der udgør Filippinernes Masbate provins. Her på øen finder du virkelig øliv, strande og søvnige kystbyer, hvor folk bor i bambushytter med palmebladstag. Turister møder du kun få af på øen, og derfor skal du heller ikke forvente, at øen er så udbygget. Her er kun én større vej på, og den snor og bumler sig langs øens østkyst.

Du kan enten slænge dig på stranden eller hyre en banka med kaptajn og sejl langs øens kyst til småbitte strande og de imponerende høje Catandayagan vandfald, hvor vandet bruser direkte ned i havet. Du kan også opleve øen på hesteryg – det er en populær måde at komme rundt på. Nogle steder kan du faktisk passe en hest i løbet af hele dit ophold, hvor du tager dig af den hver dag og rider rundt, når du vil ud at opleve.

I øens sydlige ende finder du Halea Nature Park, som egentlig mere er en bugt end en park. Når du sejler ind i bugten kan du virkelig se, hvor krystalklart og lysende turkisblåt vandet er, og hvis du tager en snorkeltur her, møder du måske babyhajer.

Der er masser af andre gode dykkersteder ud for øen, hvor du kan være heldig at møde kæmpemæssige djævlerokker, småhajer og hvalhajer. Hvalhajerne kræver en del held, men hvis du er her fra november til juni (allerhelst i februar eller marts), så har du chancen.

Billeder

Strand på Ticao
Strand på Ticao
Rejser til Filippinerne - Ticao
Tag ud at snorkle

Hoteller i Ticao Island

Flere hoteller i Ticao Island

Oplevelser