Argentina

Ushuaia

Gå tilbage

Rejser til Ushuaia

Ushuaia er den sydligste by i verden og er omringet af storslået og barsk natur. Her bor efterkommere af de lokale Yamana-folk, guldgravere, søfolk og fanger. Byen ligger i et bjergrigt landskab ved en smuk bugt, og byens navn betyder ”bugten, der vender mod solnedgangen” på Yamana-folkets sprog.

Selvom Ushuaia er en lille by, er der alligevel lidt at se. På en bytur kan du få et overblik over de ældste bygninger i byen og opleve en fantastisk panoramaudsigt op ad bjergskråningen fra Beagle-kanalen. Du kan besøge Ushuaias gamle fængsel, der senere blev flådebase, eller Verdens Ende-museet, der giver dig et overblik over Ildlandets historie, de oprindelige stammefolk, kolonisationen af området, skibsforlisene og områdets dyre- og planteliv.

Udflugter i naturen kommer du ikke uden om her. Du kan sejle på Beagle kanalen og besøge Les Eclaireurs fyrtårnet, tage gennem Garibaldi passet til de smukke søer Lago Escondido og Lago Fagnano, eller du kan besøgei Tierra del Fuego Nationalpark, der er det sydligst beliggende beskyttede område i Argentina. Nationalparken består af et 63.000 hektar stort område, som grænser op mod Chile. Her er bjerge med forrevne, spidse tinder, hvorfra smeltevandet løber sammen i små bække og ender i søerne i de dybtliggende, nærmest utilgængelige dale.

Du kan tage til Tierra del Fuego med bil eller verdens sydligst beliggende damptog, der blev bygget af straffefanger i starten af 1900-tallet. Turen tager dig igennem gamle bopladser for stammefolket, og fra stationen går der vandrestier ind i parken, hvor du kan være heldig at spotte ræve og bævere. 

Billeder

1 ud af 9
Hyggelige Ushuaia
1 ud af 9
Pingviner i massevis - Ushuaia
1 ud af 9
Oplev Ushuia - udflugter - rejser til Argentina
1 ud af 9
Rejser til Argentina
1 ud af 9
Lomviger og smukke bjerge
1 ud af 9
Lago Roca i Tierra del Fuego Nationalpark
1 ud af 9
Rejser til Argentina
1 ud af 9
Lapataia bugten i Tierra del Fuego Nationalpark
1 ud af 9
Rejser til Argentina

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Ushuaia

Flere hoteller i Ushuaia

Oplevelser