Filippinerne

Bantayan

Gå tilbage

Rejser til Bantayan

Bantayan er en 10x20 km ”stor” ø, hvor der ikke er mange mennsker - hverken turister, biler eller motorcykler. Derimod er her fred og ro, lækre strande og flot natur.

De fleste hoteller ligger på den sydlige del af øen ved Santa Fe og i den nordlige del af øen er der små bjerge, hvor der lever vilde aber. Hotellerne er ret basale, så du skal komme her for oplevelsen, og ikke for at bå luksuriøst. Det er en dejlig tilbagelænet ø, der har det store turistgøjl.

Du kan køre rundt på øen i en af de mange tricykler og nyde naturen og besøge Ogtong-grotten, hvor du kan bade i en ferskvandssø inde i grotten. Tag dig også tid til at falde i snak med folk du møder på din vej. Se hvordan båd-byggerne på nærmest magisk vis fremtryller en banca med ganske få stykker værktøj og se, hvordan fiskernes både ligger som en perlerække af lys ude på vandet om natten, inden de vender hjem med fyldte net om morgenen. Besøg Bantayan by, hvor du kan opleve fiskemarkedet og købe alverdens tørrede fisk, fersk fisk, tang og blæksprutter.

Du kan også tage på tur i Mangroveskoven Omagieca Obo-ob. Her kan du gå på fine bambusstier og opleve mangroven helt tæt på – også fra det lille udsigtstårn. Her er masser af skønne ting du kan tage dig til, men vil du gerne snorkle, må du dog tage på en udflugt til dejlige Virgin Island, hvor du kan svømme rundt med farverige fisk. 

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Filippinerne
1 ud af 7
Rejser til Filippinerne
1 ud af 7
Rejser til Filippinerne
1 ud af 7
Rejser til Filippinerne
1 ud af 7
Øhop i Filippinerne - Smuk strand på Bantayan
1 ud af 7
Rejser til Filippinerne
1 ud af 7
Øhop i Filippinerne - Paradisø

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Bantayan

Flere hoteller i Bantayan