Rejser til Viñales

Viñales-dalen er et af de smukkeste områder i Cuba.

På den flade dalbund dyrkes der tobak og bananer, små vandløb løber gennem markerne, kalkstensklipper nærmest rejser sig op af jorden og stejle, grønne bjergsider markerer dalens afgrænsning. Nogle af disse klippevægge er overmalet med farverige muralmalerier.

Du kan bruge timevis på bare at sidde og kigge ud over landskabet i denne dal, der er på UNESCOs liste over bevaringsværdige områder.

I selve Viñales by kan du kigge på den smukke kirke og slappe lidt af på byens plads. Udover at fortabe dig i udsigten, har du også mulighed for at tage på forskellige udflugter.

Du kan besøge den lille by Pinar del Rio, hvor du kan køre en tur rundt i hestevogn og besøge en gammel cigarfabrik, eller du kan udforske nogle af de grotter, som dalens klipper gemmer på. Her kan du se imponerende stalagmitter og stalaktitter og endda få stillet sulten på en restaurant, der er bygget i en hule.

Vil du slappe af ved vandet kan du komme på dagsudflugt til Cayo Levisa eller til Cayo Jutías, der er en af Cubas skjulte perler.

Billeder

Viñales dalen
Smuk natur i Viñales dalen
Kalkstens bjerg i Viñales dalen
Muralmalerier på klippevæggene
Tobakplantage
Byens kirke
Rejser til Cuba - Viñales
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba - Viñales

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Viñales

Flere hoteller i Viñales

Oplevelser