Familieferie i Costa Rica

Du kan sagtens rejse til Costa Rica med børn!

Det er let at rejse rundt i Costa Rica, uanset om du kører selv eller har arrangerede transporter. Vi hjælper med at sammensætte en rute, der passer lige præcis til jeres behov og ønsker, og der er masser at opleve undervejs! Transporterne er ikke så lange, der er gode stop undervejs, og det er let at komme rundt!

Vi hjælper jer med at sammensætte lige den ferie til Costa Rica, I drømmer om. Uanset om børnene er små eller store, om I er til dejlige strand, smuk natur eller en spændende rundrejse, så hjælper vi jer med at skræddersy familieferien til Costa Rica lige efter jeres hoved og drømme!

Costa Rica er et land for hele familien, og I kan nemt kombinere afslapning på skønne strande med sjove aktiviteter og naturoplevelser på jeres familieferie i Costa Rica!

 

Kør selv i Costa Rica

Det gode ved Costa Rica er, at afstandene ikke er så store, og det er altså en fordel, når man rejser med børn. I kan let leje bil – det er super sikkert og ekstremt fleksibelt, for I kan bare stoppe op, hvis børnene skal tisse, trænger til vand, bliver køresyge, eller hvis I bare lige skal ud og kigge nærmere på et dovendyr.

Vi har selvfølgelig også rejser med delt transport, hvor I kan læne jer tilbage og nyde udsigterne og bare have fokus på at være sammen med børnene, mens I kommer fra det ene sted til det andet.

 

Et dyreliv nærmest som i ZOO

Costa Rica gemmer på mange store oplevelser i landets helt vidunderlige natur! På en familierejse til Costa Rica kan I opleve tropiske regnskove, skønne strande og aktive vulkaner, og naturligvis et farverigt og alsidigt dyreliv – som I ikke kan finde mange andre steder i verden! Det vil helt sikkert være et hit hos børnene at hilse på de legesyge aber, spotte dovendyr og tukaner i trætoppene og måske se en tapir bade i floden. Det er meget bedre end at være i Zoologisk Have herhjemme.

 

Dejlige strande og gode hoteller

Langs Costa Ricas kyst finder I den ene skønne strand efter den anden. Nogle af dem har bølger – og de er måske mest til større børn, men vi ved, hvilke strande der er bedst. Samtidig skal I selvfølgelig bo på gode hoteller, hvor børnene ikke kommer til at kede sig. De kan bade i poolen, mens I drikker en drink og nyder de grønne omgivelser.

Måske skal I også på spændende udflugter, mens I er afsted? Den klarer vi for jer! Nærmest uanset hvor I bor i Costa Rica, er I stadig tæt på regnskoven. I kan altid tage på spændende junglevandringer eller sejle rundt på floderne – måske prøve at flyde ned ad en flod i badering? I kan også kaste jer i bølgerne og være heldige at hilse på havskildpadder!

 

Udforsk Costa Rica i svævebaner

På jeres familieferie til Costa Rica kan I opleve regnskovene oppefra eller nedefra, på gåben eller i en kano, hvor I sejler rundt på floderne omgivet af planter, fugle og frøer. I kan også hoppe på en speedbåd ned ad floden og kigge efter brøleaber, søkøer, fugle eller dovendyr!

Børnene vil nok særligt elske at zipline i træerne. Det er svævebaner, der er spændt ud mellem regnskovens træer, så I kan flyve igennem junglen med vind i håret og sug i maven. Er I mere til det stille og rolige, kan I også gå hængebroer i trætoppene og forhåbentligt se aber og flotte papegøjer undervejs.

 

Et trygt land – oplev stemningen og “Pura vida”

I Costa Rica vil I føle jer trygge, og det er en af de ting, der gør landet perfekt til rejser med børn. Her er en særlig stemning, og de mennesker I møder er søde og smilende. De har en helt speciel åbenhjertelighed, og de lever efter livsfilosofien “Pura vida”, der direkte oversat betyder “det rene liv”.

Filosofien handler om, at man skal leve i nuet og fokusere på de gode ting i livet. Costaricanerne har en mere afslappet og rolig tilgang til livet, end vi har herhjemme, og derfor rummer de virkelig børn! Samtidig kan I forældre lægge stress og jag på hylden og bare være til stede med jeres børn i rolige omgivelser.

Er du senior eller pensionist er pensionistferie i Costa Rica også oplagt. Vi har særlig fokus på tryghed og nemhed, så vi har styr på alt det praktiske, så du blot kan slappe af.

 

Costa Rica – Det bæredygtige rejseland

I Costa Rica passer man meget på både mennesker, dyr og naturen. Landet er et af de førende på verdensplan, når det kommer til bæredygtig turisme. Her prioriterer man at sikre, at turismen i landet er til mest mulig gavn for landet, miljøet og befolkningen.

Hvis I bor på et økoresort, vil I opleve hvor stor vægt der er lagt på bæredygtighed og genbrug. I hele landet går man op i genbrug, men nogle resorts har lagt ekstra kræfter i at være så økologiske og klimakloge som muligt.

 

Barselsferie i Costa Rica?

Overvejer du at rejse til Costa Rica med en baby? Læs alt om barselsferier her!

 

Pakkeliste til en ferie med børn

Her er en pakkeliste med ting, der er vigtige at huske, når du skal rejse langt med mindre børn.

 

Skræddersy jeres egen familieferie til Costa Rica

Vi vil utrolig gerne hjælpe jer med at skræddersy jeres familierejse til Costa Rica! Det kan være at I ønsker flere dage med afslapning ved stranden? Eller måske flere dage i den frodige jungle? Vi kan tage en hyggelig snak sammen med jer, og så skræddersyr vi jeres ønskede familierejse med børn til Costa Rica!

 

Læs meget mere om rejser med børn her!

Rejser til Costa Rica

Hvorfor rejse med os?