Filippinerne

Coco Grove Beach Resort

Gå tilbage
#Børnevenligt
#C&C Favorit
#Dit andet hjem
#Fuld af sjæl
#Godt til par
#Gæstefavorit
#Herlig beliggenhed
#Hyggelig stemning
#Hytte ved stranden
#På stranden
#Snorkling
#Sødt personale
#Øliv

Coco Grove Beach Resort

Coco Grove Beach Resort er en favorit - både hos vores gæster og C&C's ansatte! Det ligger ved en dejlig, privat strand på ca. 700 meter og har en meget tilbagelænet og rolig atmosfære. De ansatte er muligvis de mest smilende mennesker, du nogensinde vil møde, og de gør, at du virkelig føler dig hjemme!

Her er skønt, både inde og ude. Alle værelserne er forskellige, men hyggelige og her er rigeligt med plads. Nogle værelser er mere moderne end andre, men alle er gode, og du vil ikke mangle noget. Her er aircondition, TV, minibar og gratis Wi-Fi. På din private veranda eller balkon, alt efter hvor du bor, kan du nyde udsigten ud over den fine gårdhave eller stranden og det blå hav.

I den fine have finder du tonsvis af svajende palmetræer, en karpedam, stenskulpturer og blomstrende buske. Her er også hele tre swimmingpools, hvor du kan køle dig ned eller bare ligge og slappe af i en liggestol med en shake eller cocktail fra en af de to barer. Stranden er flot, og lige ud for kysten er et koralrev, hvor du kan snorkle og se farvestrålende fisk.

På Coco Grove Beach Resort spiser du godt. Du kan vælge imellem tre forskellige restauranter, hvoraf de to ligger lige ud til vandet. Nogle aftener kan du nyde livemusik under aftensmaden, og andre aftener holder de barbecue med god stemning. Morgenmaden skal du bestille fra en menu, og du får frisk frugt, juice og te eller kaffe, udover det du bestiller. Resortet sørger for at passe på deres omgivelser og bruger derfor ikke plastik. Alt bliver serveret i glasflasker.

Her er dejlige omgivelser og fred og ro, og du bor langt væk fra by og larm. Du har dog mulighed for en masse aktiviteter til lands og til vands. De ansatte hjælper gerne med at arrangere udflugter til nærliggende øer, og du kan leje en trehjulet cykel eller snorkel- og dykkerudstyr fra hotellets dykkershop. Du skal selvfølgelig forkæle dig selv med et besøg i spaen og få afslappende massager og behandlinger. Trænger du til at få pulsen op, så har hotellet et lille fitnessrum, hvor du kan løfte vægte og dyrke yoga. I hotellets spillerum kan du slå din familie og venner i billard og bordfodbold.   

På Coco Grove Beach Resort føler du dig virkelig velkommen! 

Aircondition
Balkon
Familieværelser
Fitnessfaciliteter
Dykning
Mellemstort hotel
Børnepool
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne