Sri Lanka

Yala Nationalpark

Gå tilbage

Rejser til Yala Nationalpark

Yala Nationalpark er nok den mest berømte nationalpark i hele Sri Lanka! Den er kæmpestor med sine 979 km², men altså også den mest besøgte. Uanset hvad er den en kæmpestor oplevelse!

Naturen i Yala Nationalpark kan nogle steder minde lidt om en savanne i Afrika, og andre steder er det mere som jungle. Det er dyrelivet, du kommer for at opleve! Her er bl.a. leoparder, elefanter, krokodiller, vandbøfler, bjørne, antiloper, hjorte, vildsvin og aber. Hvis du er heldig, ser du flotte påfugle med farvestrålende fjerpragt, som kun lever vildt på Sri Lanka udover Indien. Derudover er her et rigt fugleliv med omkring 215 fuglearter. Du kan ikke forvente at se alle dyrene, specielt ikke de vilde leoparder, som er den største af slagsen i verden - de løber tit deres vej, når mennesker kommer tæt på. Men Yala Nationalpark er et af de bedste steder at spotte dem, og chancerne er bedst fra februar til juli. Du har til gengæld muligheder for at se rigtig mange andre forskellige dyr, og omgivelserne er bare så smukke – høje træer, højt græs og ægte jungle.

Vil du hellere opleve en nationalpark med lidt færre besøgende, så anbefaler vi Udawalawe Nationalpark. Naturen her minder meget om Yalas natur, men parken er mere ukendt. Du kan også besøge Gal Oya Nationalpark, som er det eneste sted i Sri Lanka, du kan opleve elefantsafari i båd og sejle rundt blandt badende elefanter.

Billeder

1 ud af 9
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 9
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 9
Natur i Yala Nationalpark
1 ud af 9
Måske spotter du en påfugl i Yalas natur?
1 ud af 9
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 9
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 9
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 9
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 9
Rejser til Sri Lanka

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Yala Nationalpark

Flere hoteller i Yala Nationalpark

Oplevelser