Gå tilbage

Rejser til Ella

Ella er en lille by, der ligger smukt i bjergene omgivet af toppe og dale, vandfald og teplantager. Det er et af de vigtigste stop på vores rundrejser i Sri Lanka, fordi omgivelserne er så flotte.

Byen er fuld af backpackere, småbutikker, barer og restauranter, så du er altså ikke helt alene her i bjergene, men stemningen er hyggelig. Overalt har du fantastisk udsigt ud over dalene og bjergene, og det hele er så grønt og fint. 

Fra Ella kan du kigge ud gennem Ella Gap, en dal mellem bjergene der åbner sig op sydover - meget smukt. Det er en af de mest berømte og måske den smukkeste udsigt i hele Sri Lanka. Ella er et perfekt udgangspunkt for vandreture og trekking i den skønne natur. En af de bedste trekkingture er på ca. 2 timer hen til Little Adam’s Peak – et af bjergene i nærheden. Har du mod på en lidt større udfordring, så tag op til Ellas Rock, det tager ca. 2 timer op og 2 timer ned. Det er en lidt hård tur, men der er den smukkeste udsigt fra toppen...sæt dig godt til rette på stenene og nyd det. På vejen ned kan du bade i et lækkert vandfald - det kræver lidt behændighed men er en dejlig forfriskende oplevelse. Du kan også tage ud til Demodara Nine Arch Bridge om morgenen, hvor der er en flot gammel bro, hvor togene kører over i det skønne landskab.

Hvis du kan lide den srilankanske mad, kan du også bringe den med dig hjem ved at prøve et madlavningskursus i Ella Spice Garden, som i sig selv er en underholdende oplevelse. Her vil du lære de srilankanske krydderier samt madlavningsteknikker at kende.

Billeder

1 ud af 10
Smuk natur i Ella
1 ud af 10
Ella Gap
1 ud af 10
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 10
Frodige bjerge i Ella
1 ud af 10
Bambarakanda vandfaldet  - det højeste i Sri Lanka
1 ud af 10
Nine Arches Bridge
1 ud af 10
Teplantager
1 ud af 10
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 10
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 10
Togturen til Ella

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Ella

Flere hoteller i Ella

Oplevelser