Argentina

Kør selv i de nordlige Andesbjerge

Super til sommer!

Kør selv

14 dages rejse fra
22.990,-

Pris per person ved 2 voksne

4 nætter Buenos Aires, 2 nætter Salta, 1 nat Cafayate, 1 nat Cachi, 2 nætter Purmamarca og 1 nat Salta

#Kør selv
#Natur
#Rundrejser
#Byliv
#Storby
#Kultur
#Uturistet
#Storslået
#Familie

Din rejse starter i Argentinas hovedstad Buenos Aires, hvor der er tango og spændende bygninger for alle pengene. Du bør helt bestemt besøge San Telmo-pladsen, hvor de lokale ofte danser, og du rigtig kan fornemme stemningen. Besøg den farvestrålende Recoleta bydel, Retiro kirkegården, Det lyserøde palads og Teatro Colon.

Andesbjergenes farvestrålende landskaber

Nu går turen videre til den smukke by Salta, som har hyggelige kolonitidshuse og smukke pladser. Din rejse fortsætter i lejet bil op i bjergene. Første stop er Cafayate, der er kendt for sine røde klippebjerge i Quebrada de las Conchas med den ene smukke og spændende klippeformation efter den anden.

Næste stop er den smukke by Cachi med de hvidkalkede huse og kirker og helt fantastisk natur, blandt andet i nationalparken Los Cardones, Calchaqui dalene og Bishops Canyon - du vil blive blæst helt bagover af smukke bjerglandskaber og kæmpekaktusser. 

Sidste stop, inden du skal tilbage til Salta, er Purmamarca. Det er en lille, hyggelig by med lerhuse, og udenfor byen ligger Bjerget med de 7 farver, som vitterligt har syv farver! Selvom du kører en del hver dag, så bliver du ikke træt af det, for bilturen er en oplevelse i sig selv! 

Denne rejse kan også kombineres med et ophold ved Iguazu!
Spørg din rejsekonsulent

Rejsen i billeder

En skov af kaktusser
The Window klippeformationen
Tango i gaden
Udsyn over Buenos Aires
Den flotte Recoleta Kirkegård
Statue af Saltas grundlægger
En gade i byen
Chilipebre til tørre i solen
Cafayate by
Kaktusser ved Cachi
Purmamarca og bjerget med de syv farver

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark
 2. Ankomst Buenos Aires
 3. Buenos Aires
 4. Buenos Aires
 5. Buenos Aires
 6. Buenos Aires - Salta
 7. Salta
 8. Salta - Cafayate
 9. Cafayate - Cachi
 10. Cachi - Purmamarca
 11. Purmamarca
 12. Purmamarca - Salta
 13. Salta
 14. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
14 dages rejse fra
22.990,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark
Så starter din rejse mod tangoens smukke land. Argentina spænder lige fra iskolde gletsjere, imponerende bjerglandskaber, levende storbyer, frodig regnskov og brusende vandfald. Slap af, nyd turen, og brug måske flyveturen til at samle appetit, så du kan smage en af de gode, argentinske bøffer...

Dag 2

Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires – Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt “Sydamerikas Paris”, for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Det er ikke en by, du skal tage til for at se store monumenter og seværdigheder. Det bedste ved byen er den helt specielle stemning… Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Udsigt ud over Buenos Aires
Søde piger i Buenos Aires
Kunst på fortovet
Casa Rosada
Udsyn over Buenos Aires
Tango i gaden

Dag 3 - dag 5

Gå på opdagelse i hovedstaden

Se dig omkring i byen. Det er nemt nok at komme rundt med taxa!

Tangoen kan opleves overalt i Buenos Aries. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Seværdigheder i Buenos Aires

Du bør helt bestemt besøge Casa Rosada, nu du er her. Det er det smukke, lyserøde palæ, hvor Argentinas præsident arbejder. Det er ikke hver dag, man ser et lyserødt palæ! Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi lige i nærheden. Her kan du opleve ægte tangoglæde, superdygtige dansere og et fantastisk dinner-show.

En dag kan du besøge Teatro Colon, et af verdens allerstørste og flotteste teatre. Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård – måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav.

Buenos Aires’ mange madoplevelser

Krydr dit eventyr i Buenos Aires med en god kop kaffe eller chokolade på en af verdens mest kendte og flotteste caféer: Café Tortoni. Bestil “chokolato denso og churros”, deres verdenskendte specialitet de sidste 100 år! Det er en lækkerbisken ud over det sædvanlige. Her på caféen kommer de “rigtige” argentinere for at diskutere – glem ikke at Buenos Aires er en sofistikeret by, Sydamerikas fornemmeste by.

Forkæl også dig selv med en is hos en “italiener”. Argentina er et lille Italien, for mange her har familie i Italien eller er efterkommere af dem, der flygtede herned efter 2. verdenskrig.

Du bør også besøge den nye bydel – Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer.

Oplevelser uden for Buenos Aires

Du kan også tage en tur ud til Tigre-deltaet. Den lille by Tigre ligger ved starten af det store og meget spændende delta-område, og det er her, mange Argentinere holder til i deres friweekender. Du bliver mødt af synet af kanaler, øer og en masse villaer, bungalows og slotte, som de velhavende argentinere de sidste 50 år har bygget her. Gå rundt og kig og hvil så fødderne på en hyggelig kanalrundfart.

Recoletas kirkegård
Par i Buenos Aires
Farvestrålende huse på Caminito Street
Caminito Street
Kongressen
Trafik i gaderne

Dag 6

Velkommen til Salta

I dag går turen videre til Salta.

Salta, der populært bliver kaldt ”Salta den smukke”, ligger fantastisk smukt i mere end 1.100 meter over havets overflade ned til floden Cerro San Bernardo. Her er spanskpræget arkitektur, og du kan nyde stemingen i den hyggelige by ved at gå rundt i det gamle centrum og besøge forskellige museer eller kirker fra kolonitiden, eller du kan nyde udsigten over byen fra kabelbanen.

De omkringliggende landskaber er virkelig smukke og af meget forskellig karakter: frodige skove, overdådige floder, imponerende bjerge og store ørkener fulde af klippeformationer og kaktusser.

Udsigt ud over byen
Kolonitidsbygning i Salta
Udsigt ud over Salto fra kabelbanen
Saint Francis kirken
Statue af Saltas grundlægger
Unge kvinder i Salta

Dag 7

En dag i hyggelige Salta

Nu skal du ud og opleve byen.

Byen er stor og til tider lidt trafikeret, men hvis du søger ud i kringelkrogene, er der masser af hyggelige torve med folkloremusikanter og romantiske caféer. Plaza 9 de Julio er byens hoved “plaza”, og her finder du både caféer i massevis, den fine katedral og El Cabildo-bygningen, der nu fungerer som et historisk museum. Byen har også masser af andre hyggelige museer og charmerende bygninger, så gå en tur i de ældre kvarterer og se dig omkring. Tag måske også kabelbanen op i bakkerne og nyd udsigten udover byen.

Om eftermiddagen henter du din lejebil, så du er klar til at tage af sted tidligt næste dag.

Dag 8

I bil til Cafayate

I dag skal du videre til byen Cafayate!

Kør fra Salta tidligt om morgenen. Undervejs kan du stoppe ved byen Coronel Moldes, der er kendt for området Dique Cabra Corral, en dæmning som har lavet en smuk sø. Du har en god udsigt ud over dæmningen fra broen, og bagefter kan du spise frokost på Hotel del Dique, der har en restaurant med udsigt ud over søen og naturen.

Cafayates røde klippelandskaber

Når du nærmer dig Cafayate, kan du se, at landskabet begynder at ændre sig, og området er særligt kendt for den spændende og imponerende natur med røde klipper og ørkenagtigt landskab. Indimellem ser du vinmarker, og det gode vejr i området gør, at det er perfekt til vinproduktion. Cafayate er berømt for sin Torrontes hvidvin, og du kan tage et smut forbi en vingård og se, hvordan de laver vinen og lære lidt om områdets betydning for den. Måske skal du også smage et enkelt glas?

Tag en tur til klippebjerge og kløfter

Det er oplagt med en tur til klippebjergene Quebrada de las Conchas, hvor røde bjerge strækker sig kilometer efter kilometer, og vind og vand har gennem tiden dannet sjove formationer i stenlandskabet. De mest kendte er kløfterne Devil’s Throat og Amfitheater, klippen The Frog, der til forveksling ligner en frø, The Window – et hul i en klippevæg – og The Castle, som nok er det mest imponerende af dem alle sammen. Det er en hel klippevæg med røde tårne og afsatser, der godt kunne minde om en borg, og du føler dig pludselig lidt lille, når du kigger op på den enorme klippe.

Nyd et glas vin i Cafayate by

Selve Cafayate by er ikke ret stor og meget rolig. Her er flere interessante bygninger, masser af caféer, kunsthåndværksboder og en hyggelig central plads med en lille kirke. Stemningen i byen er tilbagelænet, så læn du dig også bare tilbage og nyd omgivelserne og et glas vin mere.

The Castle i Quebrada de las Conchas
Du kan bestige nogle af klipperne og nyde udsigten
Glade mennesker i Cafayate
The Window klippeformationen
En naturlig stenbue
Cafayate by

Dag 9

Videre til Cachi

I dag kører du videre til Cachi.

Der er to veje til Cachi – de tager lige lang tid, selvom den ene er på 271 km og den anden på 165 km. Hvis du har mod på det, så vælg den vej, som går igennem Cuesta del Obispo (Bishops Canyon). Det er en fantastisk kløft eller slugt, hvor vejen bugter sig igennem bølgende, grønt bjerglandskab. 

En kolonitidsby fuld af chilier og væverier

Cachi er en smuk, hvid kolonitidsby nærmest midt i ingenting, og den er omgivet af smukke sneklædte bjerge. De brostensbelagte gader, hvidkalkede huse og hyggelige pladser giver byen en særlig charme, og midt på den centrale plads ligger en lille, ældgammel kirke, der første gang så dagens lys i det 16. århundrede. Rundt omkring i byen ligger væverier, der laver smukke souvenirs i farvestrålende stof, og det gode vejr gør også byen ideel til at tørre chilier, så det er ikke unormalt, at byen er helt rød af chilier. Ud til pladsen ligger et arkæologisk museum, som du kan besøge, hvis du vil se levn fra fortiden.

Naturen uden for Cachi

Naturen omkring byen er noget helt for sig selv! I Nationalparken Los Cardones, kan du se kaktusser så høje som fire meter, og i Calchaqui dalene finder du lysegrønne enge og græsklædte bjerge med den ene smukke udsigt efter den anden at fortabe dig i.

Smukt landskab i Custa del Obispo
Den fine, lille by
Byens centrale plads
Chilipebre til tørre i solen
Calchaqui dalene
Ældre dame i Cachi

Dag 10

Mod Purmamarca

I dag skal du videre til Purmamarca!

Efter en smuk køretur kommer du til den lille, smukke landsby med huse af soltørret ler, mørkegrønne cypresser, masser af lamaer og et hyggeligt hovedstrøg. På byens største plads er der hver dag marked med farvestrålende vævede souvenirs, kurve, krukker, smykker, tasker og andre sjove ting, som du kan købe dig fattig i. Gå en tur i de hyggelige gader og se dig lidt omkring. Måske skal du have lidt souvenirs med hjem? 

Hyggelige Purmamarca
Sig måske hej til en lama?
Tag en slentretur rundt i den hyggelige by
På byens farverige marked

Dag 11

På oplevelse i og omkring Purmamarca

Purmamacas største seværdighed er bjerget med de syv farver – et smukt syn, som du sent vil glemme! Bjerget har vitterligt syv farver, ja indimellem faktisk endnu flere, og det skifter i dagens forskellige lys, hvor farverne spiller i solen. Du kan tydeligt se de forskellige eroderede lag af sten, der har forandret sig gennem tiden, og det er lige før, det ligner en kage fra et konditori.

Besøg Salinas Grandes’ Saltørken

Har du lyst til en tur ud af byen, kan du på ca. en times kørsel nå Salinas Grandes som er et aldeles fascinerende syn! Kridhvid ørken af salt og vand så langt øjet rækker. Hvis der er vand, spejler landskabet og himlen sig i den spejlblanke overflade, og det er næsten ikke til at se, hvornår vandet slutter, og himlen begynder. Du må ud af bilen og opleve det smukke landskab!

Nyd synet af bjerget med de syv farver
Tag på udflugt til Salinas Grande
Salinas Grande

Dag 12

Besøg Tilcara, Humahuaca og Jujuy på vej tilbage til Salta

I dag skal du tilbage til Salta, men du kan vælge at få lidt oplevelser først.

En halv times kørsel nord for Purmamarca, finder du byen Tilcara med den præinkanske landsby Pucara de Tilcara. Omgivet af kaktusser ligger små stenhuse i en lille bosættelse i etager af sten, og de er mere end 10.000 år gamle.

Hvis du fortsætter tre kvarter længere nordpå, kommer du den til smukke by Humahuaca. Den har fine gader, masser af træer og ligger omgivet af bjerglandskab. På vej tilbage til Salta, kommer du også igennem den større by Jujuy, hvor du kan stoppe og se katedralen.

Tilbage i Salta har du nu en dag til at slappe af se de ting, du ikke fik set i første omgang.

Pucara de Tilcara
Pucara de Tilcara ligger i smukke omgivelser
Præinkabyen Pucara de Tilcara
Humahuaca
Rådhuset i hyggelige Humahuaca
Katedralen i Jujuy

Dag 13

Afrejse fra Argentina
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Argentina. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Argentina!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Buenos Aires-Salta-Buenos Aires-Danmark.
 • Transporten i Buenos Aires og Salta foregår med privat bil/minibus.
 • Transporten mellem Salta, Cafayate, Cachi, Purmamarca og tilbage til Salta foregår i lejet bil. 

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-Buenos Aires-Salta-Buenos Aires-Danmark.
 • Alle transporter på rejsen. 
 • 5 dages billeje.
 • 11 overnatninger med morgenmad.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse. 
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Turistskat på hoteller i Buenos Aires (ca. 1,5 USD pr. person pr. nat).
 • Lufthavnsskat i Brasilien.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).