Gå tilbage

Rejser til Salta

Salta, der populært bliver kaldt ”Salta den smukke”, ligger fantastisk smukt i mere end 1.100 meter over havets overflade ned til floden Cerro San Bernardo. Her er spanskpræget arkitektur, og du kan nyde stemingen i den hyggelige by ved at gå rundt i det gamle centrum og besøge forskellige museer eller kirker fra kolonitiden, eller du kan nyde udsigten over byen fra kabelbanen.

Fra Salta er der rigtig gode muligheder for udflugter. Besøg de store saltsletter Salinas Grande og tag rundt i bjergene og se store kaktusser. I dalen Quebrada de Humahuaca har dalsiderne mange forskellige farver: orange, gul, rød, brun, grå og enkelte steder sågar grøn og blå! Du kan også tage til Quebrada de las Conchas, hvor du kan opleve forskellige geologiske formationer i en smuk terrakottafarve.

Hvert hjørne af Salta vil imponere dig - hver en bakke og hver en flod! En af de helt store oplevelser er at komme ud at køre med ”Toget til skyerne”. Dette er en af de tre højeste jernbaner i verden. Det ser ud som om, at jernbanen hænger i bjergene - lige midt i skyerne. Toget tager dig på tværs af nogle af regionens mest spektakulære natursteder og fantastiske landskaber, og turen ender 4.200 meter over havets overflade ved den imponerende viadukt La Polvorilla.

Bemærk, at toget ikke kører i januar, februar og dele af marts på grund af regn. Når toget ikke kører, er der sat store lastbiler ind, som kører samme rute, dog bare på vejen – så du vil stadig kunne opleve at se ned på skyerne, når du kommer op i højderne. 

Billeder

1 ud af 8
Quebrada de las Conchas
1 ud af 8
The Salta Cabildo
1 ud af 8
Salta by
1 ud af 8
Quebrada de las Conchas
1 ud af 8
Udsigt ud over Salta fra kabelbanen
1 ud af 8
Statue af Saltas grundlægger
1 ud af 8
Natur omkring Salta
1 ud af 8
Rejser til Argentina

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Salta

Flere hoteller i Salta

Oplevelser