Argentina

Cafayate

Gå tilbage

Rejser til Cafayate

Cafayate er kendt for den spændende og imponerende natur med røde klipper og ørkenagtigt landskab. Det er oplagt med en tur til klippebjergene Quebrada de las Conchas, hvor røde bjerge strækker sig kilometer efter kilometer, og vind og vand har gennem tiden dannet sjove formationer i stenlandskabet.

De mest kendte er kløfterne Devil’s Throat og Amfitheater, klippen The Frog, der til forveksling ligner en frø, The Window – et hul i en klippevæg – og The Castle, som nok er det mest imponerende af dem alle sammen. Det er en hel klippevæg med røde tårne og afsatser, der godt kunne minde om en borg, og du føler dig pludselig lidt lille, når du kigger op på den. Indimellem ser du vinmarker, og det gode vejr i området gør, at det er perfekt til vinproduktion.

Stedet er berømt for sin Torrontes hvidvin, og er oplagt med et besøg til en vingård og se, hvordan de laver vinen og lære lidt om områdets betydning for den. Selve Cafayate by er ikke ret stor og meget rolig. Her er flere interessante bygninger, masser af caféer, kunsthåndværksboder og en hyggelig central plads med en lille kirke. Stemningen i byen er ret tilbagelænet, så læn du dig også bare tilbage og nyd omgivelserne. 

Billeder

1 ud af 6
Klippeformationen "The Castle"
1 ud af 6
Klippeformationen "The window"
1 ud af 6
Røde klippe i Quebrada de las Conchas
1 ud af 6
Devil's Throat kløften
1 ud af 6
Cafayate by
1 ud af 6
Vinmarker

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Cafayate

Flere hoteller i Cafayate