Thailand

Plub Pla Koh Mak Retreat

Gå tilbage
#Brusebad under åben himmel
#Dejlig grøn have
#Fantastisk udsigt
#Flotte villaer
#Kom helt ned i gear
#Selvforkælelse i spaen
#Snorkling
#Strand
#Sødt personale
#Traditionel indretning
#Øje for detaljerne

Plub Pla Koh Mak Retreat

Plub Pla Koh Mak Retreat er en tropisk oase, der ligger dejligt på øen Koh Mak. Det ligger i rolige omgivelser og er helt perfekt til dig, der gerne vil væk fra omverdenen og helt ned i gear.

De flotte villaer er forbundet af træbroer, der snor sig gennem den grønne have. Værelserne er dejlig, store og er indrettet i traditionel orientalsk stil. De er udstyret med både aircondition, tv, værdiboks, minibar og meget mere, så her mangler du ikke noget. Tag et dejligt brusebad under åben himmel, mens du kan høre naturens lyde omkring dig.

Flyd rundt i den dejlig infinitypool og nyd den smukke udsigt over det turkisblå hav. Her kan du flade helt ud med en god bog i en liggestol eller forkæle dig selv med en dejlig massage til lyden af bølgerne, der skyller ind over stranden. Trænger du til at mærke sandet mellem tæerne, så kan du gå de få skridt, der er ned til hotellets private sandstrand.

Spis god mad i hotellets restaurant, hvor du både kan spise dig mæt i friske fiske- og skaldyrsretter, thailandske og internationale retter.

Personalet er utrolig venlige og hjælper gerne med at arrangere transport til udflugter og spørg dem endelig om hjælp, hvis du skal have idéer til, hvad du kan lave i området. Vil du for eksempel være lidt aktiv kan du låne mountainbikes i receptionen, og tage på ø-rundtur og opleve den smukke natur.

Hotellet indbyder virkelig til ro og afslapning, men vil du alligevel følge lidt med i, hvad der sker derhjemme, er der wi-fi på hele hotellet.

A/C
Balkon
Cykelleje
Dykning
Kajakleje
Børnepool
Minibar
Pool
Restaurant
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand