Cuba

Cayo Santa Maria

Gå tilbage

Rejser til Cayo Santa Maria

Cayo Santa Maria er for dig, der drømmer om postkort-perfekte bountystrande, mojitos i strandkanten og om at komme heeelt ned i gear.

Øen er en del af en mindre ø-gruppe, men da der er bygget en over 50 km lang bro herud, er det nemt at komme tørskoet ud til daseferien.

På Cayo Santa Maria finder du ikke andet end hoteller, så det er lige et sted for dig, der ikke har brug for diskoteker og masser af byliv, men i stedet sætter pris på smukke strande og på at nyde de faciliteter, der er på dit hotel.

De fleste af hotellerne er samlet på et 6 kilometer langt stykke af stranden, så går du lidt uden for hotelområdet, kan du finde en fredelig og uberørt plet, hvor du kan slå dig ned og nyde udsigten over det turkisblå hav.

Flere steder kan du finde ganske udmærket snorkling, så tag dykkermasken på og kig efter koralrev og fisk under havets overflade. Vær opmærksom på, at der nogle steder på øerne kan være høje bølger, når det blæser - specielt i vores efterår.

Skulle du alligevel få kriblen i fingeren for at lave noget væk fra hotellet, kan du nemt tage en shuttlebus til Puebla, Plaza La Estrella, hvor du finder lidt byliv. Her er forskellige souvenirshops, bowling, legeplads, diskotek, restauranter og ikoniske farverige bygninger. Går du op i det lille tårn, har du en fantastisk udsigt over øerne.

Billeder

1 ud af 8
Rejser til Cuba
1 ud af 8
Cayo Santa Maria turkisblå vand
1 ud af 8
Hvid sandstrand på Cayo Santa Maria
1 ud af 8
Klipper og blåt vand
1 ud af 8
Både på stranden
1 ud af 8
Børn på stranden
1 ud af 8
Rejser til Cuba - Rejser til Cayo Santa Maria - Puebla
1 ud af 8
Rejser til Cuba

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Cayo Santa Maria

Flere hoteller i Cayo Santa Maria