Pakkerejser til Sri Lanka

Hvad er en pakkerejse?

En pakkerejse er en betegnelse for en rejse med en samlet pris, der inkluderer flyrejsen, hotelovernatninger og transporter på rejsen. Måske endda også udflugter, hvis du har tilkøbt sådan nogle. Vi står selvfølgelig for at arrangere det hele for dig!

Når du køber en pakkerejse, er du dækket af pakkerejseloven, og det giver dig en sikkerhed, hvis der skulle opstå uforudsete problemer. Du står altså ikke alene med problemer eller udgifter – vi hjælper dig!

Pakkerejser i Sri Lanka

Vi har gode samarbejdspartnere og chauffører i Sri Lanka – men det hele tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker!

Vi kender de allerbedste hoteller

I Sri Lanka betyder det rigtig meget, at du bor godt – især hvis du skal bo det samme sted under hele din ferie. Her er heldigvis et utal af dejlige hoteller ved vandet, historiske byhoteller og lidt anderledes hotelkæder at vælge imellem, uanset om du vil bo i naturen, ved stranden eller måske endda i et telt?

Vi arrangerer lige præcis de hoteller, der passer dig og inkluderer det ønskede antal overnatninger i din pakkerejse. Morgenmad er altid inkluderet på dit hotel, så det er en del af din pakkerejse.

I Sri Lanka bor du som regel rigtig godt på hyggelige lidt enkle hoteller, uanset om du er i bjergene, byerne eller på strandene. Fælles for hotellerne er, at du hurtigt føler dig hjemme, fordi de har noget særligt.

Byhotellerne er ofte historiske og af ældre dato, men de er virkelig charmerende, bjerghotellerne har ofte en super udsigt, og strandhotellerne kommer i alle former. Ofte er de lidt mere som hoteller, end de resorts du kender fra Thailand.

Rundrejse med privatchauffør

Transporter i Sri Lanka kan være svære at booke selv, men vores samarbejdspartnere Dinesh og Rasith har fuldstændigt styr på den del. De har over 40 chauffører i deres firma Different Discovery, og det er disse chauffører, der kører dig rundt på din rundrejse.

At køre rundt i Sri Lanka med privatchauffør er både fleksibelt og trygt. Du har nemlig bil og chauffør til rådighed på hele ferien. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt fra hotel til hotel på hele din rejse – selv hvis du har en togtur inkluderet som en oplevelse undervejs! I kan holde strækkeben-pauser undervejs, som det passer jer.

Trafikken i Sri Lanka kan være lidt heftig, men din chauffør er srilankaner og ved, hvordan man gebærder sig på vejen. Derudover ved han meget om landet og seværdighederne og kan mange gange fungere som en slags guide på din rejse. Spørg du bare – du skal nok få en historie eller to!

Vi får rigtig gode tilbagemeldinger på vores gode chauffører! De elsker deres land – og det smitter!

Book udflugter gennem os

Vi booker gerne udflugter i Sri Lanka til dig hjemmefra. Sri Lankas mange seværdigheder opleves bedst på udflugter, og de forskellige templer og vandreture bør ses med en guide.

Bestig fx Løveklippen i Sigiriya med en guide og hør om den dameglade konge og det historiske palads. Tag på en vandretur med guide i Ellas bjerg og vær sikker på ikke at fare vild. Stop undervejs ved Dambullas grottetempel eller ruinbyen Anuradhapura og få en rundvisning. Tag på elefantsafari i Yala eller Udawalawe Nationalpark og spot flokke af elefanter, krokodiller og påfugle. Tag en guidet rundtur i de spændende byer – fx Kandy eller Galle! Mulighederne er mange!

Trygheden i at købe en pakkerejse

Når du køber en pakkerejse hos C&C Travel, er du garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for 7 hverdage. Vi er også dækket af rejsegarantifonden, og vi hjælper dig gerne med en afbestillingsforsikring.

Skræddersy din pakkerejse til Sri Lanka med os

Når du tager kontakt til dig, har vi en snak om dine ønsker for rejsen. Det kan være, du har en helt bestemt periode, du gerne vil rejse i, eller nogle helt særlige ting, du gerne vil opleve. Vi byder ind med vores ekspertviden og tips til rejsen, mens vi lytter til dig.

Efter vores samtale laver vi et uforpligtende tilbud til dig baseret på de ønsker, du har fortalt om. Du får altså en samlet pris på hele pakkerejsen, der inkluderer både fly, hoteller og privatchauffør på hele rundrejsen. Hvis du har ændringer, så sørger vi selvfølgelig for at tilpasse tilbuddet, så det bliver lige, som du vil have det.

Hvis du accepterer tilbuddet, så begynder vi at booke det hele til dig, og du kan bare slappe af, mens rejsen falder på plads! Det skal jo helst ikke være stressende for dig at skulle på ferie!

Du får tilsendt dine papirer nogle uger før afrejse, så du rigtigt kan glæde dig. Skulle der opstå problemer undervejs på din rejse, kan du altid ringe til os, og ellers hører vi meget gerne fra dig, når du kommer hjem.

Hvorfor rejse med os?