Filippinerne

Palawan og bountyø

15 dages rejse fra
17.690,-

1 nat Manila, 2 nætter St. Paul Nationalpark, 3 nætter Cacnipa Island, 3 nætter El Nido og 3 nætter Flower Island

#Gæstefavoritter
#Natur
#Øhop
#Romantik
#Snorkling og dykning
#Stemningsfulde byer
#Strand

Efter en nat i storbylarmen i Manila sætter du kursen mod det naturskønne Palawan. Her er første stop St. Paul Nationalpark, hvor det største trækplaster er den smukke Underground River. Du skal selvfølgelig ud at sejle på denne smukke, underjordiske flod, hvor du kan se imponerende stalagmitter og stalaktitter. Herudover byder parken på tropisk skov, bjerge af marmor og et spændende dyreliv med bl.a. aber og øgler. Videre til Port Barton, hvorfra du sejler ud til den lille ø Cacnipa. Her bor du lige ned til stranden, hvor du kan slappe af eller snorkle i det dejlige vand. Videre til El Nido, hvor dejligt vand også er i centrum. En af de mest populære aktiviteter her er ø-hop, hvor du besøger en masse af områdets helt vidunderlige strande. Du kan også klatre på klipper, sejle gennem mangroveskove og besøge Barcuit Bay, hvor du kan være heldig at møde havskildpadder. Rejsen rundes af på øen Flower Island. Her bor du skønt - kun et stenkast fra den hvide sandstrand og det turkisblå vand. Her er godt at snorkle, dyrke vandsport og tage på udflugt ud på vandet. Måske du har lyst til at besøge den nærliggende perlefarm?

Rejsen i billeder

Rejser til Filippinerne
Havnen i Manila
Rejser til Filippinerne
Slap af på de skønne strande
Smuk strand i området
Manila
Rejser til Filippinerne
St. Paul Nationalpark
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila - St. Paul Nationalpark
 4. St. Paul Nationalpark
 5. St. Paul Nationalpark - Cacnipa
 6. Cacnipa
 7. Cacnipa
 8. Cacnipa - El Nido
 9. El Nido
 10. El Nido
 11. El Nido - Flower Island
 12. Flower Island
 13. Flower Island
 14. Flower Island
 15. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
15 dages rejse fra
17.690,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne.

“Verdens smukkeste øhav” kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på – Filippinerne er stærkt vanedannende…

Dag 2

Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila – Filippinernes store og travle hovedstad.

Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Kæmpemæssige Manila
Parken og Manila Skyline
Det historiske Manila
Du møder venlige mennesker overalt!
Den gamle bydel
Den gamle bydel Intramuros

Dag 3

Velkommen til den smukke St. Paul Nationalpark!

Så går turen videre til St. Paul Nationalpark.

Palawan er det mindst udbyggede område i Filippinerne, så her har du ikke nem adgang til at hæve penge eller strøm 24 timer i døgnet..

Du skal nu ud at opleve noget helt specielt... Underground River er på UNESCOs liste over verdens naturarv, og den siges at være den længste, sejlbare, underjordiske flod i verden - ca. 8 km lang. Du skal ud på en tur, hvor du i to timer sejler på denne flod gennem grotter med imponerende stalaktitter og laguner med vand i de flotteste farver omgivet af høje klipper. Det krystalklare vand og de enorme klippeformationer, som vokser fra grottens loft i alle mulige forskellige former, farver og størrelser, er helt og aldeles betagende. Underground River er en naturoplevelse i særklasse!

Palawan har klippebjerge og gyldne sandstrande
Glade bådførere
Du kan sejle en tur ind på den underjordiske flod
Den underjordiske flod
Underground River udefra
Du skal sejle hertil i banca-båd som disse

Dag 4

Masser af naturoplevelser i St. Paul Nationalpark
Udover Underground River byder nationalparken også på andre oplevelser. Her er smukke koralrev, kridhvide sandstrande, tropisk skov, mangroveskov og bjerge af marmor. Du kan også være heldig at se aber, øgler og andre spændende dyr.

Dag 5

Velkommen til den lille ø Cacnipa!

I dag skal du videre til Cacnipa!

Cacnipa Island er en lillebitte ø, som ligger ca. 45 minutters sejlads fra Port Barton. Der findes kun ét enkelt resort på øen, som tilmed er et mindre sted med kun få hytter. Øen er et skoleeksempel på en bountyø. Stranden er kridhvid, vandet krystalklart, og der er god snorkling fra stranden. Øen er grøn og frodig, og de eneste lyde du hører, er havets bølgebrus og alle dyrene. Her har du virkelig det hele for dig selv, og du har alle muligheder for at komme helt ned i gear.

Port Bartons rolige strand
Palmer på stranden i Port Barton
Hytter i landskabet
Et kig ind på en af de dejlige strande
Coral Island tæt på Port Barton
Du møder venlige mennesker overalt!

Dag 6 - dag 7

Snorkelture og smuk natur

Du har nu tid til at nyde stranden og vandet, slappe af i en solseng og bare leve livet. Du kan enten slappe af, eller du kan tage en båd ud på vandet og besøge nogle af de andre smukke øer, der ligger i bugten. Du kan også tage på en skorkeludflugt til nogle af de mange koralrev under vandets område – der er endda et særligt sted under vandet, hvor havskildpadder hyppigt lægger vejen forbi. Måske kan du være heldig at svømme sammen med nogle af dem.

Tag også en tur ind til Port Barton.

Port Barton er et meget lille, hyggeligt fiskerleje på Palawans vestkyst. Her er meget fredeligt og virkelig afslappet, og der er ikke meget andet end lokale huse og en række små hostels og guest houses langs stranden. Tag måske til det smukke vandfald Papuwyan, der ligger ca. halvanden times kørsel fra byen. Vi anbefaler, at du får en guide til at være stifinder, for vandfaldet er ikke markeret på et kort, og skiltning er der ikke meget af. Et andet vandfald, Bigaho, er også værd at lægge vejen forbi. Det ligger tyve minutter fra Port Barton, og du kommer lettest dertil med båd.

En af de mange banka-både
En af de små, dejlige strande
En af de dejlige strande
Coral Island tæt på Port Barton
En farvestrålende krabbe
En træhytte i junglen

Dag 8

Velkommen til skønne El Nido!

I dag skal du videre til det skønne El Nido.

På vestkysten af den langstrakte ø Palawan ligger fiskerbyen El Nido, der er et af C&Cs absolutte favoritsteder i Filippinerne. Naturen og havet her er måske det smukkeste i hele Filippinerne. El Nido er en hyggelig, lille by med små butikker, gode spisesteder og et stemningsfuldt natteliv. Palawan er ikke særligt udbygget, og her er ikke elektricitet hele dagen.

Gå en tur ned ad den lille hovedgade og læg vejen forbi Art Café. Her er en hyggelig stemning, og du kan få lidt kage eller morgenmad, mens du læser om nogle spændende ture. Her er folk fra hele verden – backpackere, turister, unge på studietur, lokale filippinere og mange andre…

El Nido oppefra
Du møder venlige mennesker overalt!
En banka på stranden
Hyggelige Art Café i El Nido
Dejlig, hvid sandstrand

Dag 9 - dag 10

Ø-hop, havskildpadder og smukke strande

Det kan godt være, at du bor i en lille fiskerlandsby, men der er så mange muligheder for udflugter, at du slet, slet ikke behøver være bange for at komme til at kede dig! Naturen og havet her er måske det smukkeste i hele Filippinerne, og den mest populære aktivitet er island hopping, altså ø-hop, hvor du bliver sejlet fra ø til ø i det turkisblå vand. Der findes 6 forskellige, smukke ruter, og på hver og en af dem besøger du hele 5 fantastiske strande!

Du kan også tage ud til de sorte, voldsomme klipper, besøge Makinit Hot Springs, der ligger ca. 20 km nord for El Nido, gå gennem skoven til vandfaldet Nagkalit-kalit, besøge Ille-grotten, tage på klippeklatring eller besøge Cadlao Island med skov, mangrover og laguner. Du kan også tage til Bacuit Bay – en smuk bugt med det klareste, blå vand og mange småøer her og der. Her kan du svømme og måske endda være heldig at se skildpadder. Small Lagoon og Big Lagoon er også helt fantastisk smukke – et af de flotteste steder i hele verden, hvis vi selv skal sige det, og det er næsten et must at tage en tur til disse laguner, hvor vandet er krystalklart, og du er omgivet af kæmpemæssige, frodige klippebjerge.

Smukke Cadlao Bay
Glade legende børn
Den fantastiske store lagune
Bacuit Bay
Forskelige former for transport
Snorkling i lagunen

Dag 11

Velkommen til Flower Island

I dag ankommer du til Flower Island - en lille ø en god times sejlads ud for Palawan. Hvis du er på udkig efter din egen lille paradis-ø, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig palmetræer og skønne sandstrande serveret på et sølvfad. 

Tag ud at udforske den lille ø. Der er en vandresti, der går hele vejen rundt om øen, og her kan du virkelig få en væk-fra-det-hele-oplevelse i den skønne natur. Fra øens "fyrtårn" får du en fantastisk udsigt 360 grader rundt - så får du virkelig følelsen af, at være på toppen af verden!

Slap af på de skønne strande
Flower Island er en rigtig lille paradis-ø

Dag 12 - dag 13

Nyd livet på Flower Island

Du bestemmer helt selv, hvad du har lyst til at bruge dagene på på Flower Island! Måske du har lyst til at tage på udflugt til den nærliggende perlefarm? Her får du en rundtur og bliver klogere på perleproduktionen. 

Du kan også tage ud på ø-hop, spise picnic på en lille ø, prøve paddle-boarding, leje en kajak eller bare dase og nyde livet på den smukke ø. Du er jo på ferie, så følg din mavefornemmelse og gør lige det, du har lyst til!

Tag med på udflugt på vandet
Nyd livet på den dejlige strand

Dag 14

Afrejse fra Filippinerne
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Filippinerne!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Se under “inkluderet” og “ikke inkluderet”, hvilke transporter der er inkluderet på din rejse. Som udgangspunkt er alle transporter inkluderet.

Fly

Fra København til Manila
Fra Manila til København
Fra Manila til Puerto Princesa
Fra El Nido til Manila

Bil/Minibus

Fra lufthavn i Manila til Hotel i Manila
Fra Hotel i Manila til lufthavn i Manila
Fra lufthavn i Puerto Princesa til Hotel i St. Paul Nationalpark
Fra Hotel i St. Paul Nationalpark til Havn i Port Barton
Fra Havn i Port Barton til Hotel i El Nido
Fra Hotel i El Nido til Havn i Taytay

Bil/Minibus og speedbåd

Fra Hotel i Flower Island til lufthavn i El Nido

Taxi

Fra lufthavn i Manila til lufthavn i Manila

Båd

Fra Havn i Port Barton til Hotel i Cacnipa Island
Fra Hotel i Cacnipa Island til Havn i Port Barton

Speedbåd

Fra Havn i Taytay til Hotel i Flower Island

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Manila-Puerto Princesa t/r.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 14 overnatninger med morgenmad.
 • Udflugt til den smukke Underground River.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre