Malaysia

Kuala Lumpur

Gå tilbage

Rejser til Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en levende blanding af kunst, kultur og storslået arkitektur, hvilket gør den malaysiske hovedstad til en uforglemmelig by at besøge.

Selv om Kuala Lumpur umiddelbart fremstår ret moderne med en imponerende skyline, har den modsat så mange andre storbyer i Fjernøsten, formået at beholde meget af sit oprindelige særpræg. I centrum er der stadig mange gamle huse og bygninger fra kolonitiden.

Malaysias nationalmuseum ligger i Kuala Lumpur, og her kan du læse en masse om landets historie. Byens multikulturelle islæt er ikke til at tage fejl af: malaysisk kunst, islamisk arkitektur, indiske templer, markederne i Chinatown og Little India gør et besøg her til en spændende og farverig oplevelse.

Der er masser af gode spisesteder og sjove steder at gå i byen, og så er der selvfølgelig altid natmarkedet, der har åbent til langt ud på de sene timer.

Byens vartegn og Asiens mest kendte bygningsværk er Petronas Towers, også kaldet Twin Towers, som engang var verdens højeste med sine 421 meter. Du kan nyde den storslåede udsigt over byen fra toppen eller besøge Kuala Lumpur Tower, med sin roterende restaurant, der både har udsigten over byen samt tårnene.

Om aftenen må du ikke gå glip af det farverige Springvandshow ved foden af Petronas Tower, hvor de farverige vandstråler danser til kendte musikmelodier. 

Omkring tvillingetårnene i distriktet KLCC er der mange flotte cafeer, uendeligt mange restauranter og hvis du er til shopping, så er dette det helt rette sted. Du kan blandt andet købe dig fattig i guld, juveler, skønne stoffer, tøj, sko og mærkevarer som er produceret under licens, lokalt kunsthåndværk - som batik, marmor ting osv. 

Billeder

Udsigt ud over Kuala Lumpur
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Imponerende Petrona Towers
Kuala Lumpurs nationalmuseum
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
China Town i Kuala Lumpur
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Krigsmindesmærket i Kuala Lumpur

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Kuala Lumpur

Flere hoteller i Kuala Lumpur

Oplevelser