Thailand

Koh Jum

Gå tilbage

Rejser til Koh Jum

Koh Jum er en favorit på vores Thailandsrejser. Det er en dejlig, lille ø, der ligger i Sydthailand omkring 25 kilometer syd for Krabi. Kært barn har mange navne, og den sydlige del af øen er kendt som Koh Jum, Koh Jam og Koh Cham, hvorimod den nordlige del blandt folkemunde bliver kaldt Koh Puh – det skal ikke være for nemt! 

Det er naturligvis den dejlige strand og det krystalklare vand, der er i højsædet på Koh Jum. Her handler det om bare at bade og slappe af. Drik lækre cocktails, gå ture langs vandet, das i en liggestol. Det bliver ikke bedre! 
 

Fra trekking i bjergene til afslapning på stranden

Koh Jum er ikke nær så turistet som mange andre af Thailands øer - faktisk kører her slet ikke biler, så her er fredeligt og nemt at gå rundt. Naturen består af gummiplantager, klippelandskaber og bjerge, og her kan du tage på trekkingtur til Mount Pu, hvor der er en skøn udsigt ud over Andamanhavet. 
Den sydlige del af øen er flad med smukke strande og palmer, og her kan du bruge timer på at dase i sandet, slentre ture i vandkanten og tage på udflugter. 
 

Fiskeri og lokalt landsbyliv

Øen har tre hyggelige landsbyer, som du kan køre til på en lejet motorcykel - her kører nemlig kun taxaer og lidt få andre biler. I småbyerne lever de af fiskeri, og du kan se landsbyboernes dagligdag, når fiskerne kommer ind med fangst, og folk arbejder i markerne. 
 

Udforsk undervandslivet blandt skibsvrag og koraller

Ud for kysten er der masser af smukke dykkersteder, både ved skibsvrag og koralrev, så det er bare om at hoppe i og svømme rundt i det klare vand. Her kommer alt lige fra hajer, skildpadder og klovnfisk til muræner og blæksprutter. 

Du kan også tage en tur til dejlige Koh Phi Phi, hvor der er skønne strande og helt krystalklart vand. Det er også rigtig nemt at besøge smukke Koh Lanta og Krabi.
 

Tag på øhop til Koh Jum med C&C Travel

Hos C&C Travel er vi meget glade for Koh Jum, og hvis du vil have en rolig ferie på en af Thailands dejlige øer, så er Koh Jum et godt valg. Du kan selvfølgelig også tage på et øhop og kombinere Koh Jum med andre paradisøer såsom Koh Yao, Koh Ngai og Koh Lanta. Hvis du vil din rundrejse i Thailand et kulturelt islæt så kombinér dit øhop med en tur til fastlandet, fx ved at besøge Krabi eller Bangkok. 

Billeder

1 ud af 11
Rejser til Thailand
1 ud af 11
Rejser til Thailand
1 ud af 11
Rejser til Thailand
1 ud af 11
Rejser til Thailand
1 ud af 11
Strand på det sydlige Koh Jum
1 ud af 11
Strand på det sydlige Koh Jum
1 ud af 11
Hovedvejen på Koh Jum
1 ud af 11
Vejen til Koh Jum Resort
1 ud af 11
Rejser til Thailand
1 ud af 11
Rejser til Thailand
1 ud af 11
Freedom Beach på Koh Jum

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Koh Jum

Flere hoteller i Koh Jum