Rundrejser i Sri Lanka

Nogle lande byder bare på så mange oplevelser, at det er svært at vælge til og fra – og Sri Lanka er ingen undtagelse! Men det behøver faktisk slet ikke at være så svært endda. Vil du gerne have både i pose og sæk, så vælg en rundrejse i Sri Lanka, der kombinerer store oplevelser med for eksempelvis afslapning på en skøn strand!

På en rundrejse i Sri Lanka, kan du få storslåede naturoplevelser – både i frodig, grøn natur og ved skønne sandstrande. Og samtidig får du en indsigt i landets kultur og historie, og oplever landets forskelligheder.

Vi arrangerer dine transporter for dig, så du skal bare sætte dig ind i bilen og indtage de mange oplevelser, indtryk og udsigter, mens du bliver transporteret til alle de steder, du bare ikke må gå glip af.

 

Rundrejse i Sri Lanka

Sri Lanka er en lille ø, og derfor kan du opleve nærmest hele landet på en rundrejse. I C&C Travel arrangerer vi rundrejser i Sri Lanka med privatchauffør. Det giver en utrolig frihed at have sin egen chauffør, for du kan rejse lige præcis i det tempo, du ønsker. Stop de steder, du vil opleve undervejs og få en sludder med chaufføren. Alle vores chauffører ved utrolig meget om landet, og de kommer gerne med forslag til oplevelser. Men de er ikke guider, så betragt dem mere som en lokal, der er er stolt af sit land og gerne vil vise det frem.

Vi anbefaler altid vores gæster også at prøve at køre tog i Sri Lanka, fx fra Kandy til Nuwara Eliya eller fra Nuwara Eliya til Ella. Det er en rigtig god måde at opleve landets smukke bjerge på. Du rejser sammen med de lokale, og her hænger folk gerne med hovedet ud ad vinduerne med vinden i håret, imens de spejder ud over landskabet. Du kører igennem teplantager, skyer og bjerge, og det hele er grønt og smukt. Husk at hilse på folk og vink tilbage til de mange børn, der vinker til dig.

Oplev vilde elefanter i de mange nationalparker

Sri Lanka byder på et hav af nationalparker! Nærmest uanset hvor du er i landet, kan du tage en jeepsafari i vild natur og opleve elefanter, krokodiller, påfugle og andre spændende dyr. Yala Nationalpark er nok den mest kendte – her kan du sågar være heldig at se en leopard.

Vores favoritnationalpark er Udawalawe Nationalpark, fordi der er knapt så mange besøgende – men masser af elefanter og flot natur!

Den grønne ø med den smukke natur

Det er ikke kun i nationalparkerne, du kan opleve smuk natur – det kan du på hele øen. Bjergene omkring Ella byder på smukke udsigter og flotte vandreruter, og i Sinharaja kan du bo lige op til regnskoven. I højlandet ligger den charmerende by Nuwara Eliya med de gamle, engelske teplantagehuse og teplantager, der bølger gennem landskabet. Her kan du opleve den smukke natur og de flotte vandfald.

Ved Adam’s Peak kan du bestige det 2.243 meter høje bjerg, ligesom tusindvis af pilgrimme gør det hvert år. De fleste starter før daggry for at se solopgangen fra toppen. Det er hårdt, men belønningen opvejer strabadserne. Udsigten over bjergene, mens solen står op, er helt utrolig – man bliver nærmest religiøs eller overtroisk af, at opleve noget så stærkt så smukt.

Flotte templer og store seværdigheder

Løveklippen i Sigiriya er en af de absolut største seværdigheder i Sri Lanka. På toppen ligger resterne af et oldgammelt kongepalads og skuer ud over landskabet. Vandreturen op er hård, men udsigten fra toppen vil tage pusten fra dig. Her står du sammen med andre turister, munke og legende aber og kigger ud på et grønt og frodigt landskab med bjerge og skov. Det er ikke svært at forstå, hvorfor elefanterne elsker omgivelserne her.

De gamle kongebyer Anuradhapura og Polonnaruwa vidner om et gammelt land med en lang historie. Og det velbevarede grottetempelkompleks Dambulla, hvor du blandt andet kan se en 12 meter lang Buddha-statue og en masse tempelbygninger, vil give dig et indblik i Buddhismen. Her er i øvrigt også en smuk udsigt ud over landskabet.

Hyggelige badebyer med dejlige strande

Trænger du til lidt badeferie med en drink i hånden og afslapning til lyden af bølgernes brusen, så er der masser af flotte strande at afslutte din rundrejse i Sri Lanka på. Nyd måske en skøn ayurveda-massage, nu du er her! Fælles for strandene er det gyldne sand, det blågrønne vand og de mange vuggende palmer – nogle er gode til surfing, og andre er gode til familieferier.

En af de hyggeligste badebyer i Sri Lanka er Unawatuna, hvor du kan spise dejlig mad på gode restauranter ud til vandet. Selvom der kan være mange turister i Unawatuna, vil du stadig opleve glade mennesker og gode restauranter, der er kendt for at lave ægte srilankansk mad. Tangalle er også en af vores favoritstrande, og her er der færre mennesker. Rejser du om sommeren, bør du dog ende i Trincomalée, hvor de gyldne strande har bedst vejr. Det er oplagt med en tur ud på vandet og kigge efter havets kæmper, for her lever masser af hvaler.

Kombinér Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lankas strande er dejlige og stemningsfulde, men det er ikke kridhvide paradisstrande. Sandet er gyldent, og bølgerne kan godt være høje. Du kan dog nemt kombinere din rundrejse i Sri Lanka med Maldiverne – den perfekte endestation. Her får du bountystrande for alle pengene, og du kan rigtig slappe af efter en rundrejse fuld af oplevelser.

Skræddersy din drømmerejse til Sri Lanka

Det er dig, der bedst ved, hvilke oplevelser du ønsker i Sri Lanka, og vi kan guide dig til, hvor du finder dem. Ring til os eller besøg os på et af vores kontorer, så tager vi en snak om dine drømme for en rundrejse i Sri Lanka.

Uanset hvilken slags rundrejse, du tager på i, kan du være sikker på at opleve både natur, strande og spændende byer med masser af sjæl og charme! Måske vil du på den klassiske rundrejse til de største seværdigheder og nationalparker, eller måske vil du lidt væk fra alfarvej og opleve noget helt nyt? Lad os tage en hyggelig snak, så skræddersyr vi sammen din rundrejse i Sri Lanka.

Rundrejser i Sri Lanka

Teplantage i Nuwara Eliya
Tangalle
Trappen op til Adam's Peak
Rejser med et menneskeligt ansigt
Grupperejse i Sri Lanka - med cykler og dansk rejseleder!
Nyd livet under de høje palmer
Arugam Bay
Dambulla
Rejser til Sri Lanka
Med toget til Ella
Rejser til Sri Lanka
Pinnawala

Hvorfor rejse med os?