Sri Lanka

Tangalle

Gå tilbage

Rejser til Tangalle

Tangalle er en stor, charmerende fiskerby, som ligger ud til kysten i det sydøstlige Sri Lanka. Her finder du smukke, gyldne sandstrande med palmer, der vajer i vinden og turkisblåt vand. Som så mange andre steder i Sri Lanka er her dog ofte kraftige bølger og understrøm. Selvom det måske er bedre at bade i poolen end i havet, fejler de rolige og affolkede sandstrandene så sandelig ikke noget! 

De bedste strande ligger lidt uden for byen i de små omkringliggende landsbyer Medilla, Mawella og Kudawella! Her kan du virkelig nyde den fredelige stemning, dase i solen, måske bade og surfe på bølgerne – der er ingen undskyldning for ikke at komme helt ned i gear. Når du går rundt i Tangalles gader, bør du kigge forbi det gamle, hollandske stenfort, der nu fungerer som fængsel.

Hvis du vil på udflugt, kan du tage en tur til Mulkirigala Rock Temple, som ligger i en kokosnøddelund for foden af et kæmpemæssigt klippebjerg. Du kan også lægge vejen forbi skildpaddecenteret øst for byen. Centeret bliver kørt af frivillige, der gør deres bedste for at beskytte strandens skildpadder, og indimellem kan du se skildpadder lægge æg i sandet om aftenen.

Hvis du er interesseret i fugle, så tag ud til Kalametiya fuglereservatet, 24 kilometer fra byen. Her vrimler det med spændende fugle, og du kan samtidig tage en tur i kajak og udforske mangroveskovene og de klare, grønne laguner.

I C&C Travel er vi blevet rigtig glade for Tangalle de sidste par år, og mange af vores rundrejser i Sri Lanka ender med badeferie i Tangalle. Du kan også overveje at besøge den populære strandby Unawatuna, men her er en hel del flere mennesker, turister og sælgere.

Billeder

1 ud af 6
Smuk strand nær Tangalle
1 ud af 6
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 6
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 6
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 6
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 6
Smuk strand nær Tangalle

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Tangalle

Flere hoteller i Tangalle

Oplevelser