Sommerferie i Sri Lanka

Sommerferie i Sri Lanka

Sri Lanka er et utroligt dejligt land at rejse i om sommeren. Du kan selvfølgelig altid risikere lidt byger inde i landet, når du rejser rundt, men generelt er vejret rigtig fint. Især på østkysten! 

Vil du have store oplevelser i din sommerferie, er Sri Lanka også lige stedet! Landet byder på alt lige fra vild natur og kæmpemæssige elefanter til dejlige strande og store seværdigheder.  

Rundrejse i Sri Lanka til sommer 

Sri Lanka opleves bedst på en rundrejse, og du kan indenfor overkommelige afstande både bestige løveklippen i Sigiriya, se elefanter i Udawalawe Nationalpark og vandre i den smukke natur nær bjergbyen Ella – MEN selvfølgelig kan du også slappe af på nogle af Sri Lankas lækre strande.  

Du skal bare vide, hvilken strand du skal slutte af på, hvis du rejser om sommeren! 

Sri Lankas bedste sommerstrande

Vejret er bedst på østkysten i juni, juli og august måned. Her du finder nogle af Sri Lankas lækreste strande med gyldent sand og mange kokospalmer. 

Nær Trincomalee – eller Trinco som byen også kaldes – er der flere skønne strande, du kan slutte på, når du er på sommerferie i Sri Lanka. Vi anbefaler især Nilaveli og Uppuveli. Her er strandene brede, så der er rig mulighed for, at du kan ligge og dase i solen. Til dig som elsker at dykke, er disse to strande et glimrende sted at udforske livet under havoverfladen. En kilometer ud for Nilaveli ligger der en nationalpark ved Pigeon Island, som er et af de bedste steder i Sri Lanka at dykke og snorkle.  

Ved den dejlige fiskerby Passikaduh finder en af de længste strækninger af badevenlige og lavvandede kystlinjer i verden. Selvom byen har en del resorts, kan du sagtens finde fredelige steder på stranden væk fra andre turister. Du kan også prøve at glampe og bo i luksus-telt lige ud til vandet. 

Byen Tangalle ligger ud til kysten i det sydøstlige Sri Lanka. Faktisk er det en helårsstrand med super vejr om vinteren, og også rigtig fint vejr om sommeren. Her finder du smukke, gyldne sandstrande med palmer og azurblåt vand. Selve Tangalle Beach er smuk og bred, men du kan også finde andre skønne strande i området – store og små. Et godt bud er den uendeligt lange Kahandamodora Beach eller den lille strand Goyambokka Beach.  

Hvalsafari – forunderlig smuk oplevelse!  

Der er noget forunderligt ved at se så kæmpe dyr svømme lige forbi en. Du kan fra Trincomalee tage ud på en hvalsafari. Hvis du er heldig, kan du spotte både blåhvaler, kaskelotter og delfiner på en og samme bådtur. Det er i juli og august måned, det er allerbedst at spotte hvaler – du skal holde godt øje med hvalhaler og skumsprøjt. Det er en af fordelene ved at rejse til Sri Lanka om sommeren. 

Godt vejr inde i landet om sommeren 

Vejret er som regel helt fint både i bjergene og omkring Sigiriya-klippen om sommeren. Du kan risikere lidt byger, men der er også gode chancer for lækkert sommervejr! Og uanset hvad er der varmt og frodigt! 

På din rundrejse kan du starte med at bestige Løveklippen i Sigiriya. Løveklippen, hvor resterne af et oldgammelt kongepalads ligger på toppen og skuer ud over landskabet. På toppen kan du nyde udsigten udover et grønt og frodigt landskab fyldt med bjerge og skov. 

Tag turen videre til Ellas smukke bjerglandskaber og tag på vandretur i bjergene. Oppe ad bjergsiderne har du fantastisk udsigt ud over dalene og bjergene. Fra byen Ella kan du kigge ud gennem Ella Gap, en dal mellem bjergene der sig op. Det er en af de mest berømte og måske smukkeste udsigter i Sri Lanka.  

Glem nu ikke, at se både elefanter, bøfler og krokodiller i Udawalawe Nationalpark eller Yala Nationalpark.

Familieferie i Sri Lanka 

Sri Lanka er ideelt til familieferie. Vi arrangerer nemlig gerne din sommerrejse med privatchauffør. I kan altså rejse i lige præcis det tempo, I ønsker. I kan sammen med chaufføren beslutte jer præcis for, hvad I vil se, på de tidspunkter der passer jer bedst. Der er masser af muligheder for at stoppe undervejs og strække benene, når I har brug for det. 

Bæredygtighed 

Sri Lankas højsæson er i vintermånederne, så rejser du i sommermånederne, rejser du bæredygtigt. Du er med til at balancere turistflowet, så landet ikke bliver overturistet i højsæsonen.  

Sommerferie i Sri Lanka med C&C Travel 

Sri Lanka byder på et væld af hyggelige byer med masser af kultur og historie, lækre strande, skønne mennesker og smuk natur. 

Vi hjælper rigtig gerne med at skræddersy din sommerferie i Sri Lanka med lige præcis de oplevelser og ønsker, du har. Du kan roligt ringe til os og få en snak om dine rejsedrømme. Måske ønsker du strand og luksus eller måske en rundrejse med vandreture. Vi kan arrangere det hele! 

Rejser til Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka og Maldiverne
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
rejser til sri lanka
Familieferie på Sri Lanka
Sommerferie i Sri Lanka

Hvorfor rejse med os?