Thailand

Koh Mak

Gå tilbage

Rejser til Koh Mak

Koh Mak er en fredelig og hyggelig ø i det østlige Thailand tæt ved grænsen til Cambodia. Øen er næsten helt privat ejet af fem familier, og de gør meget ud af at bevare øens natur. De har blandt andet udviklet et fantastisk genbrugsprojekt til at sortere og genbruge affaldet på øen.

Mød øens lokalsamfund

Koh Mak er kun 16 kvadratkilometer stor, så du har hurtigt set den hele. Her er skøn tropisk natur, et par dejlige strande, tre små fiskerlandbyer og ikke meget andet. Her kan du føle dig lidt som Robinson Crusoe, nyde freden og roen og ellers bare lade dine batterier op. Natteliv er der stort set intet af, så slap af på stranden og læs den bog, du aldrig fik læst derhjemme.

Oplev den hyggelige paradisø

Turister plejer normalt at færdes til fods eller på en lejet cykel eller motorcykel – og det er en god måde at opleve øens natur på. Der findes omkring 10.000 palmer på Koh Mak, og derudover kan du udforske regnskoven og de mange flotte bountystrande. Naturen er helt fantastisk og meget velbevaret. Du kan også opleve den fra vandet på en sejltur langs kysten i kajak.

Du kan også gå på opdagelse under havets overflade i den nærliggende marinepark, hvor der er godt at snorkle. Hils på de mange farvestrålende fisk, og er det ikke nok for dig, så tag på en dykkerudflugt gennem et af dykkercentrene.

Tag på øhop til Koh Mak med C&C Travel

I C&C Travel er vi meget begejstrerede for Koh Mak! Det er oplagt at kombinere et ophold på Koh Mak med et ophold på nogle af de andre øer i bugten – fx den nærliggende ø Koh Chang, der har et større udbud af underholdning og udflugter. Og hvis du vil opleve andre rolige paradisøer, så kombinér Koh Mak med Koh Kood på et skønt øhop til to af Thailands smukke øer. Og du kan selvfølgelig også altid starte eller slutte i hovedstaden Bangkok.

Billeder

1 ud af 4
Palmestrand på Koh Mak
1 ud af 4
Udsigt fra toppen af øen
1 ud af 4
Rejser til Thailand
1 ud af 4
Palmer, palmer og atter palmer

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Koh Mak

Flere hoteller i Koh Mak