Rejser til Filippinerne med børn

Rejser til Filippinerne med børn

Når du rejser til Filippinerne med børn, står den på smukke og børnevenlige sandstrande, og det er perfekt at tage en familieferie til en eller flere af de mange øer.

De over 7.000 øer ligger i et af verdens mest fantastiske øhav – her er øer i alle størrelser og oplevelser for alle aldre. Og så har øparadiset altså de smukkeste strande! Nogle øer er små med ganske få resorts og helt rolige strande, mens andre har byliv og natur. Alle er omgivet af krystalklart turkisblåt vand. Badevandet og de utroligt smukke strande inviterer til timevis af leg og snorkling med farvestrålende fisk og måske endda havskildpadder.

I Filippinerne er I velkomne

Filippinerne er de glade menneskers land. Hvis du har været der, så ved du, at vi har ret. Filippinerne har så let til latter og smil, at det bare smitter. De er fulde af sjov, så bliv ikke overrasket, hvis helt fremmede laver fis med dig, og giv gerne igen. De elsker børn, og de gør alt for, at børnene også bliver mødt og føler sig velkomne.

Og så er de oprigtigt interesserede i jer. I Filippinerne er I altid velkomne!

Tror du os ikke? Så se bare her!

Rejser til Filippinerne med børn

Øhop og strande – vælg en eller flere øer

Når du rejser til Filippinerne med børn er børnevenlige strande nok i fokus, men alle Filippinernes øer kan noget forskelligt. Derfor giver det mening at opleve to eller flere øer på et øhop. Nogle af øerne ligger med mere børnevenlige afstande end andre.

Vi anbefaler at tage på øhop til Bohol og Siquijor eller på øhop til Palawan.

Rejser til Filippinerne med børn

Øhop omkring Bohol og Siquijor

Bohol er en større ø fuld af natur og kilometerlange, hvide sandstrande – især Anda byder på smukke strande! Lige ved siden af ligger den noget mindre ø Panglao Island – de er faktisk forbundet af en bro. Panglao har ikke lige så meget natur som Bohol, til gengæld er øen verdensberømt for sine strande. De to øer i kombination giver en fantastisk rejse, hvor børnene kan opleve Chocolate Hills og de sjove tarsier-aber på Bohol og de dejlige strande med snorkling og sandleg på Panglao.

Rejser til Filippinerne med børn

Hvis du rejser til Filippinerne med børn, der ikke er så gamle, kan I vælge at bo det samme sted hele ferien. Her er den nærliggende ø Siquijor et godt valg. Det er en af vores helt klare favoritter i Filippinerne, fordi her er så hyggeligt og dejligt. Siquijor byder også på flot natur, fantastiske vandfald, eventyrlige træer og grotteeventyr. Fra Siquijor kan man også nemt besøge Apo Island og svømme med havskildpadder, hvis børnene har mod på det.

På vores rejser til Siquijor bor du på Coco Grove Beach Resort, og det skal du glæde dig til! Det er et af vores gæsters favoritresorts, og vi hører tit, at folk gerne vil tilbage hertil, når de først har boet her én gang. Årsagen er den hyggelige og hjemlige atmosfære, hvor personalet behandler dig som en del af familien. Det er perfekt til børnefamilier, for her vil I føle jer hjemme fra første sekund.

Rejser du med lidt større børn, så kombiner måske Siquijor, Panglao og Bohol på et øhop.

Rejser til Filippinerne med børn

Øhop omkring Palawan

Palawan har nogle af de smukkeste strande overhovedet! Særligt Nacpan Beach tæt på El Nido er noget helt særligt, og her kan du sagtens tage børnene med også. Palawan er en kæmpestor ø, så du kan sagtens tilbringe hele ferien her. Nacpan Beach i kombination med rolige Port Barton og store naturoplevelser i St. Paul Nationalpark er et godt udgangspunkt for en spændende rundrejse på Palawan. Rejser du med store børn, vil de elske at opleve den underjordiske flod, der er fuld af flagermus.

Hvis I ønsker mindre bountyøer, så besøg den lille og utroligt smukke ø Flower Island, der ligger omkring en times sejltur fra Palawans kyst. Den er lille og hyggelig, og her kan hele familien virkelig komme ned i gear. Her er kun ét resort, så børnene kan nemt løbe rundt og lege uden at blive væk. Det er virkelig rart at være her!

Omkring El Nido er der masser at se – de to laguner vil de større børn elske. Her er super snorkling og nærmest lysende turkisblåt vand. Først sejler I i båd, men siden springer I i vandet med snorkelmaske og hilser på Nemo eller spotter andre sjove fisk. Det er en kæmpe oplevelse!

Rejser til Filippinerne med børn

Børnene vil elske Filippinernes mange aktiviteter

Rejser du til Filippinerne med større børn, er der et utal af aktiviteter, som børnene vil elske!

Det er utrolig nemt at tage ud på vandet og opleve øerne fra en kajak, en lille båd med glas bund eller fra et paddleboard – hvis I ellers kan holde balancen. Det er også helt fantastisk at snorkle ved de mange flotte koralrev, og børnene vil sagtens kunne bruge mange timer på at udforske undervandsverdenen. Her er masser af klovnfisk, kirurgfisk, søstjerner og sågar havskildpadder. Ved de mange vandfald kan man svinge sig ud over det smaragdgrønne vand som Tarzan i et torv eller sejle på tømmerflåde hen til vandfaldet. Det er en sjov oplevelse, selv for de mindste.

De mindre børn vil elske at finde muslinger, bygge sandslotte, spille bold i sandet og bare plaske i vandet.

Rejser til Filippinerne med børn

Filippinsk mad i børnehøjde

Filippinsk mad består meget af ris og kylling eller fisk. Der er dog utroligt meget at vælge imellem og også vestlige retter, så der vil altid være noget, børnene kan lide.

Og så det allervigtigste! De fantastiske shakes. Nærmest uanset hvor du kommer, vil børnene kunne vælge imellem helt frisklavede shakes med ananas, mango, banan, vandmelon, kokos eller andre helt friske frugter. De bliver serveret i flotte drinksglas, og det er altså bare en super måde at slukke tørsten på og få lidt sundt samtidig.

Filippinerne har en ikke iskultur på samme måde, som du oplever i mange andre lande. Dog er det sjovt at prøve Bohol Bee Farms mange underlige isvarianter. De smager godt! Du kan få almindelige smage som mango, kokos og chokolade, eller du kan prøve dragefrugt, ingefær, saltnødder eller avocado. Der er mange at vælge imellem, og de bliver produceret lokalt på Bohol.

Rejser til Filippinerne med børn

Gode tips, når du rejser i Filippinerne med børn

Ja, det er nemt at rejse til Filippinerne med børn, men vi har alligevel et par tips til jer!

 

Tag klapvogn med, hvis du rejser med små børn

Det er en utrolig lang rejse til Filippinerne, og jetlag er næsten uundgåeligt. Har du en klapvogn med, når du er ude at spise, kan børnene søge fred og ro – eller måske tag en lur. Det er nemt at checke in klapvogn ind i ”odd size”-bagage.

 

Tag et bilsæde med

I bliver kørt rundt i gode biler, men i Filippinerne bruger man altså ikke bilsæder til børn. Tag det med hjemmefra! Enten et lille, der kan være i kufferten, eller check det ind som odd size-bagage.

 

Tag bleer med hjemmefra, hvis du rejser med små børn

Du kan sagtens få bleer i Filippinerne, men filippinske børn er utroligt små, og det kan altså godt være svært at finde nogle i den helt rigtige størrelse. Især hvis du rejser med en, der der er lige ved at smide bleen og derfor relativt stor. Husk også at pakke lidt af dem i håndbagagen til flyveturen.

 

Tag solcreme med hjemmefra

I Filippinerne kan du sagtens opstøve solcreme i faktor 50, 80 og 100, og de er ofte også miljøvenlige og parfumefri. Dog er de relativt dyre, nærmest danske priser, og bøtterne er ret små, så du skal bruge mange med den mængde solcreme, du skal bruge. I Filippinerne skal man virkelig bruge meget. Vi anbefaler, at du tager rigeligt med hjemmefra. Husk, at den skal være vandfast.

Det samme gælder faktisk myggespray.

 

Tag yndlingssnacksene med hjemmefra

Helt små børn kan have svært ved at vænne sig til, at den står på restaurantbesøg tre gange om dagen. Derfor er snacks jo uundværlige! I kan selvfølgelig sagtens købe snacks til børnene i supermarkederne, men det kan være en god idé med de kiks, figenstænger, knækbrød eller andet, som børnene kender hjemmefra.

Rejs med C&C Travel til Filippinerne

Vi arrangerer rejsen til Filippinerne for dig, så den passer lige netop dig og din families behov. Vi kender de bedste børnevenlige hoteller, og vi kan skræddersy en super familieferie til jer. Du kender dine børn, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i det, du fortæller os, og vores eget kendskab til øerne. Sammen taler vi om, hvilke øer I skal opleve, og om I vil opleve en eller flere.

Skulle noget gå galt undervejs, står vi naturligvis også klar til at hjælpe.

 

Få inspiration til rejsen her!

Læs om Maries rejse til Filippinerne med sin datter på 3 år.

 

Læs meget mere om rejser med børn her

Hvorfor rejse med os?