Familieferie i Sri Lanka

Sri Lanka er perfekt til familieferier!

Med en familieferie på Sri Lanka gør I jer sikkert nogle ekstra overvejelser. Hvor skal vi mon rejse hen i landet, hvis det skal være børnevenligt? Er stranden lavvandet og uden strøm? Er transporttiderne mon alt for lange? Er der nok for børnene at lave på de hoteller, vi skal bo på? Og hvad med os forældre – vi skal jo også have store oplevelser ferien?

Der er mange måder at rejse med børn på i Sri Lanka! Rejser I med små børn, er I måske mest til lavvandede strande uden alt for store bølger, hoteller med pools og legeområder og rundrejser uden alt for mange strabadser? Det gode ved at rejse til Sri Lanka med hele familien er dog, at det er et nemt land at tage på rundrejse i! Her arrangerer vi nemlig jeres rejse med privatchauffør, hvilket giver en helt utrolig frihed – og I kan tage det hele i lige præcis det tempo, I ønsker.

Læs meget mere på siden her!

Rejser til Sri Lanka med børn
Rejser til Sri Lanka med børn
Rejser til Sri Lanka med børn
Rejser til Sri Lanka med børn
Rejser til Sri Lanka med børn
Rejser til Sri Lanka med børn
Rejser til Sri Lanka med børn
Rejser til Sri Lanka med børn

Familieferie til Sri Lanka – en rundrejse i et roligt tempo

Det trygt og sikkert at rejse i Sri Lanka! Her er tre ting, der gør Sri Lanka ideelt til en familieferie:

  • Når I rejser med privatchauffør er I ikke afhængige af tidspunkter og planer. I kan rejse videre på det tidspunkt af dagen, der passer jer, og I kan holde pauser undervejs, hvis børnene skal tisse eller bliver køresyge. At have sin helt egen chauffør er trygt og sikkert, og vi kan stå inde for, at de er til at stole på! I skal ikke vente på andre turister i delte transporter, for I er kun jeres familie. Vores privatchauffører har selvfølgelig også styr på børnesæder. Alle vores chauffører er kloge på landet, og de kommer hellere end gerne med input og forslag til oplevelser på jeres tur. De er ikke guider, men lokale der er stolte af sit land, og rigtig gerne vil vise det frem til jer!
  • En rejse med familien til Sri Lanka byder på kulturelle og historiske seværdigheder i en klasse for sig selv – flot og varieret natur, vilde elefanter og skønne strande. Og I finder det hele inden for en overkommelig afstand, så I undgår de lange transporter. Tag et par dage hvert sted, før I rejser videre, så kan børnene også nå at få en god pause for transporter.
  • Sri Lanka er et super dejligt land at rejse i med børn på grund af befolkningens åbenhed og gæstfrihed. Det er slet ikke utænkeligt, at I bliver inviteret med hjem til en kop te, eller bare en hyggelig sludder. I vil føle jer yderst velkommen! Srilankanerne er SÅ søde!

 

Rejs i skolesommerferien

Du kan sagtens rejse til Sri Lanka om sommeren! Vejret er helt fint i det centrale Sri Lanka i vores måneder – du skal blotte slutte af med strand på østkysten, i stedet for sydkysten, for vejret er super på Sri Lankas østkyst om sommeren.

 

Vilde elefanter i de mange nationalparker

Det vil være et hit hos børnene at se vilde elefanter – og andre sjove dyr – gå frit rundt i nationalparkerne. I kører rundt i jeep og kører rundt på safari for at spotte elefanter, krokodiller, påfugle og sågar leoparder.

Vores favoritnationalpark er Udawalawe Nationalpark. Her er ikke nær så mange besøgende som fx Yala Nationalpark – men stadig masser af elefanter og den flotteste natur! Omkring nationalparkerne ligger nogle gode hoteller med store, dejlige pools, der med sikkerhed vil begejstre børnene!

 

Sri Lankas utrolige natur

Det er dog ikke kun i nationalparkerne, I kan opleve den smukke natur – det kan I nemlig på hele øen. De smukke bjerge omkring byen Ella byder på fantastiske udflugter og flotte vandreture for hele familien. Tag på vandreture i naturen, smut en tur ned til Nine Arch Bridge og se de gamle damptog køre over den imponerende bro, der i øvrigt ligger omgivet af smuk natur. Der er også masser af gode, børnevenlige spisesteder i Ella by.

 

Oplev flotte templer og store seværdigheder

En familieferie i Sri Lanka er ikke fuldendt, før I har oplevet Løveklippen i Sigiriya. Løveklippen er en af de største seværdigheder på Sri Lanka, og på toppen af klippen ligger et oldgammelt kongepalads. Vandreturen op er en smule hård, så tag jer god tid – men udsigten fra toppen er det hele værd! På toppen kan I sammen med andre turister, munke og legesyge aber nyde udsigten ud over et grønt og frodigt landskab fyldt med bjerge og skov. Børnene vil helt sikkert elske aberne!

Hvis I har lyst kan I undervejs på rundrejsen stoppe ved det velbevarede grottetempel i Dambulla, hvor I kan se en 12 meter lang og imponerende Buddha-statue og en masse smukke tempelbygninger.

 

Familieferier med hyggelige badebyer og dejlige strande på Sri Lanka

Du kan sagtens tage på badeferie i Sri Lanka. Trænger I til ro med en is i hånden, friske frugtshakes og ren afslapning i vandkanten, så er der masser af strande til jer og børnene i Sri Lanka.

Fælles for strandene i Sri Lanka er det gyldne sand, de svajende palmer og det smukke blågrønne vand. Nogle af strandene er gode til surfing, og andre helt perfekt til en familieferie i Sri Lanka. På flere af dem kan I være heldige at se havskildpadder!

En af Sri Lankas hyggeligste badebyer er Unawatuna. Her kan I spise dejlig mad på et godt udvalg af skønne restauranter ud til vandet. Der kan være en del turister i Unawatuna – men trods det vil I stadig opleve glade mennesker og de gode restauranter, der er specialister i at lave den ægte srilankanske mad.

 

En lille smagsprøve på Sri Lanka

Det srilankanske køkken byder på en masse skønne smagsoplevelser! Maden kan på mange måder minde om det indiske køkken med de mange krydderier. I vil ofte støde på krydrede retter med ris – en masse grøntsager og curries med fisk eller kylling. Nyd gerne en kold yoghurtlassi til! Er børnene mere til det vestlige køkken, så har de fleste restauranter selvfølgelig også retter i den dur.

 

Barselsferie i Sri Lanka

Overvejer du at rejse til Sri Lanka med en baby? Det er en oplagt mulighed at tage en barselsferie i Sri Lanka. Læs alt om barselsferier her!

 

Pakkeliste til en ferie med børn

Her er en pakkeliste med ting, der er vigtige at huske, når du skal rejse langt med mindre børn.

 

Det bedste af Sri Lanka med C&C Travel

Vi er klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres familierejse til Sri Lanka! Det kan være, at I ønsker flere dage med afslapning ved stranden? Eller måske flere dage i en af de mange nationalparker? Uanset om børnene er små eller store, om I er til dejlige strand, øhop eller en spændende rundrejse, så hjælper vi jer med at skræddersy familieferien lige efter jeres hoved og drømme! Husk, at I køber en pakkerejse, så fly, overnatninger og transporter er automatisk inkluderet i rejsens pris. Derudover kan du selvfølgelig tilkøbe udflugter.

Læs meget mere om rejser med børn her!

Rejser til Sri Lanka

Hvorfor rejse med os?