Oplevelser i Filippinerne

Gå tilbage

Oplevelser i Filippinerne

I Filippinerne venter mange forskellige slags oplevelser! Tag på øhop i turkisblå laguner, oplev brusende vandfald eller store vulkankratere, tag på vandretur blandt risterrasser eller ifør dig snorkelmasken og oplev en farverig verden under havets overflade.

Øhop i Filippinerne

På et øhop i Filippinerne oplever du forskellige øer og tager flere oplevelser med dig hjem – du kan kombinere de mere øde øer, med livlige øer og måske lidt naturoplevelser. Og der er jo masser af øer at vælge imellem – hele 7.107!

Tag på øhop, hvor du overnatter på øerne, eller tag en dagstur med besøg til smukke strande på bittesmå nærliggende øer. Valget er helt dit!

Snorkling og dykning i Filippinerne

Filippinerne byder på helt vidunderlig snorkling og dykning. Her kan du få spændende oplevelser i det turkisblå vand, se smukke koralrev og en masse dyreliv under havets overflade.

Coron byder på fænomenal snorkling, men vi er mindst lige så vilde med de lidt mindre turistede Caramoan Islands. Her er smukke kalkstensbjerge, azurblåt vand og kridhvide sandstrande. Tag på tur til nogle af Caramoans bedste steder at snorkle og oplev alverdens smukke, farverige koraller og fisk. Verden under havoverfladen er virkelig en oplevelse.

I El Nido finder du to af de flotteste laguner i verden: Big Lagoon og Small Lagoon. Her kan du opleve kæmpe kalkstensklipper dækket af grønne planter og vand i alle nuancer af blå og grøn. Hop i vandet i Big Lagoon og oplev det vildeste koralrev direkte under dig – klovnfisk, lysende blå fisk, søstjerner og en masse andet liv møder dig under vandets overflade.

I Donsol kan du være heldig at svømme med verdens største haj: hvalhajen. Denne kæmpestore fisk kan blive over 10 meter lang og veje op til 20 tons! På med snorkeludstyret, for det er en oplevelse, du aldrig glemmer.

Fra Pandan Island eller Puerto Galera kan du tage på udflugt til Apo Reef – et af Filippinernes mest kendte koralrev. Tag snorkel- eller dykkerudstyret på og hop i det blå hav. Her kan du opleve farvestrålende koraller i massevis. Hvis du er heldig, spotter du både havskildpadder, rokker og småhajer.

Oplevelser i Filippinernes natur

Filippinerne har helt fantastisk natur!

Fra Manila kan du opleve Pagsanjan vandfaldene. Her kan du sejle en tur i kano gennem grøn og frodig natur hen til de imponerende vandfald. Hvis du har lyst, kan du skifte kanoen ud med tømmerflåde og sejle helt ind under vandfaldet. Fra Manila kan du også opleve Taal Vulkanen. Du kan enten vandre eller leje en hest op til kanten af vulkanens krater, for at få et godt udsyn over calderaen – den ringformede kraterindsynkning. En anden vulkanoplevelse får du på Legazpi, hvor du kan trekke ved den berømte Mt. Mayon-vulkan.

St. Paul Nationalpark er et natursmukt område på øen Palawan. Her finder du en af de nye “7 Wonders of Nature”, nemlig Underground River, en underjordisk flod. Sejl ind mellem stalaktitter, stalagmitter og flagermus omgivet i høje kalkstensbjerge. Det bliver en uforglemmelig oplevelse.

Siquijor og Bohol byder også på store naturoplevelser! Siquijor er fuld af bjerge og jungle, og midt inde i junglen ligger små vandfald og grotter. Du kan nemt tage en dukkert i de turkisblå junglelaguner. På Bohol kan du derimod opleve de berømte “Chocolate Hills” – de grøn/brune bjerge, der stikker op i landskabet som små kejler. Når det har været tørt, bliver de så brune, at de til forveksling godt kunne ligne chokolade.

I det nordlige Filippinerne er landskabet bjergrigt og grønt. Ved Banaue er risterrasserne ekstra imponerende, og de strækker sig hen over bjerge og dale som et grønt tæppe. Her er virkelig smukt!

Byrundture i Manila

Manila byder på meget forskelligartede oplevelser, og du kan nemt selv tage rundt i byen. Enten på en tricycle eller til fods.

Oplev moderne højhuse og gamle spanske huse fra kolonitiden på rundtur i Filippinernes hovedstad. Besøg i Rizal Park, opkaldt efter den nationale helt, Dr. José Rizal og besøg den moderne Makati-bydel – Manilas business-destrikt – fuld af skyskrabere. Den vigtigste oplevelse i Manila må nok være den gamle bydel, som spanierne byggede en mur omkring. Inde bag murene finder du bl.a. Fort santiago, byens gamle fæstning.

Bæredygtige oplevelser i Filippinerne

C&C Travel tror på, at bæredygtige rejser er rejser, hvor du støtter landets lokale liv, og det gør du ved at besøge de mindre øer, hvor filippinerne selv bor. Du kan også tage til Aloguinsan, der har stort fokus på økologi og bæredygtig turisme. Her bliver lagt en stor indsats for at holde området og floden fri for skrald, og du bor på en økologisk gård. På en tur ned ad Bojo River ser du tydeligt, hvor godt folk passer på naturen her.

Besøg også vores Mangrove-projekt i Masbate. Mangroverne står der både for at beskytte kystlinjen her i Masbate, men det er også godt for klimaet. Faktisk har vi plantet så mange mangrover, at vi er CO2-neutrale på alle de oversøiske flyrejser, vi sælger.

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Viser ud af