Sri Lanka

Palm Paradise Cabanas & Villas

Gå tilbage
#Bo i cabana eller villa
#Familie
#Natur
#Palmer i massevis
#Par
#Rustik indretning
#Strand

Palm Paradise Cabanas & Villas

Palm Paradise Cabanas & Villas er virkelig et skønt sted! Det ligger lige ud til dejlige Goyambokka Beach et par kilometer fra Tangalle by, så her er fred og ro. Her er en fin pool ved siden af en lille restaurant med god mad, og så har de en større hovedrestaurant. Her kan du nyde lækre cocktails og seafood, mens du sludrer med det søde, smilende personale. Der er ikke så stor variation i maden, men den er god. Ejerne er et tysk ægtepar, der ikke blander sig så meget i hverdagen - og de er ikke så venlige. Det er deres personale derimod!

Stranden er skøn, men her kan godt være strøm og bølger, så hvis du vil have helt roligt vand, må du en tur i poolen. Hotellet er opdelt i to afdelinger, så du bor enten i cabanas eller villaer, som ligger spredt rundt i en jungleagtig have - det er det tætteste, vi kommer på Coco Beach i Sri Lanka. Hvis du bor i cabanas spiser du et andet sted, end hvis du bor i villa.

De fine cabanas er rigtig godt og enkelt indrettet, og her er myggenet. De er bygget af lækkert træ med lertagsten. Her er ikke aircondition men i stedet luft mellem hyttens tag og vægge - det gør, at der er en kølig brise, og du kan falde i søvn til lyden af strandens bølger. Udenfor din cabana slapper du af i hængekøjerne eller på din terrasse og nyder livet under palmerne.

Villaerne er den opgraderede version af de skønne cabanas. De er lidt mere som små huse af flot, mørkt træ med store og flotte værelser, hvor du både har aircondition og wi-fi. Nogle er to-etagers familievillaer og andre er lidt mindre villaer, men fælles for alle er, at de har fine terrasser, så smid benene op og nyd de fantastiske omgivelser i den smukke jungleagtige have.

Balkon
Køleskab
Lille hotel
Pool
Restaurant
Gratis Wifi
4.5/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

Palm Paradise Cabanas & Villas
De farverige senge i de små cabanas
Inde i cabanas
De charmerende villaer
Inde i en af de to-etagers villaer
Et af villa soveværelserne
Poolområde
Restaurant
Stranden