Familieferie i Costa Rica

På en ferie til Costa Rica med børn gør man sig ofte nogle ekstra overvejelser. Hvor skal vi mon rejse hen i landet på familieferie? Er stranden børnevenlig? Er transporttiderne mon alt for lange? Er der være nok for børnene at lave på de hoteller vi skal bo på? Og mor og far – de skal jo også have glæde af familieferien i Costa Rica?

Der er mange måder at rejse med børn på i Costa Rica! Rejser du med små børn, er du måske mest til lavvandede strande uden alt for store bølger, hoteller med pools og legeområder og rundrejser uden alt for mange strabadser.

Vi hjælper jer med at sammensætte lige den ferie til Costa Rica, I drømmer om. Uanset om børnene er små eller store, om I er til dejlige strand, smuk natur eller en spændende rundrejse, så hjælper vi jer med at skræddersy familieferien til Costa Rica lige efter jeres hoved og drømme!

 

Grøn, grønnere, grønnest

Costa Rica gemmer på mange store oplevelser i landets helt vidunderlige natur! På en familierejse til Costa Rica kan i opleve tropiske regnskove, skønne strande, store og aktive vulkaner, og naturligvis et farverigt og alsidigt dyreliv – som I ikke kan finde mange andre steder i verden!

Costa Rica ligger i Mellemamerika. Stillehavet ligger på den ene side af landet, og på den anden side Det Caribiske Hav. Langs Costa Ricas kyst finder I den ene skønne strand efter den anden.

Landet er utrolig nemt at rejse rundt i! På jeres familieferie på Costa Rica, vil i overalt kunne mærke, hvor stolte befolkningen er af deres dejlige land og smukke natur.

Costa Rica er et land for hele familien, og I kan nemt kombinere afslapning på skønne strande med sjove aktiviteter og naturoplevelser på jeres familieferie i Costa Rica!

 

Landet der er verdensberømt for den vilde natur!

I skal tage på en rejse med børn til Costa Rica, hvis I er til kæmpestore naturoplevelser. På jeres familierejse til Costa Rica får I de største oplevelser i Monteverdes tågeskov. Her vandrer i rundt helt oppe i skyerne, og i regnskoven omkring vulkanen Arenal.

Arenal er Costa Ricas mest berømte vulkan, og den kegleformede og imponerende vulkan tårner op midt i junglen. På jeres familieferie kan I vandre i vulkanlandskabet, tage en dukkert i de varme kilder, se de storslåede vandfald eller riverrafte på de mange floder, der løber i regnskoven.

Landet byder på smukke natinalparker, som I kan besøge på jeres rejse med børn til Costa Rica. Vores favoritparker er Manuel Antonio Nationalpark og Corcovado Nationalpark, hvor I kan opleve den frodige regnskov og utallige spændende dyr. Har I nogensinde set et dovendyr? Hvis ikke, har I muligheden her!

Udforsk Costa Rica i bedste Tarzanstil

På jeres familierejse til Costa Rica kan I opleve regnskovene oppefra eller nedefra, på gåben eller i en kano, hvor I sejler rundt på floderne omgivet af planter, fugle og frøer. I kan også hoppe på en speedbåd ned af floden og kigge efter brøleaber, søkøer, fugle eller dovendyr!

I regnskovene kan I bevæge jer ud på lange gangbroer i trætoppene og se på aber og flotte papegøjer, mens I samtidig spotter et dyr under dig nede på jorden.

Hvis I vil opleve regnskoven i den helt rigtige Tarzan-stil, så skal I selvfølgelig i en zipline! Her kan I flyve igennem junglen i en svævebane – glæd jer til vind i håret og sug i maven! En rigtig sjov oplevelse som I sent vil glemme.

Costa Ricas lækre strande

Costa Rica byder på dejlige strande både på Stillehavssiden og den Caribiske side. På jeres familieferie i Costa Rica kan I altid finde skønne strande med godt vejr – det afhænger dog lidt af årstiden.

I kan opleve Puerto Viejo, der har en helt speciel Bob Marley stemning og fire forskellige sandstrande.

Eller I kan besøge Drake Bay, der med sine mørkesandstrande er omkranset af regnskov.

På jeres rejse med børn til Costa Rica, kan I slappe af ved Manuel Antonios gyldne sandstrande med turkisblåt vand. De smukke sandstrande er blandt vores favoritter!

Uanset hvilke strande I vælger på jeres familierejse til Costa Rica, er I stadig tæt på regnskoven. I kan altid tage på spændende junglevandringer eller sejle rundt på floderne. I kan også kaste jer i bølgerne, eller tage en tur ud på havet med snorklen og kig på smukke koralrev og farverige fisk. I kan også være heldige at hilse på havskildpadder!

 

Hils på befolkningen og oplev “Pura vida”

På jeres familieferie i Costa Rica vil i opleve en helt særlig stemning. De mennesker I møder er søde og smilende. De gemmer på en helt speciel åbenhjertelighed, og de lever efter livsfilosofien “Pura vida”, der direkte oversat betyder “det rene liv”.

Filosofien handler om at man skal leve i nuet, og fokusere på de gode ting i livet. Costaricanerne har en mere afslappet og rolig tilgang til livet, end vi har herhjemme i Danmark. Det kunne vi måske godt lære lidt af!

På jeres familieferie i Costa Rica kan I mærke “Pura vida” og den rolige stemning, hvor end i befinder jer i landet. Vi kan love jer, at I selv vil ligge stress og jag på hylden efter en rejse til Costa Rica.

 

Costa Rica – Det bæredygtige rejseland

I Costa Rica passer man meget på både mennesker, dyr og naturen. Landet er et af de førende på verdensplan, når det kommer til bæredygtig turisme. Her prioriterer man at sikre, at turismen i landet er til mest mulig gavn for landet, miljøet og befolkningen.

Hvis I bor på et økoresort, vil I opleve hvor stor vægt der er lagt på bæredygtighed og genbrug. I hele landet går man op i genbrug, men nogle resorts har lagt ekstra kræfter i at være så økologiske og klimakloge som muligt.

Skræddersy jeres familierejse til Costa Rica

Vi vil utrolig gerne hjælpe jer med at skræddersy jeres familierejse til Costa Rica! Det kan være at I ønsker flere dage med afslapning ved stranden? Eller måske flere dage i den frodige jungle? Vi kan tage en hyggelig snak sammen med jer, og så skræddersyr vi jeres ønskede familierejse med børn til Costa Rica!

 

 

Rejser til Costa Rica

Hvorfor rejse med os?