Khao Lak

Khao Lak ligger lidt nord for Phuket, og kystlinjen har kilometervis af brede sandstrande, der endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere. Den første strand er Khao Lak Beach, hvor der ligger 4-5 hoteller lige på stranden. Mellem hovedvejen og hotellerne er der en lille by med restauranter, kiosker og lidt shopping. Når du kører mod nord, skal du over et lille bjerg, før du kommer til næste strand, som er Nang Thong Beach. Her ligger en del hoteller, og du er tæt på Khao Lak by, men Khao Lak by er mere en stor hovedvej,end en by, og derfor ikke noget specielt. Nogle kilometer længere nord på ligger Bang Niang Beach, som er et par kilometer fra hovedvejen. Her finder du en hel lille by ved vandet med butikker, skræddere, cafeer og mange restauranter. De fleste af de hoteller, der ligger her, er i den dyrere prisklasse, men har direkte adgang til stranden Næste strand er Khuk Khak Beach, med fredelige luksushoteller, og ikke meget liv. De sidste strande er Ao Thong, Pakweeb Beach og Bangsak Beach, og her er der komplet fred og ro, og du har stranden næsten helt for dig selv i løbet af dagen.Strandende ved Khao Lak, er lange og bredde. Baglandet består af jungle og store palmetræs- og gummiplantager, meget smukt, og med gode muligheder for udflugter til smuk natur og små byer. Slap af på stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, tag en svømmetur, tag på tur i en longtail-båd eller lej en motorcykel og kør rundt på egen hånd. Khao Lak er også kendt som et godt udgangspunkt for live-aboard dykkerture.

Rejser til Khao Lak

Hoteller i Khao Lak

Apsara Beachfront Resort & Villa er et super lækkert hotel i moderne stil. Det ligger pragtfuldt - helt uforstyrret i dejlige grønne omgivelser med masser af plads, lige ned til den brede Pakarang Beach, så der er masser af mulighed for afslapning og dasen på stranden. Du kan også tage ind til Khao Lak by, som ligger 15 minutters kørsel herfra. Værelserne er gode, og du får både gratis wifi og en balkon, hvor du kan sidde og nyde aftenerne. Hotellet har to store, lækre pools, som du kan bade i, hvis du bliver træt af saltvandet, og her er også både spa og legeafdeling til børnene, så der er masser at tage sig til! Både a la carte restauranten og buffetrestauranten har rigtig god mad, og der bliver stillet borde ud på stranden om aftenen, så du kan spise med fødderne begravet i det bløde sand. Personalet er effektivt og rigtig imødekommende!

Baan Khaolak Resort er et nyere og familievenligt resort med direkte adgang til havet og ikke langt fra centrum af Khao Lak - et rigtig godt sted, hvis man gerne vil bo tæt på byen. Her er gode faciliteter så som swimmingpool, restauranter, jacuzzi, legeplads og mulighed for at købe massage og udflugter. Værelserne ligger i bungalows og har egen terrasse/balkon, aircondition og kaffe-/tefaciliteter. Dette resort er desuden kørestols-venligt.

Centara Seaview Resort er et dejligt og familievenligt ressort med en frodig vegetation rundt omkring, samt mange gode faciliteter. Det ligger direkte ved stranden og tæt på restauranter, barer, boder og shopping. Stedet er stort og med en flot udsmykning og meget børnevenligt med vandrutsjebaner og to store swimmingpools. Værelserne er store og lækre, med gode badeværelser, alle har gode faciliteter måske inkl. trådløst internet. Her er også rig mulighed for at slappe af og nyde ferien i de mange fællesområder med jacuzzi og spa eller vælge at være mere aktiv på tennisbanen eller i fitnessrummet. Maden i restauranten er lækker.

Haadson Resort er er et rigtig C&C hotel, som er bygget i træ og nærmest smelter sammen med naturen, bl.a. på grund af den lille flod, der køber gennem resortet. Det er et skønt sted, der ligger ved Bangsak Beach, den nordligste og længste strand i Khao Lak. Her er rolige omgivelser og samtidig kun ca. 20 minutters kørsel til Khao Lak by - om eftermiddagen er der hver dag gratis shuttle. Resortet ligger i en smuk have, og du er omgivet af palmer og blomster, her er en dejlig pool, en børnepool, massage, internetadgang i receptionen, cykeludlejning og en restaurant med udsigt til havet. Alle værelser er smukt indrettede og har egen terrasse eller balkon. Der er mange restauranter i nærheden, så du kan nærmest vælge og vrage.

Khaolak Laguna Resort er et stort og lækkert resort, der ligger fredeligt i den ene ende af Khao Lak stranden, og her er virkelig dejligt! Området har en smuk, grøn have og et stort, lækkert poolområde, hvor du kan få masser af tid til at gå. Du kan selvfølgelig også bade på den dejlige strand - der er ingen liggestole på selve stranden, fordi området er fredet og skal virke så urørt som muligt. Værelserne er store og flotte, har internetforbindelse, og her er enten terrasse eller balkon, hvor du kan nyde nogle dejlige, lune aftener. Du kan spise på hotellets restaurant, men der er billigere restauranter længere nede ad stranden. Få dig en dejlig massage ved siden af poolen, mens du lytter til lyden af bølgerne, der slår ind over stranden.

Khao Lak Orchid er et dejligt resort, der ligger ca. 10 minutters kørsel fra Khao Lak centrum lige ned til en dejlig strand i forlængelse af Khao Laks nordligste og længste strand - White Sand Beach. Hotellet har et godt pool område også med børnepool, massage, spa, fitness center og cykeludlejning. Værelserne er lækkert indrettet, har internet og udsigt til havet. Her er fred og ro men ikke langt til restauranter og underholdning.

Khao Lak Sunset ligger ved stranden og er omgivet af en tropisk skov. Du er ca. 20 minutters gang fra byen i dejlige rolige omgivelser. Stedet er lidt gammelt, men værelserne er pæne og gode og personalet er super servicemindede.

La Flora Resort & Spa er et fantastisk godt hotel, som ligger i byen direkte ud til den gyldne sandstrand Bang Ning Beach. Du vil straks føle dig godt tilpas - for atmosfæren er dejlig fredfyldt og folk omkring dig er bare så søde. Værelserne er indrettet i moderne thaistil, og du har både aircondition, TV og en balkon, hvor du kan sidde og nyde aftenerne. Hvis du bliver træt af saltvandet i havet, så har hotellet to store, lækre pools, som du kan bade i. Slap af med en god bog i den ene hånd og en skøn drink i den anden eller forkæl dig selv med en dejlig behandling i hotellets spa. Hvis du gerne vil være lidt aktiv, kan du spille en omgang tennis eller gå en tur langs den smukke strand. Hotellets restaurant serverer et godt udvalg af thailandske og internationale retter, men der er også flere små gode restauranter i kort gåafstand fra hotellet. Morgenmaden på hotellet er rigtig god med masser at vælge imellem. Alt i alt et rigtig skønt sted, hvor du kan komme helt ned i gear og bare nyde tilværelsen. 

The Briza Khao Lak er et nydeligt hotel, der ligger ca. 10 minutters kørsel fra Khao Lak by direkte ned til en dejlig strand. Du er meget tæt på restauranter og butikker, men hotellet har store grønne områder, så her er samtidigt roligt. Værelserne er lyse, måske lidt kedelige på en moderne måde men har gode faciliteter herunder gratis internet. Her er flere store pools, fitness center og børneklub.