Malaysia

Øhop i Malaysia og Thailand

16 dages rejse fra
17.990,-

Pris per person ved 2 voksne

3 nætter Kuala Lumpur, 5 nætter Langkawi og 5 nætter Koh Lipe

#Familie
#Snorkling
#Kombirejse
#Par
#Strand
#Storby

Du starter din rejse i Kuala Lumpur, som er en levende blanding af kultur, kunst og betagende arkitektur. Byens varemærke og en af Asiens mest kendte bygninger er Petronas Towers, som også bliver kaldt Twin Towers. Det var engang verdens højeste med sine 421 meter. I Kuala Lumpur har du en udflugt til byens gadekøkkener, hvor du smager dig igennem byen, og en udflugt ud af byen til en lille landsby.

Herfra går turen til Langkawi, der er en middelstor ø ud for det nordvestlige hjørne af den malaysiske halvø. Langkawis strande er helt utrolige med det mest turkisblå skær og omgivet af frodig natur - og så er solnedgangen over det Indiske Ocean helt fantastisk. Her kan du roligt nyde stranden og gå romantiske ture i vandkanten.

Nu går turen til Thailand, hvor du skal bo på øen Koh Lipe, som er en populær, mindre ø omgivet af krystalklart vand med masser af koralrev og mange forskellige farverige fisk. Det er en af vores absolutte favorit-øer i Thailand!

Rejsen i billeder

Pantai Cenang stranden
Rejser til Malaysia
Batu cave
Både på stranden
Rejser til Malaysia
Solnedgang over Langkawi
Udsigten fra en kabelbane midt på øen
Tag en snorkletur i det turkisgrønne vand

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark
 2. Ankomst Kuala Lumpur
 3. Kuala Lumpur
 4. Kuala Lumpur
 5. Kuala Lumpur - Langkawi
 6. Langkawi
 7. Langkawi
 8. Langkawi
 9. Langkawi
 10. Langkawi - Koh Lipe
 11. Koh Lipe
 12. Koh Lipe
 13. Koh Lipe
 14. Koh Lipe
 15. Koh Lipe
 16. Hjemkomst til Danmark
Se detaljeret rejseplan
16 dages rejse fra
17.990,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod et land, der i den grad er unikt.

Malaysia byder på frodig regnskov, grønne bjergområder, levende storbyer, strande i verdensklasse, et rigt kulturliv og et fantastisk dyreliv, du ikke møder andre steder i verden. Det er et mekka for naturelskere – og ligegyldigt om du er til afslapning eller aktive oplevelser, ja så kan du godt læne dig tilbage, nyde flyveturen og glæde dig til de oplevelser, der venter dig…

Dag 2

Velkommen til Kuala Lumpur!

I dag ankommer du til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur.

Storbyen er en levende blanding af kunst, kultur og storslået arkitektur, hvilket gør den malaysiske hovedstad til en uforglemmelig by at besøge. Selvom Kuala Lumpur umiddelbart fremstår ret moderne med en imponerende skyline, har den, modsat så mange andre storbyer i Fjernøsten, formået at beholde meget af sit oprindelige særpræg.

Kuala Lumpur
Imponerende Petrona Towers
China Town
Thean Hou templet
The Royal Museum
Glad sælger

Dag 3-4

Spændende udflugter i Kuala Lumpur

I løbet af din tid i Kuala Lumpur har du to udflugter inkluderet.

Du skal bl.a. på en sightseeingtur til byens gadekøkkener. Du smager og dufter dig gennem Kuala Lumpur, når du besøger flere gadekøkkener og får mulighed for at afprøve traditionelle malaysiske retter. Det malaysiske køkken bærer stærkt præg af andre kulturer, og det vil du hurtigt opdage, når du sætter tænderne i de lækre retter. Udover en spændende kulinarisk oplevelse får du også et indblik i den malaysiske kultur, når du besøger små forretninger i Kuala Lumpurs gamle bydel.

Du skal også på en halvdagstur, hvor du besøger du en Orang Asli landsby. Her vil landsbyens beboere vise dig rundt i deres hjem. Derefter får du mulighed for at opleve den natur, som omgiver deres landsby, og findes der en bedre guide end en lokal, der kender området ud og ind? Du vandrer gennem junglen, imens du lytter til guiden fortælle sine personlige historier. Undervejs kommer du både forbi vandfald og små floder. Efter vandreturen har du sikkert samlet en god appetit, så du vender tilbage til landsbyen, hvor en af kvinderne har lavet en lækker Temuan frokost til dig.

Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia

Dag 5

Velkommen til Langkawi!

I dag bliver du budt velkommen på Langkawi – en middelstor ø ud for det nordvestlige hjørne af den malaysiske halvø.

Langkawi er den største i en øgruppe på omtrent 99 øer, og den ligger pænt klemt inde mellem Sumatra og den malaysiske halvø, så monsunvinden fra det Indiske Ocean når ofte at aftage i styrke inden den når Langkawis mange bugter. Øen byder på både skjulte bugter, kalkstenshuler, regnskov, solfyldte strande og blåt vand, og er oplagt til romantik og selvforkælelse. Strandene er helt fantastiske, vandet klart og varmt, og udsigten er helt utrolig på alle tidspunkter af døgnet, især når solen sænker sig i det Indiske Ocean. Den to kilometer lange Pantai Beach er øens mest populære strand, og det er også her, man finder de fleste hoteller.

Maden på Langkawi er også dejlig, alt kan findes på menukortet, men “alt godt fra havet” er helt bestemt i en klasse for sig.

Dejlige Langkawi
Pantai Cenang stranden
Tilbage på stranden igen efter en sejltur
Udsigten fra Gunung Raya
Hop i det dejlige vand!
Solnedgang over Langkawi

Dag 6 - dag 9

Nyd de skønne strande og den frodige natur

Du skal selvfølgelig dase en hel masse ved stranden, slikke sol, bade, slentre ture langs vandet og bare slappe…

Har du lyst til andet end at dase på stranden, er der rige muligheder både til vands og til lands. Tag på tur i regnskoven eller udforsk øen på hesteryg. Er du vild med vindsurfing eller sejlads, er havet omkring øen perfekt. Eller du kan se det hele lidt fra oven og prøve parasailing. Udbuddet af seværdigheder på Langkawi er begrænset, men besøg bl.a. vandfaldene Seven Wells og Durian Perangin, Underwater World, der er Asiens største undervandsakvarium, og “Sommerpaladset” der blev bygget til det formål at danne scene for filmen “Anna og Kongen”. Du skal selvfølgelig også se Langkawi Sky Bridge, hvor du nærmest går rundt over bjergene og har en fantastisk udsigt ud over hele øen og de nærliggende øer.

Langkawi er ikke større, end at det sagtens kan lade sig gøre at leje en taxi og køre en tur øen rundt. Enkelte områder kræver dog, at man har taget vandrestøvlerne med, da man skal på en lille vandretur igennem frodig regnskov før åbenbaringen viser sig som en lille bugt.

Langkawi har status som toldfrit område, og du kan med fordel købe elektronik (husk dog at overholde beløbsgrænsen for indførelse af varer i Danmark). Desuden finder du et rigt udbud af lokale souvenirs fra skakbrætter udskåret af Langkawi-marmor til det fineste, malaysiske batik. Du kan også prøve Air Gamat, en traditionel mirakelkur – brygget på søpølse.

Er du til dykning, så har Langkawi også utrolig meget at byde på. Der findes flere dykkercentre på Langkawi, og der tilbydes både snorkel- og dybhavsdykning, hvilket anbefales på det kraftigste. Farvandet omkring øen byder både på flotte koraller og et rigt fiskeliv – der er bl.a. mulighed for at at se sorttippede revhajer, barracudaer og havaborrer.

Udsigten fra en cable car ud over broen
Du møder venlige mennesker overalt!
Das i en liggestol
Langkawi Sky Bridge
Vandet har den mest utrolige farve
En af de skønne strande

Dag 10

Videre til Thailand - Velkommen til Koh Lipe!

I dag skal du videre til den mindre paradisø Koh Lipe – også kendt som “Maldiverne i Thailand”.

Du ankommer med båd og skal her selv betale bådmanden for turen og et mindre beløb i nationalparkgebyr. Disse beløb har vi ikke mulighed for at opkræve hjemmefra. Alt efter hvor du har valgt at bo på øen, kan du sejles direkte derhen, hvilket i øvrigt også afhænger af vandstanden – ellers er det over i en longtail-speedbåd, og så bliver du sejlet så tæt som muligt på dit hotel.

Koh Lipe, også kaldet Koh Leepeeh, Koh Leepay og Koh Lipeh, er en lille ø beliggende i Satun provinsen. Det krystalklare vand omgiver hele øen, og der er masser af koraller, koralrev og mange typer af farverige fisk. Snorklingen ud for Castaway Resort er det bedste du finder på øen.
Selve provinsen har over 80 smukke øer. De mest kendte øer er Tarutao, der er en fredet nationalpark og Thailands første marinepark.

Der er 3 strande på Koh Lipe: Pattaya, Sunset og Sunrise, hvor Pattaya-stranden er den, hvor de fleste resorts ligger, og stranden og vandet er mest roligt og badevenligt. Sandet er puddersand, og vandet er krystalklart og gennemsigtigt – så det er lige til at gå ud og fodre fisk med hænderne.
Fra Pattaya-stranden og over øen til de andre strande går “gå-gaden” fyldt med små butikker, dykkershops, restauranter, frisører og andet “byliv” – alt foregår på ben, eller måske på cykel, og alt er meget, meget tilbagelænet og hyggeligt. Her hersker en rolig feriestemning. På strandene findes masser af restauranter, hvor lysene bliver tændt om aftenen, og fisk og skaldyr serveres direkte fra grillen.
Bedste sæson for besøg på Koh Lipe er november til april i perioden maj til oktober er der begrænset transport til og fra øen, og meget er lukket ned.

Du skal være opmærksom på, at det kan være svært at hæve penge på Koh Lipe. Der findes 2-3 muligheder på hele øen, så vi anbefaler, at du medbringer nok kontanter.

Koh Lipes smukke sandstrand
Klipper og krystalklart vand
Tag en snorkletur i det turkisgrønne vand
Thailand er smilets land!
Du kan lege en kano og udforske Kop Lipe fra søsiden?
Koh Lipe byder på mange dejlige strande

Dag 11 - dag 14

Paradisstrande og krystalklart vand
Brug dine dage på Koh Lipe til at slappe af. Das på den skønne strand og lyt til bølgernes stille brusen, læs en god bog, spis god mad og nyd livet...
Thailand er smilets land!
Skøn strand på Koh Lipe
Båd i det krystalblå vand ved Koh Lipe
Koh Lipe byder på masser af skønne strande

Dag 15

Afrejse fra Thailand
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Malaysia. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Malaysia!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet, undtagen longtailbåden på Koh Lipe (ca. 50 THB).

 • Fly Danmark-Kuala Lumpur-Langkawi-Danmark.
 • Alle transporterne i Malaysia foregår med privat bil/minibus.
 • Transporten til og fra Koh Lipe foregår med offentlig færge, speedbåd og longtailbåd.

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-Kuala Lumpur-Langkawi-Danmark.
 • 12 overnatninger med morgenmad.
 • Udflugter i Kuala Lumpur.
 • Al transport undtagen longtail båd ved Koh Lipe.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse. 
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Longtailbåd ved Koh Lipe (ca. 50 THB).
 • Nationalparkafgift ved Koh Lipe (ca. 200 THB).
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.