Filippinerne

Manila

Gå tilbage

Rejser til Manila

Du kan næsten ikke rejse til Filippinerne uden at komme til Manila! Manila er hovedstaden i Filippinerne, og er en stor og travl by med over 12 millioner mennesker. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele.

Manila byder på mange seværdigheder. Tag fx forbi det flotte nationalmuseum og bliv klogere på Filippinernes historie og nutid eller arranger en sightseeingtur til ”Intramuros” - den gamle, spanske bydel, der som navnet tilkendegiver, var ’inden for murene’. Se de gamle ruiner og bemærk, at hele bydelen er omkranset af en 18 hullers golfbane!

Vil du hellere på shoppingtur, så har du rigtig gode muligheder for det. I Chinatown kan du fx købe guld, og kæmpe indkøbscentre er der mange af rundt omkring i byen. Det mest populære er Robinssons i bydelen Ermita, men også andre centre som Greenbelt i Makati er helt sikkert et besøg værd.

Du kan også tage på udflugt ud af byen og opleve flotte vulkaner, historiske forsvarsværker fra 2. verdenskrig, brusende vandfald i naturskønne omgivelser og meget mere.

Billeder

1 ud af 5
Kæmpemæssige Manila
1 ud af 5
Manila på afstand
1 ud af 5
Havnen i Manila
1 ud af 5
Intramuros - den gamle bydel i Manila
1 ud af 5
En hestevogn i Intramuras

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Manila

Flere hoteller i Manila

Oplevelser