Verdens bedste strande!

Filippinerne

Der findes SÅ mange smukke strande rundt om i verden.

Strande, som har hver deres charme, og som byder på noget vidt forskelligt. Sandet kan være hvidt, gult, sort, lyserødt og alt derimellem. Vandet kan være krystalklart, eller det kan være vildt og med perfekte bølger til surfing. Der kan være smukke klippeformationer, badende heste og grise, hyggelige boder, frodig regnskov, fantastiske snorkelforhold. Stranden kan være let tilgængelige eller godt gemt væk, og den kan være verdenskendt eller de lokales lille hemmelighed. Den kan være poleret eller rå. Den kan være velegnet til badeferie eller til et stop på din rundrejse.

I dette indlæg har vi samlet nogle af de strande, som vi synes kan noget helt særligt, og forhåbentlig kan vi inspirere jer til den næste bountyoplevelse.

Vores 7 favoritstrande

Vi starter med et par af de strande, som gang på gang topper listerne som værende de smukkeste i verden. Nuvel, disse strande er ofte velbesøgte, men bestemt ikke uden grund! Vi har også gravet nogle mindre kendte strande frem fra gemmeren, og her får I altså næsten det hele for jer selv. Og ja, det er præcis ligeså fantastisk som det lyder!

1) Koh Ngai, Thailand

Koh Ngai er noget helt særligt, og faktisk en af de (endnu) få ubeboede feriedestinationer i det thailandske øhav. Det betyder, at strandene er øde, sandet kridhvidt og vandet krystalklart.

Der er masser af dyreliv på de uforstyrrede strande, og hvis du er til snorkling og dykning findes det ikke ret meget bedre – og mere farvestrålende – i hele Thailand.

Faktisk er Koh Ngais øde paradisstrande allerøverst på favoritlisten hos Lars fra C&C – og han har efterhånden rejst Thailand tyndt mere end én gang.

shutterstock_1088056691

2) Nacpan Beach, Palawan, Filippinerne

Man kan ikke sige paradis og bounty uden også, at sige Filippinerne. Faktisk er det virkelig svært at udvælge én strand i Filippinerne, som overgår de andre – der er nemlig tusindevis af magiske strande.

Vi er dog særligt glade for Nacpan Beach, som ligger på Palawan. Stranden ligger væk fra El Nidos turisme, men stadig tæt nok på til, at man kan tage en dagstur derop. Stranden er smuk – på den helt klassiske måde. Hvidt sand, turkisblåt vand og fyldt med palmer.

Nuvel, at man kan overnatte i de skønneste luksustelte midt på stranden, gør bestemt ikke begejstringen mindre.

Katharina fra C&C har rejst rundt på Palawan og oplevet de smukke strande – og hun er ovenud begejstret! Læs med i hendes blogindlæg her.

Rejser til Chile

3) Anakena Beach, Påskeøen, Chile

Chile er ikke kendt for sine strande, men midt ude i Stillehavet ligger Påskeøen. Påskeøen er mest kendt for Moai statuerne, men faktisk finder du også en af de skønneste strande i hele Sydamerika her! Den hedder Anakena Beach og er som taget ud af et postkort.

På Anakena Beach er sandet hvidt og blødt, vandet klart og lækkert i alle nuancer af blå, og så er der rækkevis af flotte palmer. Selvfølgelig er den lille strand prydet med en række af de velkendte Moai-statuter, der spejder ud over det blå vand.

Casper fra C&C Travel har rejst i hele Sydamerika – ja, nærmest hele verden – og han kan slet ikke stoppe med at snakke om stranden på Påskeøen. Den er virkelig noget for sig!

Rejser til Cuba
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba

4) Cayo Levisa, Cuba

Cuba er indbegrebet af caribisk stemning, og i høj grad også af smukke strande. På den lille idylliske ø Cayo Levisa er det også tilfældet, og tro det eller ej, men du har de hvide sandstrande næsten for dig selv. Her ligger nemlig kun ét hotel.

Der er så stille og fredfyldt på stranden, der er masser af plads blandt mangrovetræerne og gode muligheder for fantastisk snorkling og dykning. Tiden står nærmest stille i den lille oase, og der er rig mulighed for, at komme heeeelt ned i gear.

Rejser til Cuba
Rejser til Cuba
Rejser til Cuba

5) Lopes Mendes, Ilha Grande, Brasilien

Lopes Mendes Beach ligger på øen Ilha Grande i Brasilien, og er en af de absolut smukkeste strande i landet. Det i sig selv må siges at være en blåstempling, da Brasilien er notorisk kendt for sine dejlige strande.

Sandet er mælkehvidt og blødt, og knirker som kartoffelmel under de bare fødder. Den brede sandstrand er omgivet af rå klipper, bløde bakker og tropisk regnskov – et vaskeægte paradis!

Rejser til Brasilien

6) Reethi Faru, Raa Atoll, Maldiverne

Strandene i Maldiverne behøver næppe en nærmere introduktion. Maldiverne er om noget synonym med paradisiske øer og bountystrande – og det med rette!

Et af vores absolutte favoritsteder er øen Filaidhoo Island, som har en krans af det fineste snehvide sand hele vejen rundt om sig. Den er privat og bebygget med kun ét enkelt resort, Reethi Faru, og der er derfor få mennesker og masser af plads til, at tage en slapper i vandkanten. Derudover findes den mest fantastiske snorkling direkte fra stranden!

Tre af os fra C&C Travel har været her, og vi er vilde med øen og resortet. Læs om deres oplevelser på Reethi Beach Resort og Reethi Faru her!

Rejser til Maldiverne

7) Gardner Bay, Isla Española, Galapagos, Ecuador

Ja, de øgrupper kan altså bare noget med strande! Galapagos hører til Ecuador, og øerne er kendt for deres vulkaner og meget unikke dyreliv. Men på strandfronten kan de altså også være med! Den flotteste strand på Galapagos er Gardner Bay – i hvert fald hvis du spørger Morten her hos C&C.

På Gardner Bay har du dog ikke stranden for dig selv. Her skal du nemlig dele med de dovne søløver, der nyder at dase i det bløde, hvide sand. Hvis du er heldig, kan det også være en skildpadde kigger forbi, mens du tager en dukkert. Vandet er også oplagt til snorkling – der er et fantastisk dyreliv under havoverfladen! På Galapagos lever nemlig både søløver, pingviner, adskillige arter af hajer, hvalhajer og hvaler og selvfølgelig havskildpadder!

Rejser til Galapagos
Rejser til Galapagos
shutterstock_1368436697

Kunne du li' opslaget?
Del på de sociale medier!

Andre indlæg fra Filippinerne

Andre indlæg fra denne forfatter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*

*