Hvor skal man bo i Khao Lak?

Thailand

Har du besluttet dig for en ferie til Khao Lak? Så er du på vej mod skønne strande med fred, ro og smukke, naturlige omgivelser! Ligesom Khao Lak har flere skønne strande at vælge imellem, så er her også et stort udbud af dejlige hoteller. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvor du skal bo, for det kommer jo helt an på, hvilken slags ferie, du er ude efter. Vi giver her vores tre bedste bud på dejlige hoteller i Khao Lak.

Du kan læse mere om vores skønne rejser og hoteller i Khao Lak her.h

Hotel for børnefamilier i Khao Lak

Har du pakket hele familien og leder efter et børnevenligt hotel i Khao Lak? Så skulle du tage et kig på det populære Apsara Beachfront Resort & Villa, der ligger roligt ud til den brede Pakarang Beach. Det er et stort og velfungerende hotel i moderne stil, kun 15 minutters kørsel fra byen. Her får du to store, lækre pools, som ungerne kan plaske rundt i, og der er også en god legeafdeling til børnene. For mor og far er der en dejlig spa og en hyggelig bar, hvor I kan nyde et glas vin eller en god drink.

Apsara Beachfront Khao Lak
Apsara Beachfront Khao Lak
Apsara Beachfront Khao Lak
Apsara Beachfront Khao Lak

Er I en børnefamilie, der prioriterer god plads og gode faciliteter, er Apsara Beachfront altså et rigtig godt bud på et sted at bo ved Khao Lak!

Se vores forslag til en skøn familieferie ved Khao Lak her.

Romantisk parhotel i Khao Lak

Er du på jagt efter en kæresteferie, så kan vi anbefale det hyggelige Haadson Resort, der ligger roligt ved Bangsak Beach. Det er et af vores absolut favorit-hoteller i Khao Lak, for det er både rigtig hyggeligt og rigtig charmerende. Hotellet er familiejet, har hovedsageligt ansat lokalt personale, og så er det rustikt bygget i skønne naturmaterialer, så det nærmest smelter sammen med den omgivende natur.

Haadson Resort Khao Lak
Haadson Resort Khao Lak
Rejser til Maldiverne

Du bor i simple, men flotte værelser, der er spredt rundt i haven fyldt med palmer og blomster, og tværs igennem resortet løber der en lille flod. Her er en fin lille pool, hvor du kan slænge dig i skyggen fra palmerne, og i den lille spa kan I få en dejlig parmassage. Her er også en god restaurant, men nær ved hotellet finder du også masser af andre gode spisesteder, hvis I skal ud at nyde en romantisk middag.

Haadson Resort Khao Lak
Haadson Resort Khao Lak
Haadson Resort Khao Lak

Haadson resort er et skønt sted for en ferie for to – men børn er også tilladt, hvis I har en lille en, der skal med ud at rejse. 

Se vores forslag til en romantisk ferie til Thailands smukke natur og skønne strande her.

Luksushotel i Khao Lak

Leder du efter et hotel, hvor du bare får det lille ekstra? Så vil vi anbefale dig at kigge nærmere på La Flora Resort & Spa. På det elegante boutique-hotel vil du lynhurtigt føle dig velkommen. Personalet er professionelle til fingerspidserne, de er supersøde, og de vil gøre deres allerbedste for, at du får en skøn ferie. Hotellet ligger lige ud til den gyldne Bang Ning Beach i Khao Lak by. Du er altså ikke langt fra butikker, restauranter og byens marked.

La Flora Resort Khao Lak

Hver morgen står du op til lækker morgenbuffet, og ellers kan du bruge dagene på at tage en rolig svømmetur i poolen med udsigt over havet, at få en afslappende behandling i den luksuriøse spa, eller at sippe en solnedgangscocktail i poolbaren. Og så selvfølgelig på at slappe af i den fredfyldte atmosfære ved den skønne strand.

La Flora Resort Khao Lak
La Flora Resort Khao Lak
La Flora Resort Khao Lak
La Flora Resort Khao Lak

Rigtig mange af hotellets gæster vender tilbage igen og igen. Hvem ved, måske får du også lyst til det, efter at have været her én gang?

Se vores forslag til en afslappende livsnyderferie i smukke Thailand her.


Er du en af dem, der gerne vil opleve Thailand i solskin? Det kan du faktisk hele året, hvis du ved, hvor du skal tage hen! Læs Jespers guide til Thailands sæsoner her.

Du kan også se et udvalg af vores populære rejser til Thailand her.

Kunne du li' opslaget?
Del på de sociale medier!

Andre indlæg fra Thailand

Andre indlæg fra denne forfatter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*

*